Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Savjeti

6 sigurnih načina da zadržite više klijenata u svom salonu

Danas je klijentima potrebno mnogo više od vrhunske usluge kako bi se vratili u salon. Ovaj će vas članak provesti kroz šest strategija uz koje ćete sigurno zadržati više klijenata u vašem carstvu ljepote.

Vlasnicima salona zvuči primamljivo usredotočiti se na privlačenje novih klijenata. Pružate vrhunsku uslugu i razumljivo je da želite da svi to znaju.

No, trebali biste razmisliti o tome da usredotočite svoj trud na zadržavanje postojećih klijenata.

Stalni klijenti su oni koji vam donose najviše profita. Ustvari, ako povećate stopu zadržavanja klijenata za samo 5%, možete povećati profit za 25% do 95%.

Stoga, pogledajmo što sve možete učiniti kako bi vam se klijenti vraćali iz tretmana u tretman.

Uspostavite sjajnu kulturu salona

Možda vam se kultura salona čini pre očitom da bismo je uopće spomenuli, ali ona doista igra važnu ulogu u zadržavanju klijenata.

Ako uspijete svoj salon učiniti mjestom ugodnim i za zaposlenike i klijente, motivirat ćete klijente da vam se uvijek iznova vraćaju.

Vaša bi strategija zadržavanja klijenata trebala početi još prije interakcije s klijentima. Trebala bi početi dobrim postupanjem prema vašim zaposlenicima.

Razlog je tomu što klijenti mogu osjetiti kakvi su međuljudski odnosi u vašem salonu. Ne morate biti psiholog da biste primijetili jesu li zaposlenici zadovoljni na radnome mjestu.

Mnogo je čimbenika koji utječu na zadovoljstvo zaposlenika, od vašega stila upravljanja salonom pa do poštene plaće. Kojim se god strategijama budete služili da povećate zadovoljstvo zaposlenika, vaši će klijenti zacijelo prepoznati dobru atmosferu u salonu.

Kad podignete atmosferu, moći ćete o njoj pisati na društvenim mrežama, kao što je učinio ovaj centar za dijagnostiku i terapiju.

Izvor: Eccentric

U objavi su i zahvalili svim klijentima koji pridonose kulturi studija.

Sav napor koji tako uložite u uspostavljanje kulture vašega salona bit će vidljiv kada vam se klijenti krenu zadržavati.

Stvaranjem tople atmosfere vaši će klijenti dobiti komadić raja u koji se mogu vraćati kako bi pobjegli od svakodnevnih stresova bar na sat vremena.

Naravno, glavni razlog za vraćanje u salon jest vrhunska usluga. No jeste li znali da je izreka sretni zaposlenici, sretni klijenti više od stilske figure?

Istraživanje s Oxforda pokazalo je da su zaposlenici 13% produktivniji kad su sretni. A upravo u salonima učinak zaposlenika izravno utječe na zadovoljstvo klijenata.

Izvor: Zoyya

Uspostavljanje sjajne kulture salona pomoći će vam stvoriti val pozitivnosti jer međusobne interakcije zaposlenika također određuju ton korisničkog iskustva.

Kad sretni zaposlenici dobro obavljaju svoj posao, vaši klijenti odlaze zadovoljni rezultatima i jedva se čekaju opet vratiti.

Pružite VIP iskustvo svakom klijentu

Da bi vam se klijenti vraćali, trebate im pružiti iskustvo koje jedva čekaju ponoviti.

To možete postići tako da tretirate svakog klijenta kao da su VIP osoba i prilagodite svoje usluge prema njima.

Činjenica da čitate ovaj članak govori nam da ne vodite tek prosječan salon–trudite se poboljšati iskustvo za sve.

U svojim naporima da postanete što bolji možete, vjerojatno ste primijetili da moderni klijenti od svojih salona zahtijevaju prilagodljivost.

Cijena tu nije problem. Potrošači koji žele personaliziranu uslugu spremni su je platiti i 20% više.

Izvor: Zoyya

Savjetovanje je izvrstan način za stvaranje personaliziranog iskustva za vaše klijente. Omogućuje vam da otkrijete specifične potrebe i želje klijenta i odgovorite na njih.

Kad klijent dođe na svoj termin, znaju da ih čeka posebno skrojen tretman, a ne uobičajena usluga.

Savjetovanje prije tretmana temelj je na kojemu možete izgraditi VIP iskustvo.

