Sve informacije o klijentu na jednom mjestu!

Sve informacije o klijentu na jednom mjestu!

by
Nikolina
17.6.2021

Iskoristite nove Zoyya funkcionalnosti!

Na stranici Klijenta sada na jednom mjestu imate sve što o klijentu trebate znati: od kontakt podataka preko detaljnog prikaza svih proših, propuštenih ili zakazanih termina… pa do toga koliko su zadovoljni vašim uslugama.

Brzo pristupajte svim podacima

Želimo da svim podacima pristupate maksimalno brzo i maksimalno jednostavno, tako da informacijama o klijentima sada možete pristupiti s više mjesta u aplikaciji:

-       lista svih klijenata i pripadajućih informacija o njima

-       na stranici Detalji klijenta

-       direktno iz točno određenog termina (zakazanog ili izvršenog).

Termin je zakazan za 10:00. Sada je 10:05, a vašeg klijenta još nema? A koji je to točno klijent? Gdje je njegov broj telefona i ime? Uz Zoyyu više nema takvih pitanja. Pozovite kijenta direktno iz ekrana termina i provjerite možete li njegov termin dati nekom drugom.  

Imajte pregled koji klijenti dolaze redovito, a koji gomilaju propuštene termine

Vi najbolje znate koliko gubite sa svakim zakazanim ali propuštenim terminom... Ali možda je vrijeme da to vidite iskazano u brojkama i krenete u borbu s propuštenim terminima. Pomoću Zoyye možete točno vidjeti koji klijenti i koliko često propuste ili zakasne na termin. Možete ih staviti na posebnu listu, na kojoj sljedeći put neće imati prednost pri rezervaciji nad onima koji dolaze redovito. Ili ćete možda uvesti plaćanje zakazanih, a propuštenih termina? Odluka je na vama, mi brinemo da imate sve informacije za kvalitetno donošenje odluka.

Jesu li klijenti zadovoljni s vašim uslugama

Već znate zašto su recenzije važne i da putem Zoyye vaši klijenti mogu ostaviti recenziju za svaki posjet putem Zoyye, ali možda niste znali da su sada povezane sa stranicom klijenta. Sve recenzije koje klijent ostavi moći ćete vidjeti na kalendaru, te u detalju klijenta u terminu.

Eto, vjerujemo da će vam unapređenja pomoći. Uskoro ih ide još jer neprestano radimo da vam Zoyya bude što korisnija i jednostavnija :) 

Ako ipak imate kakvih pitanja ili prijedloga, kontaktirajte nas. Više info o korištenju možete pronaći i u Korisničkim uputama.

Pozdravlja vas Zoyya support tim i želi vam što više popunjenih termina!

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.
Početna
Registracija
Pomoć
Kontakt

Prijavite se na Newsletter

Dobivajte savjete za unapređenje poslovanja i Zoyya novosti
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.