Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Savjeti

6 savjeta za uspješno vođenje i upravljanje timom salona

Ukoliko želite stvoriti odlično okruženje u svom salonu i voditi uspješan tim, provjerite naših 6 savjeta koji će vam u tome pomoći.

Dugoročni uspjeh vašeg salona ovisi o kvaliteti vašeg tima. Vaši zaposlenici su ti koji svakodnevno komuniciraju s klijentima, te tako predstavljaju vaš salon u javnosti.

Da bi vaši zaposlenici mogli pružiti klijentima vrhunsku uslugu, ključno je da svoj posao obavljaju stručno i kompetentno. S druge strane, vaša je dužnost da im pružite sve što im treba kako bi u tome bili uspješni.

No, s obzirom da čak 48% vlasnika salona izjavljuje kako su održavanje motivacije i upravljanje ljudskim resursima najteži dio vođenja salona, jasno je da to nije lako.

Kako bismo vam pomogli u vođenju uspješnog salona u kojemu vladaju skladni odnosi, donosimo vam praktične savjete o upravljanju salonskim osobljem koje možete početi primjenjivati odmah.

Započnimo s prvim savjetom!

Postavite jasna očekivanja

Kad jasno definirate što od njih očekujete i kojih se pravila trebaju pridržavati, vaši zaposlenici će znati koje su njihove dužnosti, i obavljat će posao bez problema.

Također, nećete morati trošiti puno vremena na davanje uputa zaposlenicima i ispravljanje njihovih pogrešaka.

Oni će svoj posao obavljati samopouzdano, te će im u svakoj situaciji biti jasno što se od njih očekuje.

A kad svi imaju jasnu predodžbu o osnovnim stvarima, lakše se posvetiti finim detaljima koji dovode do rasta tvrtke.

Izvor: Zoyya

Iako nije uvijek jednostavno jasno iskomunicirati očekivanja i pravila ponašanja, radi se o izuzetno važnom koraku kojem trebate posvetiti dovoljno vremena i pozornosti kako biste bili sigurni da su upute detaljne i razumljive svima, te tako izbjegli nesporazume.

Dobro je početi s osnovnim pravilima ponašanja za zaposlenike, primjerice:

  • Doći na vrijeme
  • Izraziti toplu dobrodošlicu klijentu
  • Izbjegavati tračeve ili osjetljive teme poput politike, religije, i sl.
  • Nastojati ne koristiti mobitel za privatne razgovore tijekom radnog vremena
  • Njegovati čist i uredan izgled nošenjem uniforme i jednostavnog nakita
  • Pažljivo se odnositi prema klijentu

Kad iskomunicirate ta osnovna pravila, onda detaljno objasnite kakvo točno ponašanje podrazumijeva svako od njih.

Na primjer, uzmimo za primjer zadnju točku koja se odnosi na pažljiv odnos prema klijentu.

Objasnite svojim zaposlenicima kako od njih očekujete da pažljivo saslušaju klijente i njihove zahtjeve.

Također, možete im dati primjere pitanja koja mogu postaviti klijentu kako bi ispitali koja su njihova konkretna očekivanja od tretmana, te ih uputiti na koji način klijentima preporučiti personalizirane proizvode i tretmane.

Važno je pri postavljanju očekivanja biti što detaljniji, jer svaka nejasnoća može dovesti do pogrešaka i trzavica.

Članovi vašeg tima neće znati napreduju li ako ne definirate lako mjerljive ciljeve prema kojima će ocijeniti svoj rad. Tako da treba osmisliti sustav koji će svi vaši zaposlenici moći razumjeti i slijediti s lakoćom.

Na primjer, ako želite povećati prodaju dodatnih usluga, izradite tablicu u kojoj će biti navedene dodatne usluge koje nudite, te ciljevi i očekivanja glede zarade i utrošenog vremena.

Na taj način, umjesto da samo obavijestite svoj tim da moraju češće nuditi mušterijama dodatne usluge, jasno im dajete do znanja koje konkretne usluge trebaju promovirati, te koliku zaradu očekujete u kojem vremenskom roku.

Evo kako bi mogla izgledati jedna takva tablica:

Izvor: Zoyya

Budete li koristili takav sustav, vaši će zaposlenici razumjeti što se točno od njih traži i kako to mogu ostvariti.