No, vaš posao nije gotov u trenutku kad klijent ode iz vašeg salona zadovoljan novom manikurom ili obrvama. To vrijeme je prilika da nastavite graditi vaš odnos zapisivanjem napomena.

Ako imate bazu klijenata, možete u nju upisati detalje koje ste uočili tijekom tretmana.

Čak i kratke bilješke kao što su ne voli glasnu glazbu, ima osjetljive ploče nokta, ili pas joj se zove Rex mogu vam pomoći s prilagodbom iskustva kad vas klijent posjeti sljedeći put.

Evo kako pregled detalja o klijentu izgleda u Zoyyi, našoj aplikaciji za naručivanje.

Izvor: Zoyya

Obraćanjem pozornosti na male detalje dajete klijentu do znanja da je on u vašem salonu zvijezda. Ako personalizirani pristup primijenite na svakog klijenta, uskoro ćete izgraditi bazu odanih kupaca.

Najbolji je dio to što vas pružanje VIP iskustva ne mora stajati ni lipe. Jednom jedinom bilješkom koju ćete zapisati i primijeniti sljedeći put možete postići da se vaš klijent osjeća kao milijun dolara.

Uvedite nagrade za vjernost

Nagrade za vjernost su nešto što klijenti u svakoj branši vole.

Dobro implementirani programi vjernosti ili nagrade za vjernost mogu biti moćno sredstvo kojim ćete povećati zadržavanje klijenata u salonu.

Velika većina Amerikanaca, njih čak 80%, sudjeluje u nekakvom programu vjernosti.

Što se tiče domaćeg tržišta, istraživanje o stavovima Hrvata o programima vjernosti pokazalo je da se hrvatskim potrošačima programi vjernosti sviđaju – sve dok su jednostavni za korištenje.

Nekoliko je načina na koje saloni mogu provesti nagrade za vjernost, a najpopularniji su skupljanje žigića svakim tretmanom i preporučivanje salona prijateljima.

Salon za njegu tijela Adora sjajan je primjer nagrađivanja vjernosti. Njihove klijentice mogu skupljati žigiće i tako svaki šesti tretman platiti u pola cijene.

Izvor: Adora

Druga je opcija klijentima dati ulogu ambasadora i ponuditi im popust svaki put kad vam dovedu novog klijenta preporukom.

Anketa o vjernosti potrošača pokazala je da su klijenti spremniji preporučiti tvrtku kada su tamo redovan kupac. Međutim, 42% potrošača preporučilo bi tvrtku samo ako uvijek imaju pozitivno iskustvo.

Izvor: Zoyya

Kao što možete vidjeti na slici iznad, samo bi 7% klijenata preporučilo tvrtku nakon jednog pozitivnog iskustva, tako da morate dosljedno pružati izvrsnu uslugu ako želite uspjeti s preporukama.

Studio ljepote Marita primjer je poslovanja koje prepoznaje vrijednost preporučivanja za zadržavanje klijenata.

Studio nudi 10% popusta na prvi sljedeći tretman i klijentu i osobi koju dovedu preporukom.

Izvor: Studio ljepote Marita

Ako napravite sličan program, sigurno ćete motivirati klijente da vam se nastave vraćati.

Budući da stalni klijenti troše 67% više od novih, popusti i poklončići koje dijelite trebali bi svejedno generirati dodatnu zaradu.

Ponudite pakete usluga

Ukoliko želite da vam se klijenti vraćaju, trebate im uvijek ponuditi nešto više.

Paketi usluga izvrstan su način da klijentima ukažete na usluge za koje možda ne znaju.

Recimo da vodite salon za nokte i da vam je najtraženija usluga klasična manikura. Možda nudite i masažu ruku, no klijenti su vjerojatno zainteresiraniji za usluge s vidljivim rezultatima.

Ovdje na scenu stupaju paketi usluga.

Ako naplaćujete manikuru 80 kuna i masažu ruku 20 kuna, mogli biste uvesti paket koji se sastoji od kombinacije manikure i masaže za 90 kuna.

Na taj će način vaši klijenti moći isprobati uslugu koju inače ne bi otkrili–po sniženoj cijeni.

Kada vide koliko ta nova usluga podiže cjelokupan doživljaj, velike su vjerojatnosti da će je nastaviti kupovati i u budućnosti.

U paketu možete kombinirati veće usluge, kao što je depilacija cijelih nogu, s manjim uslugama, kao što je piling lica.

Tako ćete motivirati klijente da se naruče na jednu dodatnu uslugu, kao što je napravio salon sa sljedeće slike.

