Kako koristiti modernu knjigu narudžbi za održavanje odnosa s klijentima

Kako koristiti modernu knjigu narudžbi za održavanje odnosa s klijentima

by
Nikola Smirčić
3.9.2020

Popunjenost vašeg kalendara klijentima koji su se naručili za vaše usluge cijeli tjedan unaprijed je izvrsna stvar. S druge strane, to znači da se neki klijenti neće uspjeti naručiti i možda će potražiti istu uslugu kod konkurencije.

Korištenjem digitalne knjige narudžbi, dajte opciju vašim klijentima da se, u ključnom trenutku kada traže uslugu, odluče za prvi slobodan termin kod vas i maknu taj „problem“ s dnevnog reda. Na taj način, smanjuje se nezadovoljstvo klijenta izazvano nemogućnošću ispunjavanja potrebe za uslugom u istom tjednu i omogućava mu se jednostavno i trenutno rješenje te osjećaj da je vratio „pravo“ na uslugu u prvom slobodnom terminu.

Digitalna knjiga narudžbi vs. izlizan rokovnik

Online rezervacija termina i vođenje knjige narudžbi u Zoyya digitalnom alatu imaju nekoliko važnih prednosti u odnosu na stare bilježnice ili neuredne excelice.

Koristi za klijenta

· klijent u preglednom kalendaru sam vidi da niste u mogućnosti primiti ga radi velike potražnje za uslugama i automatski vas opravdava što nemate vremena i mjesta za njega u dotičnom trenutku

· ne mora fizički odlaziti na lokaciju i gubiti vrijeme za provjeru slobodnih termina niti razgovarati telefonom ili dobiti zauzetu liniju

· može na miru odlučiti koji mu sljedeći termin odgovara, odabrati točnu lokaciju ukoliko imate više poslovnica, kao i točnog određenog djelatnika na kojeg se navikao

· ima opciju podesiti si automatske podsjetnike kako se ne bi opterećivao pamćenjem termina

· sve to može odraditi u samo nekoliko klikova – brzo, jednostavno i bezbolno putem svog mobilnog uređaja

Koristi za vas

· u svakom trenutku, sa svakog mjesta i uređaja imate instant pregled popunjenosti, gužva ili rupa u rasporedu te opterećenost osoblja

· mogućnost generiranja raznih izvještaja o poslovanju koji vam pomažu detektirati prostor za unapređenje procesa rada

· vi i vaši djelatnici oslobađate se telefonskih poziva koji vas prekidaju usred posla

· smanjujete prijelaz klijenata konkurenciji i osiguravate popunjenost kalendara unaprijed

· smanjujete administraciju, štedite vrijeme i energiju

· osiguravate dugoročne i dobre odnose s klijentima

Na tržištu postoji nekoliko dobrih rješenja koja možete koristiti. Preporučujemo da isprobate Zoyyu jer smo ga razvijali imajući na umu sve izazove koje biste mogli imati s upravljanjem termina. Osim digitalne knjige narudžbi, ima brojne dodatne funkcionalnosti koje će vam život učiniti lakšim. Provjerite bez obveze i javite nam kako ste zadovoljni.

* Nema skrivenih troškova, dodatnih naknada po rezervacijama i sličnih modela dodatne naplate.
Česta pitanja
Suosnivač
Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.
Početna
Registracija
Pomoć
Kontakt

Prijavite se na Newsletter

Dobivajte savjete za unapređenje poslovanja i Zoyya novosti
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.