Upravljanje osobljem može biti kaotično, posebno ako su svi primorani donositi odluke na svakom koraku.

Međutim, kad jasno objasnite koje rezultate očekujete i uz to pružite razumljive upute o tome kako ih ostvariti, na vrijeme ćete spriječiti pogreške i konflikte.

Osigurajte svome timu kvalitetnu edukaciju

Pri izboru novih zaposlenika, idealan cilj je pronaći kandidate koji već imaju vještine potrebne za uspjeh.

Ipak, svakog će kandidata pri dolasku na novo radno mjesto trebati uvesti u posao i educirati o uslugama, tehnikama i procesima specifičnima za vaš salon.

Ali to nije sve. Trendovi i korištene tehnike se u industriji ljepote neprestano mijenjaju, pa je kontinuirana edukacija ključ konkurentnosti.

Izvor: Facebook

Kako biste omogućili svojim zaposlenicima da razviju svoje vještine na najkvalitetniji mogući način, pokušajte osmisliti standardizirani program edukacije u vašem salonu.

Takav program ima brojne prednosti:

  • omogućuje izjednačavanje razlika u znanju između starijih i novijih zaposlenika
  • utvrđuje osnovna pravila rada i ponašanja u salonu
  • osigurava konzistentnost u provođenju najboljih praksi
  • povećava međusobnu povezanost članova tima
  • održava kvalitetu usluge na konzistentno visokoj razini
  • osnažuje i motivira vaš tim

Zvuči dobro, zar ne?

No, tu nije kraj prednostima. Budu li se kontinuirano profesionalno razvijali, vaši će zaposlenici postati stručnjaci u svom poslu i tako ispuniti, pa čak i nadmašiti očekivanja klijenata.

A zadovoljni klijenti znače više posla, pa samim time i profita za vaš salon. Istraživanja čak pokazuju da tvrtke koje provode sustavnu edukaciju povećavaju profit za čak 24%.

UŠTEDITE VRIJEME.
ISPROBAJTE ZOYYU.
ZAKAŽITE PROBU

Što bi takav program u praksi trebao uključivati?

Najprije morate osigurati da svi pravilno koriste svu opremu. Kvaliteta njihovog rada ovisit će o kvaliteti opreme, a pravilno rukovanje tom opremom ključno je za sigurnost.

Na primjer, kozmetičari koji ugrađuju trepavice koriste razne vrste pinceta. Njihovo korištenje treba uvježbati, budući da pogreške pri rukovanju mogu dovesti i do ozbiljnih ozljeda.

Izvor: Zoyya

Također, vaše osoblje treba detaljno poznavati sve postupke, tehnike, proizvode i sastojke koje koristite u salonu. Zato im pokažite kako se provodi koji postupak, te im omogućite vježbu pod svojim nadzorom.

Izvor: Facebook

Usto, zaposlenici bi trebali imati na umu i poslovanje cijelog salona.

To znači da trebaju razumjeti što rade njihovi kolege, te znati dovoljno o tome kako posao funkcionira kako bi se bolje nosili s izazovima i iznenađenjima koje on donosi.

To uključuje administrativne zadatke i prodaju.

Ako očekujete od svojih zaposlenika da prodaju proizvode za kućnu njegu, članstvo u programima lojalnosti ili ostale usluge, ali ih ne educirate kako treba, oni se neće osjećati ugodno obavljajući takve zadatke. Samim time, izvršavanje tih zadataka neće biti na visokom nivou.

Nije svatko nadaren za prodaju, ali prodajne vještine se mogu naučiti. Pogledajte ove savjete od Salon Today:

Izvor: Zoyya

Svoje zaposlenike možete pripremiti na prodaju u praksi - kroz igranje uloga i vježbu - dok ne savladaju najčešće scenarije s kojima bi se mogli susretati.

Uz praksu, omogućite im pristup edukacijskim materijalima različitih vrsta, od tekstova do videa.

Nećete se morati bojati zaostajanja za konkurencijom budete li predano educirali i razvijali svoj tim.

Redovito održavajte sastanke

Već smo spomenuli koliko je za definiranje ciljeva i očekivanja važna jasna komunikacija.