Izvor: Salon ljepote Hypnotic

Industrija masaže i njege tijela je također ovladala umijećem slaganja paketa, ali u nešto drugačijem smjeru.

Osim prodavanja više usluga u paketu, saloni za masaže često nude pakete za više osoba, kao što su masaže za parove ili spa paketi za djevojačke zabave.

Pogledajmo kako je jedan hotel predstavio svoje pakete masaža za pojedince i parove.

Izvor: Hotel Aristos

Kao što je vidljivo u opisu paketa, klijenti koji rezerviraju tretman za dvoje mogu uštedjeti oko 60% u odnosu na tretman za jednu osobu.

Ovo za hotel nije gubitak novca jer su sadržaji već u upotrebi, tako da nije bitno je li u njima jedna osoba ili više njih.

Ako nudite pakete usluga, trebate pametan pristup određivanju cijena.

Kako biste bili sigurni da poslujete profitabilno, u pakete možete dodati usluge koje ne zahtijevaju direktni rad zaposlenika, kao što je opuštajući odmor u hidromasažnoj kadi ili korištenje saune.

Uvijek ponudite predbilježbu sljedećeg tretmana

Na zadržavanje klijenata možete najizravnije djelovati tako da im osigurate njihov sljedeći termin prije nego odu iz salona.

Da biste povećali pozitivan učinak predbilježbi na zadržavanje klijenata, trebali biste ovu strategiju upariti s podsjetnicima.

Izvor: Zoyya

Predbilježbe su praktična metoda naručivanja.

Vlasniku salona jamče klijenta koji će se vratiti, a klijentu jamče termin u vašem salonu, koliko god vi tada bili zauzeti.

Ako niste sigurni bi li vaši klijenti bili zainteresirani za naručivanje unaprijed, sjetite se da je ekskluzivnost najučinkovitija prodajna točka predbilježbi.

Mogli biste predstaviti mogućnost rezerviranja termina unaprijed riječima kao što su:

„Malo upozorenje – salon se uvijek brzo popuni prije Božića, tako da Vas možda nećemo moći ubaciti za nadopunu trepavica u prosincu.”

Nijedan klijent ne želi hodati po gradu bez pola trepavica, tako da će vjerojatno zdušno htjeti unaprijed osigurati svoje mjesto.

Pomoću naše aplikacije za naručivanje možete zakazati termin u samo nekoliko klikova.

Vaši će klijenti osjetiti olakšanje znajući da se neće morati boriti za tretman u svom omiljenom salonu.

Izvor: Zoyya

A sjećate li se nagrada za vjernost koje smo spominjali ranije?

Mogli biste i predbilježbe uključiti u svoj program vjernosti, na način da ponudite popust onima koji se odmah naruče na sljedeći tretman.

Međutim, valja istaknuti da predbilježbe ipak imaju jedan nedostatak: mogućnost da klijent zaboravi doći na termin.

Kad klijenti rezerviraju svoj termin nekoliko tjedana ili mjeseci unaprijed, zna se dogoditi da zaborave da su se naručili na tretman.

No, dobro rješenje za naručivanje može eliminirati ovaj rizik.

UŠTEDITE VRIJEME.
ISPROBAJTE ZOYYU.
ZAKAŽITE PROBU

Naš sustav podsjetnika automatski šalje SMS poruku klijentima nekoliko dana prije njihova termina.

Neka radije brojke govore za nas: saloni koji koriste Zoyyu primjećuju 25% manje propuštenih termina i 50% više unaprijed zakazanih termina.

Sve u svemu, predbilježbe mogu učiniti čuda za zadržavanje klijenata u vašem salonu, ali samo ako im pristupite pametno.

Pitajte za povratne informacije

Salon koji ima poteškoća sa zadržavanjem klijenata vjerojatno nije uspio prepoznati njihove potrebe.

Najbolji način na koji možete dobiti uvid u mišljenje klijenata jest traženje povratnih informacija.

Kad otkrijete zbog čega su se klijenti prestali vraćati u vaš salon, možete izraditi akcijski plan da ispravite greške koje ste radili.

Kao što smo spomenuli u članku o rješavanju pritužbi u salonu, nezadovoljni se kupci vjerojatno neće požaliti. Umjesto toga će se jednostavno prestati vraćati.

Odgovoran vlasnik salona neće ignorirati taj problem, nego će se njime uhvatiti u koštac i poraditi na poboljšanju poslovanja.

Ipak, ne možete riješiti problem klijenata koji odlaze ako ne znate zašto je tako. Zbog toga biste trebali zamoliti klijente za iskrene povratne informacije.

