Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Savjeti

Kako se učinkovito nositi s pritužbama u salonu ljepote

Pritužbe su uobičajena stvar u salonima ljepote, no oni su izvrsna prilika da iz njih nešto naučite i izgradite bolje odnose s klijentima. Mi vam donosimo deset savjeta kako postupati kada vam se klijenti obrate s pritužbama.

Nikome nije drago kad se klijenti žale na njihov rad, no pritužbe u industriji ljepote su tako uobičajena stvar da vam nema druge nego naučiti kako se s njima učinkovito nositi.

Najbolje ih je shvatiti kao priliku da nešto naučite i postanete još bolji u svome poslu. Mi ćemo vam pomoći da to postignete.

U ovom vam tekstu donosimo deset savjeta koje možete uklopiti u način poslovanja vašeg salona kako biste izgradili bolje odnose s klijentima čak i nakon što vam se oni obrate sa svojim pritužbama.

Kad uspješno razriješite njihove žalbe, vidjet ćete da tako možete dobiti klijenta koji će vam se uvijek vraćati. Pa krenimo redom.

Uvjerite se da su pritužbe utemeljene

Prije nego što uložite novac i energiju u rješavanje nečije žalbe, provjerite je li ona utemeljena.

Dobri odnosi s klijentima ključni su u salonima ljepote, pa će vaša prva reakcija kad primite pritužbu možda biti da je odmah krenete rješavati, upravo zato što želite da vaši klijenti budu zadovoljni.

Uostalom, imajući na umu da će se od 26 nezadovoljnih klijenata samo jedan požaliti na lošu uslugu, jasno je da želite ozbiljno shvatiti sve pritužbe koje primite.

Izvor: Zoyya

Međutim, tako se možete i prenagliti. Zato bi vaš prvi potez trebao biti provjera autentičnosti pritužbe.

Izvor: Facebook

Primjerice, ako se netko požali da jedan od vaših zaposlenika radi bez odgovarajuće licence, radi se o potpuno opravdanoj pritužbi i previdu za koji ste sami odgovorni.

Međutim, pritužbe se uglavnom odnose na manje ozbiljne stvari, kao što je prerano guljenje trajnog laka.

U slučaju takve pritužbe, prije nego klijentu vratite novce, zamolite ga da se vrati u salon kako biste mogli sami ispitati kvalitetu obavljenog posla.

Ako se ispostavi da je klijent prao suđe svakog dana od tretmana ili radio teške radove bez rukavica, niste vi krivi što se manikura izlizala.

Uvijek će biti klijenata koji će se pokušati žaliti na sitnice u nadi da ćete im pokloniti besplatan tretman.

Dakle, kao voditelju salona, vaša je odgovornost da utvrdite je li pritužba valjana i tako spriječite rasipanje resursa na neutemeljene žalbe.

Ostanite mirni i saslušajte mušterije

Neovisno o prirodi pritužbe, dobar poslovođa salona uvijek će mirno saslušati mušteriju koja se požali na uslugu.

Taj proces nije jednostavan ni za koga. Nezadovoljstvo uslugom izaziva negativne emocije.

Dakle, kad je klijent uzrujan, vi trebate biti ti koji će ostati pribrani i profesionalni. Čak i kad ste uvjereni da su u krivu, pustite ih da kažu što imaju.

Također, kad vam klijenti budu govorili što ih muči, morate im posvetiti svu svoju pažnju i vrijeme.

Dobro je u tom trenutku fizički se udaljiti od ostalih klijenata i drugog osoblja, kako biste dali do znanja klijentu da se mogu osjećati zaštićeno dok vam se obraćaju.

U ovoj fazi važno je da se suzdržite od pružanja objašnjenja ili isprika. Dajte svojim klijentima priliku da otvoreno kažu što ih muči, bez prekidanja.

To će im dati osjećaj uvažavanja, a to im i jest bio prvotni cilj. Kako biste naglasili taj osjećaj, potrudite se nakon što završe svojim riječima prepričati ono što ste čuli, kako biste im dali do znanja da ste ih razumjeli.

Evo vizualnog prikaza koraka koje možete poduzeti kako biste na primjeren način primili klijentovu žalbu na znanje.

Izvor: Zoyya

Učinkovito razrješavanje pritužbi svodi se na razvijenu vještinu slušanja. Ako se budete odnosili prema svojim klijentima s poštovanjem, stvorit ćete uvjete za pronalaženje optimalnog rješenja problema.