No, kako biste imali predodžbu o tome kako vaši zaposlenici obavljaju svoj posao, trebate pratiti njihov rad. To možete raditi tako što ćete se s njima redovito sastajati, bilo zajednički, bilo pojedinačno.

Kroz redovite sastanke možete pratiti napredak svog tima i provjeriti treba li prilagoditi pojedine ciljeve ili strategije.

Redoviti sastanci su također dobra prilika za razmjenjivanje novosti, promoviranje zaposlenika, kao i uvođenje novih pravila ili proizvoda.

Uz to, sastanci vam pružaju priliku da uključite svoje zaposlenike u donošenje odluka.

Naime, oni će biti zaduženi za provođenje dogovorenih planova.

Budući da znaju kako funkcionira vaš salon na dnevnoj bazi, ako su uključeni u strateške planove, moći će uočiti probleme s kojima ćete se možda morati suočiti pri ostvarivanju svoje vizije.

Izvor: Zoyya

Vođenje salona jako je zahtjevan posao.

Zbog toga je nerijetko teško odvojiti vrijeme za sastanke, posebno ako vaši djelatnici imaju pune ruke posla te se čini da nema nikakvih gorućih problema koje treba riješiti.

No, znajte da su ti sastanci izuzetno važni za dobro funkcioniranje vašeg salona. Zbog toga ćemo sada proći kroz neke upute o tome kako ih učinkovito voditi.

Prije svega, da biste izvukli najviše iz sastanaka, dobro ih isplanirajte unaprijed. Odredite datum i očekivano trajanje sastanka (ne više od sat vremena).

Na vrijeme pozovite sve sudionike kako bi oni mogli prilagoditi svoje rasporede, te isplanirajte koje sve točke morate raspraviti.

Pravovremenom najavom omogućit ćete svima sudjelovanje, a strukturiranje sastanke će spriječiti skretanje s teme i gubitak vremena.

Također je dobro imenovati moderatora za svaki sastanak. Uloga moderatora zaposlenicima daje osjećaj odgovornosti, a istovremeno čini sastanke dinamičnijima, te potiče angažman sudionika.

Premda je svrha redovitih sastanaka raspravljanje tekućih zbivanja, oni ujedno predstavljaju priliku za izgradnju prijateljskih veza između članova tima, pa nastojte potaknuti otvoreni razgovor.

Možete se čak i nasmijati te okinuti koju sliku za svoj Facebook i Instagram. Pedikerski salon Dijana je iskoristio regionalni beauty sajam za timski sastanak, te su time spojili ugodno s korisnim.

Izvor: Facebook

Dobra ideja je i s vremena na vrijeme promijeniti okolinu pa stoga možete održati sastanak u obližnjem kafiću, ili čak vani ako je lijep dan.

I na kraju, neka vaša vrata budu otvorena svakome tko se želi s vama sastati nasamo.

Imajte na umu da će često biti problema koje zaposlenici neće htjeti raspravljati javno, pa je zato dobro stvoriti okruženje u kojem to mogu učiniti privatno i s osjećajem sigurnosti.

Sve u svemu, zapamtite da članovi vašeg tima žele doprinijeti razvoju vaše tvrtke. Ako zanemarite tu njihovu težnju, oni bi mogli izgubiti motivaciju, što znači da će i njihov učinak na poslu također patiti.

Stoga redovito održavajte konstruktivne sastanke kako biste znali što se događa u vašem salonu i njegovali snažan timski duh.

Pokažite kako se ponašati na vlastitom primjeru

Kao vođa tima, imate mnogo odgovornosti; morate organizirati grupu ljudi i pobrinuti se da sve bude obavljeno na vrijeme.

Međutim, kad ste na takvom položaju, članovi vašeg tima ugledat će se u vas i vaše postupke.

Uspješno vođenje tima uključuje i održavanje dobrih međuljudskih odnosa. Vaše će osoblje uočiti kako se odnosite prema drugima i prema tome oblikovati i svoje ponašanje.

Dakle, ako se ne potrudite njegovati timski duh, to neće učiniti ni vaši zaposlenici.

Stoga, prije nego što pokušate mijenjati ponašanje svojih djelatnika, zapitajte se primjenjujete li i sami ono što očekujete od njih.

