Što je to Zoyya?

Što je to Zoyya?

by
Nikola Smirčić
14.8.2020

Digitalno organizacijsko rješenje za one čije se poslovanje temelji na sastanku.

Zoyya je moderna i jednostavna online aplikacija za rezervaciju i upravljanje terminima. Kreirana je s ciljem da svima vama koji pružate usluge maksimalno olakša i unaprijedi poslovanje, a vašim klijentima dosadašnju praksu naručivanja učini jednostavnom, ugodnom, brzom i dostupnom 0-24.

Zašto koristiti online sustav naručivanja

Živimo u digitalnoj eri. Život se globalno organizira online i naglasak je na brzini i trenutnim rješenjima. I vi i vaši kupci navikli ste do odgovora i rješenja dolaziti klikanjem. Svakodnevne rutine sele se online; od kupovine odjeće i hrane, do rezervacije kino ulaznica, avionskih karata i hotela pa do naručivanja za razno razne usluge.

Ako već nisu, klijenti će vas uskoro početi pitati za online naručivanje. Kupci više ne žele čekati. Navikli su imati izbor i izvrsnu uslugu za svoj novac i dobiti što žele - što prije.

Velik dio vaše konkurencije već ga koristi.

Milijuni pružatelja usluga diljem svijeta shvatili su da online sustav naručivanja i upravljanja terminima štedi novac, vrijeme i uvelike pojednostavljuje procese rada.

....a zašto odabrati Zoyyu

Zoyya jedna od najboljih platformi za online naručivanje i upravljanje terminima dostupnih na tržištu. Zašto? Jednostavnost korištenja uz istovremenu fleksibilnost prilagodbe specifičnostima svakog poslovanja koje se temelji na pružanju usluga samo je jedna stavka u moru prednosti koje Zoyya donosi poslovanju. Prilikom kreiranja aplikacije uzeti su u obzir brojni izazovi koje pružatelji usluga imaju u svakodnevnom poslovanju i kreirane funkcionalnosti koje vam pomažu da ih uspješno savladate.  

Brojne mogućnosti Zoyya aplikacije pomoći će vam:

·      pružiti top uslugu vašim klijentima i posvetiti se onom u čemu ste najbolji
·      olakšati radni dan vama i vašem osoblju
·      smanjiti broj propuštenih prilika za rezervaciju termina
·      smanjiti gubitak prihoda i gubitak vremena
·      staviti sve na pravo mjesto (pregled svih poslovnica i evidencija narudžbi sa svih kanala)
·      imati potpuni pregled poslovanja kroz jednostavne i detaljne izvještaje
·      smanjiti prelazak klijenata konkurenciji radi trenutne nedostupnosti i
·      24/7 raditi za vas.

Uostalom, isprobajte sami i uvjerite se. Probni period je besplatan i ne uključuje nikakve obveze nastavka suradnje niti skrivene troškove. Jer nam to ne treba. Znamo da će vam se svidjeti i da će vam pomoći. Aplikaciju kontinuirano unapređujemo sukladno promjenama na tržištu i vašim potrebama. Tu smo za vas. Ako imate pitanja i posebne želje, javite nam se, volimo pričati s vama.

* Nema skrivenih troškova, dodatnih naknada po rezervacijama i sličnih modela dodatne naplate.
Česta pitanja
Suosnivač
Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.
Početna
Registracija
Pomoć
Kontakt

Prijavite se na Newsletter

Dobivajte savjete za unapređenje poslovanja i Zoyya novosti
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.