Otkrijte pravi razlog za pritužbu

Kad rješavate pritužbe u svom salonu, trebate zagrebati ispod površine kako biste otkrili pravi razlog zbog kojeg je klijent nezadovoljan. Tako se možete usredotočiti na pravi uzrok problema, ne na njegove simptome.

U salonu za njegu tijela ili salonu ljepote, klijenti se često previše zadržavaju na sitnicama, dok ono što ih doista muči ne izreknu otvoreno.

Primjerice, anketa o pritužbama potrošača otkrila je da glavni razlog za žalbe nije kvaliteta usluge ili proizvoda, već način na koji se zaposlenici odnose prema njima.

Na sljedećem grafikonu možete vidjeti najčešće razloge zbog kojih klijenti ulažu pritužbe.

Izvor: Zoyya

Ti se općeniti razlozi izražavaju na više različitih načina.

Na primjer, ako primite više žalbi na umjetne trepavice koje je ugradila jedna te ista osoba, to znači da vaše mušterije vjerojatno nisu nezadovoljni vašim salonom, pa čak ni uslugom kao takvom, već jednostavno načinom na koji taj zaposlenik radi svoj posao.

Uspijete li doći do pravog uzroka problema, moći ćete spriječiti slične pritužbe u budućnosti.

No, da biste to mogli, morat ćete utvrditi pravo stanje na terenu.

U slučaju našeg primjera s pritužbama klijenata na rad određenog zaposlenika, trebali biste provesti dan s tim djelatnikom i vidjeti u čemu je problem.

Zatim, trebate mu dati konkretne upute o tome kako da poboljša svoj rad. Ako to učinite, i osoba poboljša svoju izvedbu tretmana, bit ćete sigurni da se mušterije više neće žaliti na njegov rad.

Stanite iza svog tima

Sigurno ste već bezbroj puta čuli izreku da je mušterija uvijek u pravu.

Međutim, ponekad je bolje da pružite podršku svome timu umjesto da automatski pretpostavite da je to istina.

Svijest o tome da je nadređeni na njihovoj strani zaposlenicima ulijeva samopouzdanje, smanjuje broj pogrešaka koje rade pa tako i broj pritužbi koje salon prima na njihov rad.

Međutim, to ne znači da trebate zanemariti previde svojih zaposlenika. Naprotiv, neka budu odgovorni za svoj rad, ali neka pri tome znaju da mogu računati na to da ćete uvijek saslušati i njihovu stranu priče.

Jeste li znali da takav pristup također povećava zadovoljstvo zaposlenika?

Prema Gallupovoj anketi, 59% zaposlenika mlađe dobi čiji su im nadređeni dopustili da preuzmu odgovornost za vlastiti radni učinak izrazili su želju da ostanu raditi na svojim trenutnim radnim mjestima.

Izvor: Zoyya

Dakle, kad rješavate pritužbe u svom salonu, važno je da saznate cijelu priču. Saslušajte klijenta, ali i zaposlenika koji ga je poslužio.

U krajnjoj liniji, vaš zaposlenik je onaj koji je stručan, a ne mušterija.

Zato dobro ispitajte djelatnike koje su proizvode, pribor i opremu koristili, te koliko dugo, kako biste mogli objektivno analizirati situaciju.

Pokažete li svojim zaposlenicima da imate u njih povjerenja, oni će vam se s povjerenjem obratiti čak i kad odgovornost doista bude na njima, jer će znati da imaju vašu podršku.

To im također daje do znanja da ne moraju hodati kao po jajima u svojim interakcijama s klijentima, zbog čega će biti samopouzdaniji, a 98% zaposlenika tvrdi da bolje obavljaju svoj posao kad se osjećaju samopouzdano.

Čuvajte zapise o pritužbama klijenata

Najučinkovitiji način da se nosite s pritužbama jest da se vodite svojim prethodnim iskustvom u sličnim situacijama.

To je najlakše izvesti ako imate dokumentirane prethodne pritužbe u knjizi narudžbi, uključujući njihov sadržaj i to kako ste ih riješili.

Mnogi se saloni danas okreću aplikacijama za rezerviranje termina, iz brojnih razloga:

  • manje vremena potrošenog na administrativne zadatke
  • jednostavno slaganje rasporeda
  • praćenje popularnosti pojedinih usluga
  • slanje automatskih podsjetnika

No, jedna od ključnih prednosti dobre aplikacije za rezerviranje termina koja vam možda neće odmah pasti napamet jest koliko vam može pomoći u razrješavanju nesuglasica s mušterijama.