Na primjer:

  • Ako i sami često kasnite na posao, jeste li u poziciji kritizirati svoje zaposlenike kad oni ne dođu na vrijeme?
  • Ako niste pažljivi i strpljivi u odnosu prema svojim zaposlenicima, možete li očekivati da se oni na taj način odnose prema svojim klijentima?
  • Ako ne pridajete dovoljno pažnje vlastitom izgledu, je li od vas primjereno komentirati izgled nekog od vaših zaposlenika?

Zamislite da se sami nalazite u sličnoj situaciji. Biste li bili spremni dati sve od sebe ako vidite da vaš nadređeni ne pokazuje istu količinu predanosti svom poslu?

U pravilu, izbjegavajte ponašanja kakva sami ne biste željeli vidjeti na radnom mjestu.

Isto vrijedi i za vaše pozitivne odlike. Ako budete dolazili na posao motivirani, vaša će se strast odraziti i na zaposlenike.

U djelatnostima koje se temelje na pružanju usluga i radu s ljudima, meke vještine poput odgovornosti, integriteta, empatije i komunikacije najbolje su što možete demonstrirati svojim zaposlenicima.

Izvor: Zoyya

Pružanje dobrog primjera jedan je od najvažnijih karakteristika dobrog vođe, te najbolji način da potaknete svoje zaposlenike na pridržavanje dobre radne etike.

Zato je važno uvijek nastojati dati sve od sebe. Često će vaš trud motivirati vaš tim da i oni daju sve od sebe.

Nagradite trud svojih zaposlenika

Ni najnovija tehnologija ni skupi certifikati neće biti dovoljni za uspjeh vašeg salona ako vaši zaposlenici ne budu zadovoljni i motivirani.

Jedan od najučinkovitijih načina da budete sigurni u zadovoljstvo svojih djelatnika jest da prepoznate njihov trud i postignuća.

Kao što je vidljivo na priloženoj ilustraciji, mnoštvo je načina na koje možete motivirati svoje zaposlenike. Možda će vas iznenaditi da novac nije najvažniji čimbenik.

Dapače, svega 7% zaposlenika kaže kako su financijski motivirani. To znači da obična povišica neće riješiti problem nedovoljne angažiranosti vaših zaposlenika.

Naprotiv, djelatnicima je bitno imati osjećaj da je njihov doprinos važan i da ga se cijeni.

Izvor: Zoyya

Dakle, dobro je pokazivati zaposlenicima da cijenite njihov trud i rad. Evo kako to najbolje napraviti.

Kao prvo, svaka bi pohvala koju izreknete trebala biti autentična i iskrena. Pokažite zaposlenicima da zaista mislite to što kažete, i da ne dijelite komplimente bez razloga šakom i kapom.

Na taj način, vaša će pohvala imati veću težinu.

Zatim, dobro je da vaše pohvale budu specifične. Je li se vaš zaposlenik dobro ponio u razgovoru sa zahtjevnim klijentom? U tom slučaju, svakako istaknite njegove izvrsne komunikacijske vještine i profesionalnost.

Na taj ćete način potaknuti željene načine ponašanja na radnom mjestu, kao i pokazati zaposlenicima što očekujete od njih.

Kad date konkretne povratne informacije o kvaliteti njihovih postupaka, također demonstrirate drugim zaposlenicima što im je činiti te potičete izvrsnost i profesionalnost u svom salonu.

Pri tome je važno pridržavati se zlatnog pravila: hvali javno, kudi tajno.

Zaposlenicima možete odati priznanje na razne načine. Primjerice, možete ih pohvaliti na društvenim mrežama i pokazati im da ste ponosni na njih i da želite da se za njih zna.

Pogledajte donji primjer dobre prakse. U postu se pokazuje rezultat dobrog rada, te se navodi djelatnica koja je tretman odradila.

Izvor: Facebook

Dobivanje priznanja na radnom mjestu povećava samopouzdanje vaših zaposlenika, kao i njihov dobar glas među kolegama.

Stoga nije čudo da je istraživanje koje je proveo Survey Monkey pokazalo kako je 82% radnika zadovoljnije ako prima pohvale na poslu.

Izvor: Zoyya

Ipak, imajte na umu da kvalitetno prepoznavanje truda vaših zaposlenika uključuje puno više od pukih pohvala.

