Proizvod

Što je to Zoyya?

Zoyya je moderna i jednostavna online aplikacija za rezervaciju i upravljanje terminima

Digitalno organizacijsko rješenje za one čije se poslovanje temelji na sastanku.

Zoyya je moderna i jednostavna online aplikacija za rezervaciju i upravljanje terminima. Kreirana je s ciljem da svima vama koji pružate usluge maksimalno olakša i unaprijedi poslovanje, a vašim klijentima dosadašnju praksu naručivanja učini jednostavnom, ugodnom, brzom i dostupnom 0-24.

Zašto koristiti online sustav naručivanja

Živimo u digitalnoj eri. Život se globalno organizira online i naglasak je na brzini i trenutnim rješenjima. I vi i vaši kupci navikli ste do odgovora i rješenja dolaziti klikanjem. Svakodnevne rutine sele se online; od kupovine odjeće i hrane, do rezervacije kino ulaznica, avionskih karata i hotela pa do naručivanja za razno razne usluge.

Ako već nisu, klijenti će vas uskoro početi pitati za online naručivanje. Kupci više ne žele čekati. Navikli su imati izbor i izvrsnu uslugu za svoj novac i dobiti što žele - što prije.

Velik dio vaše konkurencije već ga koristi.

Milijuni pružatelja usluga diljem svijeta shvatili su da online sustav naručivanja i upravljanja terminima štedi novac, vrijeme i uvelike pojednostavljuje procese rada.

....a zašto odabrati Zoyyu

Zoyya jedna od najboljih platformi za online naručivanje i upravljanje terminima dostupnih na tržištu. Zašto? Jednostavnost korištenja uz istovremenu fleksibilnost prilagodbe specifičnostima svakog poslovanja koje se temelji na pružanju usluga samo je jedna stavka u moru prednosti koje Zoyya donosi poslovanju. Prilikom kreiranja aplikacije uzeti su u obzir brojni izazovi koje pružatelji usluga imaju u svakodnevnom poslovanju i kreirane funkcionalnosti koje vam pomažu da ih uspješno savladate.  

Brojne mogućnosti Zoyya aplikacije pomoći će vam:

·      pružiti top uslugu vašim klijentima i posvetiti se onom u čemu ste najbolji
·      olakšati radni dan vama i vašem osoblju
·      smanjiti broj propuštenih prilika za rezervaciju termina
·      smanjiti gubitak prihoda i gubitak vremena
·      staviti sve na pravo mjesto (pregled svih poslovnica i evidencija narudžbi sa svih kanala)
·      imati potpuni pregled poslovanja kroz jednostavne i detaljne izvještaje
·      smanjiti prelazak klijenata konkurenciji radi trenutne nedostupnosti i
·      24/7 raditi za vas.

Uostalom, isprobajte sami i uvjerite se. Probni period je besplatan i ne uključuje nikakve obveze nastavka suradnje niti skrivene troškove. Jer nam to ne treba. Znamo da će vam se svidjeti i da će vam pomoći. Aplikaciju kontinuirano unapređujemo sukladno promjenama na tržištu i vašim potrebama. Tu smo za vas. Ako imate pitanja i posebne želje, javite nam se, volimo pričati s vama.

#1 Aplikacija za naručivanje

Besplatno isprobajte
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci
Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

August 23, 2021
I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

August 11, 2021
Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

July 20, 2021