Savjeti

Recenzije vaših usluga su važnije nego ikad prije

Zašto je potrebno obratiti više pažnje na feedback klijenata, kako to raditi sustavno i što vam u tome može pomoći.

Uvod o tome kako se sve preselilo online ćemo preskočiti. Vjerujemo da ste toga svjesni i da su nam specifičnosti 2020. svima pokazale koliko je za opstanak lokalnog businessa važna online prisutnost i mogućnost online kupovine ili online naručivanja na usluge. Ono na čemu još trebamo poraditi je online prisutnost koja našim klijentima ulijeva povjerenje i na brz i jednostavan način pokazuje da smo u moru konkurencije upravo mi mjesto gdje će dobiti najbolju uslugu za svoj novac i vrijeme.

Znate da su recenzije važne ali ste preplavljeni drugim izazovima zaboravili aktivno raditi na dobivanju informacija o zadovoljstvu vaših klijenata? Zadnja recenzija vam je iz 2018. godine i prosječna ocjena je nepravedno ispod 5 zvjezdica? Vrijeme je da temu recenzija i korisničkog iskustva klijenata vratite među prioritete ove godine.

Vaši klijenti vam žele reći što je dobro, a što nije. Čujte ih.  

Analiziranjem recenzija možete dobiti izvrstan uvid u prostor za napredak vašeg poslovanja. Recenzije služe kao kanal komunikacije između vas i vaših klijenata. Puno je bolje da potencijalno nezadovoljstvo izraze vama i da možete promptno djelovati i popraviti nesporazum, nego da loš glas šire negdje drugdje. Ljudima je prirodno izraziti se, neka se prvo izraze vama. Mnogi alati za recenzije nude opciju pregleda recenzije prije objave. Iako savjetujemo da recenzije imate javno, u procesu prilagodbe možete koristiti recenzije samo za dobivanje vrijednog feedbacka koji je vidljiv samo vama. Naša Zoyya ima obje opcije.

Povećanje prodaje

Recenzije utječu na odluke o kupovini. Korisna recenzija dovest će 10 puta više klijenata, dok će jedna loša odvratiti 20tak potencijalnih klijenata. Također, same recenzije potiču svakog slijedećeg klijenta da ostavi recenzije. Kada ljudi vide brojne recenzije o vašoj usluzi, veća je vjerojatnost da će i samo natipkati svoje dobro iskustvo. Samo trebate krenuti, da se proces „zarola“. Sve to povećava online prisutnost vašeg branda kroz razne kanale i online prostor i pomaže vam povećati prodaju.

Vaši klijenti vam rade besplatni marketing

Pozitivne online recenzije mogu vam ponuditi više poslovnih prilika nego svi marketinški alati zajedno. Pozitivne recenzije ponašaju se poput mikro marketing kampanja koje nastavljaju raditi za vas dugo nakon što su objavljene.

Uspostavljanje lojalnosti vaših klijenata

Za klijente koji si daju vremena da napišu recenziju, postoji veća vjerojatnost da će biti lojalni vašem brandu i da će se vraćati na ponovnu konzumaciju usluge. Dopustite vašim klijentima da napišu smislene i sveobuhvatne recenzije o vašoj usluzi, ne samo zato da im pokažete da cijenite njihovo mišljenje i da vam je njihovo zadovoljstvo važno, već i da izgradite dugoročne veze s njima.  

Ne propuštajte ključne marketinške taktike u 2021.

U 2021. važnije je nego ikad unaprijediti online prisutnost i omogućiti klijentima da si izaberu svoju vrstu iskustva i interakcije s brandom. Osvježite društvene mreže, uvedite relevantne online komunikacijske kanale i istražite besplatne opcije za dodatnu promociju i dostupnost. Mi vam možemo pomoći u nekoliko aspekata digitalizacije poslovanja. Korištenjem Zoyya sustava ćete, osim organizacijskih i administrativnih briga, besplatno riješiti: mogućnost online naručivanja na vaše usluge, dobiti novi kanal za promociju svojih usluga, imati sustav recenzija te nov i moderan alat za interakciju s vašim kupcima.

Javite nam se bez obveze, savjetovat ćemo vas kako najbrže i najbolje uvesti željene promjene

ili

besplatno isprobajte Zoyya sustav za online naručivanje i upravljanje terminima. ...i javite nam kako ste zadovoljni :)

#1 Aplikacija za naručivanje

Isprobaj Zoyya aplikaciju
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci
Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

August 23, 2021
I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

August 11, 2021
Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

July 20, 2021