Morate uočiti što motivira članove vašeg tima i pokazati interes za njih kao osobe, te za njihov profesionalni razvoj.

Bez obzira na to odlučite li se za materijalne nagrade, javne pohvale ili prilike za edukaciju, nagrađivanje truda izraz je vaše spremnosti da pomognete svojim zaposlenicima postići profesionalne ciljeve, kao i znak da obraćate pozornost na njihove kvalitete.

A ukoliko se zalažete za svoje zaposlenike, i oni će dati sve od sebe a vas.

Pravovremeno rješavajte sukobe

U svom poslu doći ćete u kontakt s različitim osobnostima. U takvim okolnostima, nesporazumi i neslaganja su ponekad neizbježni.

Do konflikta može doći između vas i članova vašeg tima ili između članova tima međusobno, iz niza različitih razloga.

Prema istraživanju Centra za menadžment i organizacijsku učinkovitost (CMOE) iz 2020. godine, najčešći razlozi za konflikte na radnom mjestu su:

  • Neslaganja između ljudi različitih osobnosti i sukobi ega
  • Stres na poslu
  • Previše posla i premalo potpore
  • Loše vodstvo
  • Neiskrenost i nedovoljna otvorenost u komunikaciji

Kao vođi tima, odgovornost za rješavanje sukoba i drugih problema čim se oni pojave leži na vama. U suprotnom, manji konflikti mogu eskalirati i koštati vas i vremena i novaca.

Izvor: Zoyya

Najbolji način za rješavanje nesuglasica jest da ih spriječite u začetku. Ako budete inzistirali na otvorenoj komunikaciji, poštovanju i transparentnosti, nesuglasice se mogu izgladiti prije nego postanu ozbiljan problem.

Primjerice, mali svakodnevni problemi poput onih koje nastaju kad zaposlenik posudi pribor za rad i zatim ga ne vrati na mjesto mogu se eliminirati tako što ćete uvesti konkretno mjesto i proceduru za vraćanje opreme, tako da svi zaposlenici znaju gdje mogu potražiti potrebni alat.

Izvor: Zoyya

Eliminiranje uzroka spriječit će razbuktavanje svađe. Uostalom, ne želite da se vaši zaposlenici počnu otresati jedni na druge i međusobno optuživati za krađu ako se problemi s inventarom nastave.

To je samo jedan primjer. Ako uočite slične situacije koje dovode do konflikta, razmislite o rješenjima koja ih mogu spriječiti.

Međutim, do svađa može doći usprkos vašem trudu, pa je također potrebno imati učinkovite vještine rješavanja sukoba.

Za početak, saslušajte sve uključene da doprete do srži problema. Svaka priča ima dvije strane, pa nemojte brzati sa zaključcima dok ne čujete što obje strane imaju za reći.

Naposljetku, jedan od najneugodnijih dijelova rješavanja sukoba na radnom mjestu jest donošenje odluke o prekidu radnog odnosa s nekim zaposlenikom.

U takvim slučajevima valja biti odlučan i imati na umu dugoročne interese cijelog tima.

Toleriranje neprihvatljivog ponašanja ostavlja lošu sliku o vašem autoritetu i snazi volje da promijenite situaciju.

U najgorem slučaju, ne poduzmete li nešto na vrijeme, može se dogoditi da uzoran zaposlenik da otkaz umjesto pravog krivca.

Istraživanja pokazuju da je nepovoljno/toksično radno okruženje bilo razlog za ostavku 27% radnika, pa je važno da razrješavanju konflikata na radnom mjestu posvetite najveću moguću pažnju.

Nećete uvijek moći svima ići na ruku. Ali kad je budućnost vašeg tima na kocki, ne smijete se pretvarati da se ništa ne događa.

Zaključak

Učinkovito upravljanje zaposlenicima preduvjet je za njihov izvrstan odnos prema mušterijama, te samim time i za uspjeh vašeg salona.

Temelj dobrog upravljanja ljudskim resursima jest učinkovita i otvorena komunikacija, bilo da se radi o definiranju očekivanja i pravila ponašanja na radnom mjestu, odavanja priznanja radnicima ili rješavanju sukoba.

Uložite trud u kvalitetnu komunikaciju sa zaposlenicima i pronalaženje načina da ih motivirate.