To možete učiniti ispitivanjima i anketama.

Ankete možete izraditi besplatno i lako doći do svojih klijenata putem kanala kojima se već koristite, kao što su Facebook, Instagram ili vaša web stranica.

Na slici možete vidjeti neka od pitanja iz ankete koju je salon Fluid postavio na svojoj web stranici.

Izvor: Fluid

Ostatak ankete obuhvaća i pitanja o tome planira li se klijent vratiti u salon i misli li da je cijena usluga opravdana.

Ne zaboravite, ako želite da vaše sredstvo za prikupljanje povratnih informacija bude učinkovito, ono treba imati jasno definiran cilj.

Primjerice, ako je vaš cilj povećanje zadržavanja klijenata, obavezno uključite sljedeća pitanja:

  • Biste li se opet naručili na naše usluge?
  • Biste li nas preporučili prijatelju?
  • Što vam je bio najbolji dio iskustva kod nas?
  • Što biste promijenili u svom iskustvu kod nas?

Dodatna je prednost traženja povratnih informacija to što klijentima pokazujete da ih slušate.

A kada upite za povratnim informacijama objavite na društvenim mrežama, svi potencijalni klijenti koji posjete vaše stranice mogu vidjeti da ste uvijek voljni podići svoju uslugu na višu razinu.

Zaključak

Uz toliko izbora, klijentima nije problem otići u drugi salon. Kako biste se pobrinuli da ostanu kod vas, klijentima trebate dati dovoljno razloga da ostanu.

Ako uspostavite sjajnu kulturu salona i tretirate svakog klijenta kao zvijezdu, sagradit ćete temelj za zadržavanje klijenata.

Taj kvalitetan temelj onda možete nadograditi tako da klijentima date prilike za uštedu, kao što su nagrade za vjernost ili paketi usluga.

Ne zaboravite da je proces naručivanja također značajan čimbenik u zadržavanju klijenata. Možete ga učiniti jednostavnim i uvesti opciju online predbilježbi.

Ako zatrebate pomoć s tim, uvijek nam se možete javiti.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci

Smanjite broj nedolazaka prihvaćanjem akontacije

Dodatna ozbiljnost cijelom poslovanju, i svakako jedan od vrlo učinkovitih načina smanjivanja nedolazaka kao i prekasnog otkazivanja termina, omogućuje se uvođenjem plaćanja akontacije od strane klijenata.

February 13, 2024

Kako poklon bonovi povećavaju zaradu?

Iako ste u rad svog salona uveli poklon bonove ne imajući toliko vlastitu zaradu na umu koliko je to nešto što je na tržištu sveprisutno i „must have“, oni svakako pouzdano povećavaju zaradu ako ih koristite na pravi način.

January 19, 2024

6 načina kako spasiti posrnuli salon

Vođenje salona je težak zadatak, što zbog konkurencije, što zbog drugih izazova. Ostanite ispred konkurencije koristeći neke od ideja spomenutih u ovom članku.

March 22, 2023

Učinkovite tehnike obuke za unapređenje poslovanja salona

Postoje različite tehnike edukacija koje se mogu koristiti, poput edukacije u učionici, promatranja ili obuke na radnom mjestu. Voditelji salona koriste kombinacije ovih tehnika da bi educirali svoje zaposlenike i osigurali njihov uspjeh u radu.

January 29, 2023

Zoyya postala partner sa Reserve with Google

Pružateljima usluga koji koristite Zoyyu ovo partnerstvo omogućit će više novih klijenata i rezerviranih termina, kao i kvalitetniju online promociju poslovanja.

March 23, 2022

5 savjeta za učinkovito vođenje recepcije salona

Uz dobrog djelatnika na recepciji, cijeli će vaš salon zablistati. Ako želite poboljšati procese primanja klijenata, nudimo vam 5 savjeta za učinkovito vođenje recepcije salona.

January 19, 2024

Kako potaknuti klijente da recenziraju vaš salon

Recenzije su važne za sve tvrtke, ali ih je ponekad teško dobiti. U ovom članku pokazat ćemo vam kako da potaknete svoje klijente da recenziranjem podupru vaš posao.

January 19, 2024

Kako pretvoriti nove klijente u redovite?

Osobe koje redovito dolaze u vaš salon znak su uspješnog poslovanja. Donosimo vam pet koraka kojima ćete pretvoriti svoj salon u mjesto u koje će se klijenti uvijek rado vraćati.