Na primjer, naša aplikacija, Zoyya, omogućuje vam da sastavite bazu klijenata u koju možete bilježiti i njihove pritužbe, te zapisati koje ste korake poduzeli kako biste riješili problem.

Također, budući da Zoyya između ostalog nudi i mogućnost sastavljanja poslovnih izvještaja, možete pomoću nje identificirati trendove u uslugama i povezati ih s trendovima u pritužbama.

Izvor: Zoyya

Zašto biste se svakom žalbom bavili pojedinačno kad možete pratiti sve žalbe i donositi odluke na temelju podataka koje ste unijeli?

Dobra aplikacija za rezervaciju može transformirati način na koji vodite svoj posao, samo je morate naučiti koristiti na pravilan način.

Ovdje, na primjer, možete vidjeti kako je salon ljepote Bonjour Beauty poboljšao iskustva svojih mušterija koristeći Zoyyu.

Nastojte brzo riješiti problem

Odugovlačenje s rješavanjem problema može odvratiti klijente od povratka u vaš salon. Zbog toga je važno riješiti probleme čim se pojave.

Harvard Business Review objavio je analizu podataka o pritužbama klijenata pet većih aviokompanija, koja je otkrila da se klijenti čije se žalbe brzo riješe vraćaju, te da su i spremni platiti više za buduće usluge.

Izvor: Zoyya

Vi ne vodite aviokompaniju, ali želja da vam se mušterije vrate čak i nakon što ulože žalbu vam je zajednička.

Ako se želite voditi principima koje su opisali stručnjaci s Harvarda, brzo ćete riješiti probleme.

Brzi odgovori na pritužbe vaših klijenata pokazuju im da vam je stalo do njihovog zadovoljstva. Uostalom, mušterije su temelj vašeg biznisa, pa se morate tako i odnositi prema njima.

Nećete uvijek moći riješiti problem čim se pojavi, ali možete ga smjesta uvažiti.

Kada date klijentu do znanja da ste primili njihovu pritužbu, on će vidjeti da ste ga primijetili. Tako ćete im pokazati da se mogu osloniti na vas da ga i da ćete riješiti problem čim budete mogli.

UŠTEDITE VRIJEME.
ISPROBAJTE ZOYYU.
ZAKAŽITE PROBU

Ponovite tretman umjesto povrata novca

Ako želite popraviti svoj odnos s nezadovoljnim klijentom i motivirati ga da se nastavi vraćati u vaš salon, trebali biste nastojati ponoviti tretman umjesto da ponudite povrat novca.

Na taj način će vaš klijent sam moći vidjeti poboljšanje u usluzi.

Obećanje povrata novca može zvučati kao primamljiva ideja jer tako pokazujete koliko ste čvrsto uvjereni u svoje sposobnosti.

Kozmetičari koji nude povrat novca rade s pretpostavkom da do povrata nikada neće doći jer će klijenti uvijek biti zadovoljni uslugom.

No, u industriji ljepote stvari ne idu uvijek po planu.

Recimo da klijent rezervira termin i stigne po planu, da bi se na kraju otkrilo kako su mu dlačice presvijetle za IPL tretman, ili da su nokti previše oštećeni za akrilne nokte.

Unatoč tome, klijent inzistira na tretmanu, samo da bi se tjedan dana kasnije vratio i ustvrdio kako je nezadovoljan rezultatom.

Pred vama su dva izbora kako riješiti problem: ili ćete vratiti klijentu novce, ili ćete ponoviti tretman.

Izvor: Zoyya

Ako nezadovoljnom klijentu vratite novac, vjerojatno se neće vratiti u vaš salon, nego će za tu cijenu tretman ponoviti negdje drugdje, a pri tome svima pričati o negativnom iskustvu kod vas.

Međutim, ponudite li mu ponavljanje tretmana ili ponudite neku drugu, prikladniju uslugu od koje mogu očekivati slične rezultate, to vam je nova prilika da pokažete klijentu što znate i umijete.

Kada ponovite tretman, usput klijentu pokazujete i da od svojih zaposlenika prihvaćate samo najbolje rezultate jer ne dopuštate da klijent napusti vaš salon nezadovoljan.

Odgovorite na online pritužbe

Baš kao što vam reputaciju mogu narušiti klijenti koji drugima govore o nezadovoljavajućem iskustvu s vašim salonom, isto to mogu učiniti i online recenzije.

