Proizvod

Sve informacije o klijentu na jednom mjestu!

Što ima novo u Zoyyi? Unapređenja aplikacije koja će vam olakšati svakodnevno poslovanje!

Iskoristite nove Zoyya funkcionalnosti!

Na stranici Klijenta sada na jednom mjestu imate sve što o klijentu trebate znati: od kontakt podataka preko detaljnog prikaza svih proših, propuštenih ili zakazanih termina… pa do toga koliko su zadovoljni vašim uslugama.

Brzo pristupajte svim podacima

Želimo da svim podacima pristupate maksimalno brzo i maksimalno jednostavno, tako da informacijama o klijentima sada možete pristupiti s više mjesta u aplikaciji:

-       lista svih klijenata i pripadajućih informacija o njima

-       na stranici Detalji klijenta

-       direktno iz točno određenog termina (zakazanog ili izvršenog).

Termin je zakazan za 10:00. Sada je 10:05, a vašeg klijenta još nema? A koji je to točno klijent? Gdje je njegov broj telefona i ime? Uz Zoyyu više nema takvih pitanja. Pozovite kijenta direktno iz ekrana termina i provjerite možete li njegov termin dati nekom drugom.  

Uštedite vrijeme.
ISPROBAJTE ZOYYU.
ISPROBAJTE BESPLATNO

Imajte pregled koji klijenti dolaze redovito, a koji gomilaju propuštene termine

Vi najbolje znate koliko gubite sa svakim zakazanim ali propuštenim terminom... Ali možda je vrijeme da to vidite iskazano u brojkama i krenete u borbu s propuštenim terminima. Pomoću Zoyye možete točno vidjeti koji klijenti i koliko često propuste ili zakasne na termin. Možete ih staviti na posebnu listu, na kojoj sljedeći put neće imati prednost pri rezervaciji nad onima koji dolaze redovito. Ili ćete možda uvesti plaćanje zakazanih, a propuštenih termina? Odluka je na vama, mi brinemo da imate sve informacije za kvalitetno donošenje odluka.

Jesu li klijenti zadovoljni s vašim uslugama

Već znate zašto su recenzije važne i da putem Zoyye vaši klijenti mogu ostaviti recenziju za svaki posjet putem Zoyye, ali možda niste znali da su sada povezane sa stranicom klijenta. Sve recenzije koje klijent ostavi moći ćete vidjeti na kalendaru, te u detalju klijenta u terminu.

Eto, vjerujemo da će vam unapređenja pomoći. Uskoro ih ide još jer neprestano radimo da vam Zoyya bude što korisnija i jednostavnija :) 

Ako ipak imate kakvih pitanja ili prijedloga, kontaktirajte nas. Više info o korištenju možete pronaći i u Korisničkim uputama.

Pozdravlja vas Zoyya support tim i želi vam što više popunjenih termina!

#1 Aplikacija za naručivanje

preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci
Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

August 23, 2021
I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

August 11, 2021
Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

July 20, 2021