January 19, 2024

5 savjeta za uspjeh vašeg salona

Stagnirajući prihodi i spor rast znakovi su da su vašem salonu potrebne promjene. U ovom članku donosimo vam pet savjeta za vođenje uspješnijeg salona.

January 19, 2024

Stvari koje bi svaki salon trebao komunicirati klijentima tijekom COVID-19 pandemije

COVID-19 promijenio je brojne aspekte industrije ljepote, a jedan od njih je komunikacija. Ovaj članak dijeli pet korisnih savjeta koji će vam pomoći da ovladate umijećem komuniciranja s klijentima tijekom pandemije.

January 19, 2024

5 pogrešaka u upravljanju reputacijom salona

Upravljanje reputacijom vašeg salona nije mala stvar. U ovom članku opisat ćemo pet grešaka koje trebate izbjeći kako bi vaš salon imao reputaciju kakvu zaslužuje.

January 19, 2024

Vrste pravila za otkazivanje dolazaka koje možete koristiti u salonu

Ako se želite uhvatiti u koštac s nedolascima klijenata na dogovorene termine, trebali biste definirati jasna pravila za otkazivanje. Objasnit ćemo vam koje su vrste politika otkazivanja najčešće kako biste mogli odabrati najbolju opciju za svoj salon.

January 19, 2024

Kako poboljšati razinu usluge u vašem salonu

Ne treba vam najmodernija tehnologija da biste se izdvojili od konkurencije, važno je samo da njegujete sjajne odnose s klijentima. Pokazat ćemo kako da podignete pružanje usluge u vašem salonu na novu razinu.

January 19, 2024

Kako uvesti nove zaposlenike u posao?

Ukoliko učinkovito uvedete nove zaposlenike u posao, oni će radu pristupati stručno i motivirano. Evo šest ključnih koraka u tom procesu.

January 19, 2024

6 sigurnih načina da zadržite više klijenata u svom salonu

Danas je klijentima potrebno mnogo više od vrhunske usluge kako bi se vratili u salon. Ovaj će vas članak provesti kroz šest strategija uz koje ćete sigurno zadržati više klijenata u vašem carstvu ljepote.

January 19, 2024

Vodič o pisanju pravila za otkazivanje termina u salonu

Primijetite li da vaši klijenti sve više propuštaju rezervirane termine, vrijeme je da uvedete pravila o otkazivanju. Naš članak će vam pokazati kako da ih napišete tako da budu što učinkovitija.

January 19, 2024

6 vječnih savjeta o komunikaciji s klijentima za kozmetičare

Klijenti pri odabiru salona traže dvije stvari: vrhunsku uslugu i ugodan ambijent. Budući da način na koji se odnosite prema klijentima uvelike utječe na cjelokupnu atmosferu u salonu, donosimo vam šest savjeta pomoću kojih možete poboljšati svoje komunikacijske vještine.

January 19, 2024

Upravljanje reputacijom salona: 5 isprobanih savjeta

Vlasniku kozmetičkog salona dobra reputacija znači sve. Vaši vam klijenti povjeravaju brigu o svojem izgledu i zato se moraju ugodno osjećati u vašim rukama. Ovaj će vam članak pokazati što raditi kako bi reputacija vašeg salona bila očuvana i prepoznata.

January 19, 2024

Kako se učinkovito nositi s pritužbama u salonu ljepote

Pritužbe su uobičajena stvar u salonima ljepote, no oni su izvrsna prilika da iz njih nešto naučite i izgradite bolje odnose s klijentima. Mi vam donosimo deset savjeta kako postupati kada vam se klijenti obrate s pritužbama.

January 19, 2024

6 savjeta za uspješno vođenje i upravljanje timom salona

Ukoliko želite stvoriti odlično okruženje u svom salonu i voditi uspješan tim, provjerite naših 6 savjeta koji će vam u tome pomoći.

January 19, 2024

7 načina da spriječite nedolaske i otkazivanja u svom salonu

Donosimo vam sedam načina da spriječite otkazivanja termina u zadnji tren i nedolaske klijenata, te maksimizirate potencijal svog salona.

January 19, 2024

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

January 19, 2024

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

January 19, 2024

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

September 5, 2021

Personalizirani pristup klijentu u frizerskom salonu

Donosimo vam uspješnu priču Zoyya korisnika; frizerski salon koji je sve samo ne tipičan, u koji čim kročite – sva osjetila vam daju do znanja da ste na pravom mjestu. Pričamo iz prve ruke, probali smo.