Zato biste na negativne online recenzije trebali odgovoriti brzo i učinkovito. Tako će ostali klijenti vidjeti da ste profesionalac.

Današnje mušterije imaju visoke standarde i paze gdje će potrošiti svoje vrijeme i novac. Upravo zato 76% mušterija pregleda tvrtku online prije nego je posjete uživo.

U svojem se istraživanju mnogo oslanjaju na recenzije.

Uvijek će biti nekih negativnih recenzija. Zato morate znati kako se nositi s njima.

U nastavku možete vidjeti dobar primjer odgovaranja na pritužbu.

Vlasnica je salona najprije zahvalila klijentici na negativnoj recenziji. Nakon toga je objasnila odluku o ne prihvaćanju mušterija koje kasne, koja se nije bila svidjela toj klijentici.

Izvor: Facebook

Vlasnica salona nije svalila krivnju na klijenticu, niti joj je pokušala dokazati da je u krivu.

Umjesto toga, pristojno je objasnila pozadinu odluke o odbijanju klijenata zbog kašnjenja. Odgovorila je i na druge pritužbe tako što je navela podatke o obrazovanju svojega osoblja.

Uz takav se pristup ne morate bojati online pritužbi, te one mogu biti i dobre za vaše poslovanje.

Klijentima se ocjene od pet zvjezdica čine previše dobre da bi bile istinite, tako da smatraju salone s nekoliko negativnih ocjena autentičnijima.

Izvor: Facebook

Zapravo, 85% mušterija i traži negativne recenzije u potrazi za transparentnosti.

Međutim, pazite da se ne svađate s klijentima na internetu. Takve je rasprave bolje sačuvati za susret uživo.

Napišite pravilnik o pritužbama

Nijedan vlasnik salona ne polazi s pretpostavkom da će mu zatrebati pravilnik o pritužbama, ali potreba za time se javi prije ili kasnije.

Ako pripremite razumljiv pravilnik, moći ćete se učinkovito nositi sa svakom pritužbom koju vam klijenti upute.

Vaš bi pravilnik trebao sadržavati sljedeće informacije:

  • Tko može uputiti pritužbu
  • Kada se pritužba može uputiti
  • Kako se pritužba ulaže
  • Postupak pritužbe

Zahtijevanjem da klijenti poštuju vremenski okvir za pritužbe možete spriječiti mnoge neugodne situacije, kao što je primjerice slučaj kad se klijent vrati u vaš salon mjesec dana nakon depilacije voskom uz pritužbu da tretman nije dobro odrađen.

Neki saloni dopuštaju pritužbe isključivo neposredno nakon tretmana, dok je zaposlenik koji je obavio tretman još prisutan i može popraviti pogreške.

Na vama je da pronađete odgovarajući vremenski okvir za primanje pritužbi u skladu s uslugama koje pružate.

Pravilnik o pritužbama bi trebao i jasno opisati na koje načine klijent može uputiti pritužbu.

Izvor: Zoyya

Bez obzira radi li se o usmenim ili pismenim pritužbama ili pritužbama e-mailom, vaši bi klijenti trebali znati da pritužbe shvaćate ozbiljno i da ih želite razriješiti službenim putem.

Iskoristite pritužbe za poboljšanje

Pokoja pritužba tu i tamo ne mora predstavljati propast vašeg poslovanja.

Možete uzeti pritužbe kao primjere područja u kojima se vaš salon može poboljšati, kako biste nastavili klijentima pružati još bolje usluge.

Kristi Valenzuela, trenerica timova u salonima, u intervjuu je za SalonSense savjetovala da klijentima uvijek treba zahvaliti na njihovom mišljenju, čak i kad je ono negativno.

Kaže da je svaka pritužba prilika da nešto naučite i mogućnost za poboljšanje vašeg salona.

Evo što savjetuje da kažete nezadovoljnom klijentu:

„Hvala Vam što ste nam ukazali na ovo. Vaše je mišljenje vrlo važno u našem salonu. Imamo sustav za situacije kada su klijenti nezadovoljni jer vlasnik i upravitelj salona uvijek žele znati što nas može poboljšati.”

Pritužbe vam pomažu i pri određivanju potreba za obukom vaših zaposlenika.

Ako vodite bilješke o pritužbama vaših klijenata, moći ćete odrediti područja za poboljšanje.

Možete ih pregledati sa svojim zaposlenicima tako da uvide cjelokupnu sliku vašeg salona umjesto usredotočivanja samo na područje kojima se oni bave.