Vaši zaposlenici oslanjaju se na vas u svojoj potrazi za uspjehom. Ako se budete brinuli o njihovom zadovoljstvu, oni će se zauzvrat brinuti za vaše mušterije i za vaš salon.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci

Nail Lab - potpuno drugačiji laboratorij za nokte s Zoyya aplikacijom

Nail Lab je salon za nokte koji ima otvorene rezervacije putem Zoyya aplikacije pri čemu ne morate čekati tri tjedna niti se dodatno zamarati telefonskim pozivima.

April 26, 2024

Smanjite stres uz ZOYYA prednosti poslovanja!

Saznajte prednosti online knjige narudžbi, online naručivanja, automatskih SMS podsjetnika na zakazani termin te koliko znači za poslovanje i marketing kvalitetna baza klijenata.

April 22, 2024

Šmeker još pristupačniji uz Zoyyu

U barbershopu Šmeker ne samo da se brije i oblikuje brada, već se njeguje i oplemenjuje muški identitet naglašavajući ono najbolje u svakom klijentu.

April 10, 2024

Kako stvoriti Instagrammable kutak u vašem salonu

Slijedeći ove ideje i savjete, možete stvoriti privlačan i inspirativan "Instagrammable" kutak u svom salonu koji će privući pozornost klijenata i povećati vidljivost vašeg brenda na društvenim mrežama.

March 29, 2024

Smanjite broj nedolazaka prihvaćanjem akontacije

Dodatna ozbiljnost cijelom poslovanju, i svakako jedan od vrlo učinkovitih načina smanjivanja nedolazaka kao i prekasnog otkazivanja termina, omogućuje se uvođenjem plaćanja akontacije od strane klijenata.

February 13, 2024

Kako poklon bonovi povećavaju zaradu?

Iako ste u rad svog salona uveli poklon bonove ne imajući toliko vlastitu zaradu na umu koliko je to nešto što je na tržištu sveprisutno i „must have“, oni svakako pouzdano povećavaju zaradu ako ih koristite na pravi način.

January 19, 2024

6 načina kako spasiti posrnuli salon

Vođenje salona je težak zadatak, što zbog konkurencije, što zbog drugih izazova. Ostanite ispred konkurencije koristeći neke od ideja spomenutih u ovom članku.

March 22, 2023

Učinkovite tehnike obuke za unapređenje poslovanja salona

Postoje različite tehnike edukacija koje se mogu koristiti, poput edukacije u učionici, promatranja ili obuke na radnom mjestu. Voditelji salona koriste kombinacije ovih tehnika da bi educirali svoje zaposlenike i osigurali njihov uspjeh u radu.

January 29, 2023

Zoyya postala partner sa Reserve with Google

Pružateljima usluga koji koristite Zoyyu ovo partnerstvo omogućit će više novih klijenata i rezerviranih termina, kao i kvalitetniju online promociju poslovanja.

March 23, 2022

5 savjeta za učinkovito vođenje recepcije salona

Uz dobrog djelatnika na recepciji, cijeli će vaš salon zablistati. Ako želite poboljšati procese primanja klijenata, nudimo vam 5 savjeta za učinkovito vođenje recepcije salona.

January 19, 2024

Kako potaknuti klijente da recenziraju vaš salon

Recenzije su važne za sve tvrtke, ali ih je ponekad teško dobiti. U ovom članku pokazat ćemo vam kako da potaknete svoje klijente da recenziranjem podupru vaš posao.

January 19, 2024

Kako pretvoriti nove klijente u redovite?

Osobe koje redovito dolaze u vaš salon znak su uspješnog poslovanja. Donosimo vam pet koraka kojima ćete pretvoriti svoj salon u mjesto u koje će se klijenti uvijek rado vraćati.

January 19, 2024

5 savjeta za uspjeh vašeg salona

Stagnirajući prihodi i spor rast znakovi su da su vašem salonu potrebne promjene. U ovom članku donosimo vam pet savjeta za vođenje uspješnijeg salona.

January 19, 2024

Stvari koje bi svaki salon trebao komunicirati klijentima tijekom COVID-19 pandemije

COVID-19 promijenio je brojne aspekte industrije ljepote, a jedan od njih je komunikacija. Ovaj članak dijeli pet korisnih savjeta koji će vam pomoći da ovladate umijećem komuniciranja s klijentima tijekom pandemije.

