Proizvod

Kako koristiti modernu knjigu narudžbi za održavanje odnosa s klijentima

Praktične koristi digitalne knjige narudžbi i online sustava naručivanja u odnosu na fizičku knjigu narudžbi i kalendar.

Popunjenost vašeg kalendara klijentima koji su se naručili za vaše usluge cijeli tjedan unaprijed je izvrsna stvar. S druge strane, to znači da se neki klijenti neće uspjeti naručiti i možda će potražiti istu uslugu kod konkurencije.

Korištenjem digitalne knjige narudžbi, dajte opciju vašim klijentima da se, u ključnom trenutku kada traže uslugu, odluče za prvi slobodan termin kod vas i maknu taj „problem“ s dnevnog reda. Na taj način, smanjuje se nezadovoljstvo klijenta izazvano nemogućnošću ispunjavanja potrebe za uslugom u istom tjednu i omogućava mu se jednostavno i trenutno rješenje te osjećaj da je vratio „pravo“ na uslugu u prvom slobodnom terminu.

Digitalna knjiga narudžbi vs. izlizan rokovnik

Online rezervacija termina i vođenje knjige narudžbi u Zoyya digitalnom alatu imaju nekoliko važnih prednosti u odnosu na stare bilježnice ili neuredne excelice.

Koristi za klijenta

· klijent u preglednom kalendaru sam vidi da niste u mogućnosti primiti ga radi velike potražnje za uslugama i automatski vas opravdava što nemate vremena i mjesta za njega u dotičnom trenutku

· ne mora fizički odlaziti na lokaciju i gubiti vrijeme za provjeru slobodnih termina niti razgovarati telefonom ili dobiti zauzetu liniju

· može na miru odlučiti koji mu sljedeći termin odgovara, odabrati točnu lokaciju ukoliko imate više poslovnica, kao i točnog određenog djelatnika na kojeg se navikao

· ima opciju podesiti si automatske podsjetnike kako se ne bi opterećivao pamćenjem termina

· sve to može odraditi u samo nekoliko klikova – brzo, jednostavno i bezbolno putem svog mobilnog uređaja

Koristi za vas

· u svakom trenutku, sa svakog mjesta i uređaja imate instant pregled popunjenosti, gužva ili rupa u rasporedu te opterećenost osoblja

· mogućnost generiranja raznih izvještaja o poslovanju koji vam pomažu detektirati prostor za unapređenje procesa rada

· vi i vaši djelatnici oslobađate se telefonskih poziva koji vas prekidaju usred posla

· smanjujete prijelaz klijenata konkurenciji i osiguravate popunjenost kalendara unaprijed

· smanjujete administraciju, štedite vrijeme i energiju

· osiguravate dugoročne i dobre odnose s klijentima

Na tržištu postoji nekoliko dobrih rješenja koja možete koristiti. Preporučujemo da isprobate Zoyyu jer smo ga razvijali imajući na umu sve izazove koje biste mogli imati s upravljanjem termina. Osim digitalne knjige narudžbi, ima brojne dodatne funkcionalnosti koje će vam život učiniti lakšim. Provjerite bez obveze i javite nam kako ste zadovoljni.

#1 Aplikacija za naručivanje

Besplatno isprobajte
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci
Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

August 23, 2021
I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

August 11, 2021
Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

July 20, 2021