Korisničke priče

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

Tanja je prije par mjeseci uvela online naručivanje u svoj salon i sada više ne može zamisliti povratak na staro. A ne mogu ni njezine klijentice. Čak ni one za koje bi (neopravdano) pomislili da ne vole obavljati stvari online.

Ovaj tjedan pričali smo s Tanjom Gavran, vlasnicom Bonjour Beauty salona u Sigetu. Zanimalo nas je da li joj Zoyya aplikacija za online naručivanje pomaže u poslu, ali i kako su njezine klijentice reagirale na novi način naručivanja. Rezultati su oduševili i nju i nas, pa smo ih odlučili podijeliti i s vama.

85% klijentica je već u prvom mjesecu korištenja Zoyye prešlo na online naručivanje

"O alatu poput Zoyye sam počela razmišljati prije godinu dana jer mi je neodostajala digitalna kartoteka. Uvijek sam smatrala da je važno i profesionalno voditi bilješke o tretmanima njege i kako oni djeluju na pojedinu klijenticu i tip kože ili noktiju. U Zoyyi sam pronašla rješenje odnosno način da bilježim sve što radim s određenom klijenticom, sve njezine tretmane, kada su bili i koliko učestalo. Sada više ne moram prelistavati stare bilježnice ili pamtiti koja klijentica voli kakve nokte ili tretmane. To je bio glavni razlog isprobavanja Zoyye, a kao veliki bonus sam otkrila sve čari online naručivanja i upravljanja rasporedom putem mobitela. Sada kada vidim koliko mi pomaže u organizaciji, ne mogu si zamisliti da se vratim na staro.“

Tanja nam je ispričala kako je Zoyya objeručke prihvaćena od strane klijentica. Više od 85% je odmah prihvatilo novi način naručivanja, čim su prvi put dobile informaciju da je to mogućnost. „Svakom tko me kontaktirao sam proslijedila link na online naručivanje i drugi put su se automatski naručili putem aplikacije. Na društvenim mrežama i WhatsApp grupama sam stavila obavijest o novom načinu naručivanja što svima preporučujem jer onda izbjegnete i ovaj inicijalni kontakt i pojedinačno obavještavanje o novom načinu naručivanja. Također, imam vizitku i plakat ispred salona s QR kodom koji vodi direktno na profil za online naručivanje, što se također pokazalo kao dobra metoda za informiranje i podsjećanje na online naručivanje.“

Uštedite vrijeme.
ISPROBAJTE ZOYYU
ISPROBAJTE BESPLATNO

Sve dobne skupine su jednako dobro prihvatile online naručivanje

Kako Bonjour Beauty pruža širok asortiman usluga, ima i klijentice svih dobnih skupina. „Ono što me posebno oduševilo i iznenadilo je prihvaćanje aplikacije neovisno o dobi klijentica. Pravi je dokaz da ste uveli nešto potrebno i korisno kad vas dugogodišnja klijentica od 90 godina zamoli da joj pošaljete link za online naručivanje. Obzirom da je aplikacija jednostavna za korištenje, svi se brzo priviknu na nju i to mi je super!“  

Zoyya je broj jedan aplikacija za online naručivanje na usluge na našem tržištu

„Da aplikacije poput Zoyye postoje sam otkrila u jednoj Facebook grupi za nas kozmetičare. Isprobala sam nekoliko aplikacija za koje sam stekla dojam da imaju sličnu svrhu, a Zoyya se definitivno pokazala kao najbolja. Ekonomski je najisplativija, ima i besplatna verzija, najjednostavnija je za korištenje, klijentice ju vole, a ima i lokalnu podršku što mi je dalo sigurnost da će mi neko pomoći ako zapnem s korištenjem ili ako slučajno što pođe po krivu.“

Velika je ušteda vremena i energije  

Bonjor Bouty je uvođenjem Zoyye postigao velika organizacijska poboljšanja.

„Imam puno bolju organizaciju, manje stresa i više vremena. Mogu se kvalitetnije pripremiti za klijentice između tretmana i uzeti pauzu u vremenu kada je to najbolje za mene i za posao. Svakako preporučujem svim svojim kolegicama da uvedu online naručivanje. Mislim da se nitko ne bi trebao vratiti na telefonsko i WhatsApp naručivanje. Ovo je veliko poboljšanje, olakšanje i dobitak za mene i klijentice.“

#1 Aplikacija za naručivanje

Registrirajte svoj salonNaruči se
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci
Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

August 23, 2021
I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

August 11, 2021
Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

July 20, 2021