January 19, 2024

5 pogrešaka u upravljanju reputacijom salona

Upravljanje reputacijom vašeg salona nije mala stvar. U ovom članku opisat ćemo pet grešaka koje trebate izbjeći kako bi vaš salon imao reputaciju kakvu zaslužuje.

January 19, 2024

Vrste pravila za otkazivanje dolazaka koje možete koristiti u salonu

Ako se želite uhvatiti u koštac s nedolascima klijenata na dogovorene termine, trebali biste definirati jasna pravila za otkazivanje. Objasnit ćemo vam koje su vrste politika otkazivanja najčešće kako biste mogli odabrati najbolju opciju za svoj salon.

January 19, 2024

Kako poboljšati razinu usluge u vašem salonu

Ne treba vam najmodernija tehnologija da biste se izdvojili od konkurencije, važno je samo da njegujete sjajne odnose s klijentima. Pokazat ćemo kako da podignete pružanje usluge u vašem salonu na novu razinu.

January 19, 2024

Kako uvesti nove zaposlenike u posao?

Ukoliko učinkovito uvedete nove zaposlenike u posao, oni će radu pristupati stručno i motivirano. Evo šest ključnih koraka u tom procesu.

January 19, 2024

6 sigurnih načina da zadržite više klijenata u svom salonu

Danas je klijentima potrebno mnogo više od vrhunske usluge kako bi se vratili u salon. Ovaj će vas članak provesti kroz šest strategija uz koje ćete sigurno zadržati više klijenata u vašem carstvu ljepote.

January 19, 2024

Vodič o pisanju pravila za otkazivanje termina u salonu

Primijetite li da vaši klijenti sve više propuštaju rezervirane termine, vrijeme je da uvedete pravila o otkazivanju. Naš članak će vam pokazati kako da ih napišete tako da budu što učinkovitija.

January 19, 2024

6 vječnih savjeta o komunikaciji s klijentima za kozmetičare

Klijenti pri odabiru salona traže dvije stvari: vrhunsku uslugu i ugodan ambijent. Budući da način na koji se odnosite prema klijentima uvelike utječe na cjelokupnu atmosferu u salonu, donosimo vam šest savjeta pomoću kojih možete poboljšati svoje komunikacijske vještine.

January 19, 2024

Upravljanje reputacijom salona: 5 isprobanih savjeta

Vlasniku kozmetičkog salona dobra reputacija znači sve. Vaši vam klijenti povjeravaju brigu o svojem izgledu i zato se moraju ugodno osjećati u vašim rukama. Ovaj će vam članak pokazati što raditi kako bi reputacija vašeg salona bila očuvana i prepoznata.

January 19, 2024

Kako se učinkovito nositi s pritužbama u salonu ljepote

Pritužbe su uobičajena stvar u salonima ljepote, no oni su izvrsna prilika da iz njih nešto naučite i izgradite bolje odnose s klijentima. Mi vam donosimo deset savjeta kako postupati kada vam se klijenti obrate s pritužbama.

January 19, 2024

6 savjeta za uspješno vođenje i upravljanje timom salona

Ukoliko želite stvoriti odlično okruženje u svom salonu i voditi uspješan tim, provjerite naših 6 savjeta koji će vam u tome pomoći.

January 19, 2024

7 načina da spriječite nedolaske i otkazivanja u svom salonu

Donosimo vam sedam načina da spriječite otkazivanja termina u zadnji tren i nedolaske klijenata, te maksimizirate potencijal svog salona.

January 19, 2024

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

January 19, 2024

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

January 19, 2024

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

September 5, 2021

Personalizirani pristup klijentu u frizerskom salonu

Donosimo vam uspješnu priču Zoyya korisnika; frizerski salon koji je sve samo ne tipičan, u koji čim kročite – sva osjetila vam daju do znanja da ste na pravom mjestu. Pričamo iz prve ruke, probali smo.

September 4, 2021

Upoznajte No+vello, mrežu specijaliziranih centara za svjetlosnu terapiju

U Zagrebu, na trgu Trg Drage Iblera 10, radi Natalija Ruškovački. Natalija je medicinski kozmetičar koja čini čuda s IPL metodom dugotrajnog uklanjanje dlačica s tijela pomoću svjetla.