September 4, 2021

Upoznajte No+vello, mrežu specijaliziranih centara za svjetlosnu terapiju

U Zagrebu, na trgu Trg Drage Iblera 10, radi Natalija Ruškovački. Natalija je medicinski kozmetičar koja čini čuda s IPL metodom dugotrajnog uklanjanje dlačica s tijela pomoću svjetla.

January 19, 2024

Pružatelji usluga, vrijeme je da počnete raditi na svom biznisu!

Kako iskoristiti ono što već imate za razvoj svog poslovanja? Manje biti zaposlenik svog businessa i više raditi na razvoju posla? Mario za vas donosi par savjeta koje možete primjeniti odmah!

January 19, 2024

Radni dan je bez stresa, a slobodno vrijeme je zaista slobodno

S čime se sve bore voditelji u beauty industriji? Pročitajte što ih muči i kako su riješili problem s kojim se vjerojatno i mnogo vas bori.

January 19, 2024

Sve informacije o klijentu na jednom mjestu!

Što ima novo u Zoyyi? Unapređenja aplikacije koja će vam olakšati svakodnevno poslovanje!

August 24, 2021

Neki novi klijenti

Jeste li čuli za Generaciju Z? To su klijenti koji će se na vaše usluge naručivati – samo ako ste online.

August 24, 2021

Kako se Fizionova izdvaja od ostalih klinika za fizikalnu terapiju

Osječki studio za fizikalnu terapiju, Fizionova, je već u prve dvije godine poslovanja stekao status jednog od najmodernijih i najtraženijih pružatelja zdravstvene njege u toj kategoriji na području Slavonije. Kako je do toga došlo i što najviše njihovi klijenti vole ispričao nam je naš dragi korisnik, fizioterepeut Marin Marinović.

August 24, 2021

Zoyya slavi prvi rođendan

Aplikacija za jednostavno i brzo online naručivanje osvaja uslužne djelatnosti i širi broj korisnika u raznim dijelovima Hrvatske.

August 24, 2021

Posao im je čuvanje i šetanje kućnih ljubimaca

Donosimo vam priču još jednog pružatelja usluga koji je uveo Zoyya sustav online naručivanja u svoju nimalo običnu poslovnu svakodnevnicu.

August 24, 2021

Recept za uspjeh u beauty industriji - Korisnička priča modernog salona ljepote

Uspješna priča vlasnice zagrebačkog salona Hypnotic: Zašto je za napredak važno među radnim timom oživjeti kulturu otvorenosti prema novim stvarima.

August 24, 2021

Dan žena💜Upoznajte suosnivačicu Zoyye, našu CPO!

Ima li boljeg dana za predstavljanje naše šefice i kolegice Ivane Zuber, od dana posvećenog promicanju važne uloge žena u društvu i kompanijama?

August 24, 2021

Recenzije vaših usluga su važnije nego ikad prije

Zašto je potrebno obratiti više pažnje na feedback klijenata, kako to raditi sustavno i što vam u tome može pomoći.

January 19, 2024

Pokažite klijentima da ste sigurno mjesto za dolazak i da se odgovorno pridržavate mjera za sprečavanje širenja Covid-19 virusa

Povjerenje vaših klijenata da odgovorno postupate u borbi protiv korona virusa trenutno je jedan od ključnih faktora u odluci hoće li koristiti vaše usluge.

August 24, 2021

Black Friday: Zoyya poklanja Facebook oglašavanje vaših usluga

Zoyya, aplikacija za online rezervacije i upravljanje terminima, za Black Friday nudi poklon bon od 50$.

January 19, 2024

Zašto trebate obratiti pažnju na postotak zadržavanja klijenata

Neka istraživanja pokazuju da 2% povećanja u zadržavanju klijenata ima isti efekt na profit kao rezanje troškova za 10%.

January 19, 2024

Kako koristiti modernu knjigu narudžbi za održavanje odnosa s klijentima

Praktične koristi digitalne knjige narudžbi i online sustava naručivanja u odnosu na fizičku knjigu narudžbi i kalendar.

January 19, 2024

5 najčešćih razloga zašto vaši klijenti propuste dogovoreni termin

Jutro je. Očekujete klijenta. Pripremili ste sve za vaš sastanak, ali klijent kasni. Pročitajte moguće razloge i što učiniti kako bi to spriječili.

January 19, 2024

Što je to Zoyya?

Zoyya je moderna i jednostavna online aplikacija za rezervaciju i upravljanje terminima

January 19, 2024
This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.