January 19, 2024

Pružatelji usluga, vrijeme je da počnete raditi na svom biznisu!

Kako iskoristiti ono što već imate za razvoj svog poslovanja? Manje biti zaposlenik svog businessa i više raditi na razvoju posla? Mario za vas donosi par savjeta koje možete primjeniti odmah!

January 19, 2024

Radni dan je bez stresa, a slobodno vrijeme je zaista slobodno

S čime se sve bore voditelji u beauty industriji? Pročitajte što ih muči i kako su riješili problem s kojim se vjerojatno i mnogo vas bori.

January 19, 2024

Sve informacije o klijentu na jednom mjestu!

Što ima novo u Zoyyi? Unapređenja aplikacije koja će vam olakšati svakodnevno poslovanje!

August 24, 2021

Neki novi klijenti

Jeste li čuli za Generaciju Z? To su klijenti koji će se na vaše usluge naručivati – samo ako ste online.

August 24, 2021

Kako se Fizionova izdvaja od ostalih klinika za fizikalnu terapiju

Osječki studio za fizikalnu terapiju, Fizionova, je već u prve dvije godine poslovanja stekao status jednog od najmodernijih i najtraženijih pružatelja zdravstvene njege u toj kategoriji na području Slavonije. Kako je do toga došlo i što najviše njihovi klijenti vole ispričao nam je naš dragi korisnik, fizioterepeut Marin Marinović.

August 24, 2021

Zoyya slavi prvi rođendan

Aplikacija za jednostavno i brzo online naručivanje osvaja uslužne djelatnosti i širi broj korisnika u raznim dijelovima Hrvatske.

August 24, 2021

Posao im je čuvanje i šetanje kućnih ljubimaca

Donosimo vam priču još jednog pružatelja usluga koji je uveo Zoyya sustav online naručivanja u svoju nimalo običnu poslovnu svakodnevnicu.

August 24, 2021

Recept za uspjeh u beauty industriji - Korisnička priča modernog salona ljepote

Uspješna priča vlasnice zagrebačkog salona Hypnotic: Zašto je za napredak važno među radnim timom oživjeti kulturu otvorenosti prema novim stvarima.

August 24, 2021

Dan žena💜Upoznajte suosnivačicu Zoyye, našu CPO!

Ima li boljeg dana za predstavljanje naše šefice i kolegice Ivane Zuber, od dana posvećenog promicanju važne uloge žena u društvu i kompanijama?

August 24, 2021

Recenzije vaših usluga su važnije nego ikad prije

Zašto je potrebno obratiti više pažnje na feedback klijenata, kako to raditi sustavno i što vam u tome može pomoći.

January 19, 2024

Pokažite klijentima da ste sigurno mjesto za dolazak i da se odgovorno pridržavate mjera za sprečavanje širenja Covid-19 virusa

Povjerenje vaših klijenata da odgovorno postupate u borbi protiv korona virusa trenutno je jedan od ključnih faktora u odluci hoće li koristiti vaše usluge.

August 24, 2021

Black Friday: Zoyya poklanja Facebook oglašavanje vaših usluga

Zoyya, aplikacija za online rezervacije i upravljanje terminima, za Black Friday nudi poklon bon od 50$.

January 19, 2024

Zašto trebate obratiti pažnju na postotak zadržavanja klijenata

Neka istraživanja pokazuju da 2% povećanja u zadržavanju klijenata ima isti efekt na profit kao rezanje troškova za 10%.

January 19, 2024

Kako koristiti modernu knjigu narudžbi za održavanje odnosa s klijentima

Praktične koristi digitalne knjige narudžbi i online sustava naručivanja u odnosu na fizičku knjigu narudžbi i kalendar.

January 19, 2024

5 najčešćih razloga zašto vaši klijenti propuste dogovoreni termin

Jutro je. Očekujete klijenta. Pripremili ste sve za vaš sastanak, ali klijent kasni. Pročitajte moguće razloge i što učiniti kako bi to spriječili.

January 19, 2024

Što je to Zoyya?

Zoyya je moderna i jednostavna online aplikacija za rezervaciju i upravljanje terminima

January 19, 2024
This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.