Ne zaboravite, potrebe se klijenata mijenjaju s vremenom. Čak i ako pružate izvrsne usluge, mogli biste i dalje primiti pritužbe.

Zato možete povremeno proći kroz pritužbe klijenata kako biste dobili uvid u njihove potrebe i afinitete.

Zaključak

Ne možete promijeniti činjenicu da će uvijek biti klijenata koji će se žaliti, ali možete promijeniti način na koji pristupate pritužbama.

Ako pritužbama pristupate otvorena uma, moći ćete i unaprijediti svoje poslovanje. Polazna je točka uvažiti klijenta i poslušati sve opravdane pritužbe.

Kada odredite pravi razlog nezadovoljstva vašeg klijenta, možete razriješiti problem i usput steći vjernu mušteriju.

Dok rješavate pritužbe, nemojte zaboraviti na tehnologiju. Možete se koristiti digitalnim rješenjem za bilježenje pritužbi klijenata.

Sjetite se i uvijek odgovarati na online pritužbe s poštovanjem kako biste pokazali ostalim klijentima da preuzimate odgovornost za svoj rad.

Nadamo se da ćete uz naših deset savjeta pritužbe pretvoriti u situacije koje stvaraju što manje stresa.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci

Smanjite broj nedolazaka prihvaćanjem akontacije

Dodatna ozbiljnost cijelom poslovanju, i svakako jedan od vrlo učinkovitih načina smanjivanja nedolazaka kao i prekasnog otkazivanja termina, omogućuje se uvođenjem plaćanja akontacije od strane klijenata.

February 13, 2024

Kako poklon bonovi povećavaju zaradu?

Iako ste u rad svog salona uveli poklon bonove ne imajući toliko vlastitu zaradu na umu koliko je to nešto što je na tržištu sveprisutno i „must have“, oni svakako pouzdano povećavaju zaradu ako ih koristite na pravi način.

January 19, 2024

6 načina kako spasiti posrnuli salon

Vođenje salona je težak zadatak, što zbog konkurencije, što zbog drugih izazova. Ostanite ispred konkurencije koristeći neke od ideja spomenutih u ovom članku.

March 22, 2023

Učinkovite tehnike obuke za unapređenje poslovanja salona

Postoje različite tehnike edukacija koje se mogu koristiti, poput edukacije u učionici, promatranja ili obuke na radnom mjestu. Voditelji salona koriste kombinacije ovih tehnika da bi educirali svoje zaposlenike i osigurali njihov uspjeh u radu.

January 29, 2023

Zoyya postala partner sa Reserve with Google

Pružateljima usluga koji koristite Zoyyu ovo partnerstvo omogućit će više novih klijenata i rezerviranih termina, kao i kvalitetniju online promociju poslovanja.

March 23, 2022

5 savjeta za učinkovito vođenje recepcije salona

Uz dobrog djelatnika na recepciji, cijeli će vaš salon zablistati. Ako želite poboljšati procese primanja klijenata, nudimo vam 5 savjeta za učinkovito vođenje recepcije salona.

January 19, 2024

Kako potaknuti klijente da recenziraju vaš salon

Recenzije su važne za sve tvrtke, ali ih je ponekad teško dobiti. U ovom članku pokazat ćemo vam kako da potaknete svoje klijente da recenziranjem podupru vaš posao.

January 19, 2024

Kako pretvoriti nove klijente u redovite?

Osobe koje redovito dolaze u vaš salon znak su uspješnog poslovanja. Donosimo vam pet koraka kojima ćete pretvoriti svoj salon u mjesto u koje će se klijenti uvijek rado vraćati.

January 19, 2024

5 savjeta za uspjeh vašeg salona

Stagnirajući prihodi i spor rast znakovi su da su vašem salonu potrebne promjene. U ovom članku donosimo vam pet savjeta za vođenje uspješnijeg salona.

January 19, 2024

Stvari koje bi svaki salon trebao komunicirati klijentima tijekom COVID-19 pandemije

COVID-19 promijenio je brojne aspekte industrije ljepote, a jedan od njih je komunikacija. Ovaj članak dijeli pet korisnih savjeta koji će vam pomoći da ovladate umijećem komuniciranja s klijentima tijekom pandemije.

January 19, 2024

5 pogrešaka u upravljanju reputacijom salona

Upravljanje reputacijom vašeg salona nije mala stvar. U ovom članku opisat ćemo pet grešaka koje trebate izbjeći kako bi vaš salon imao reputaciju kakvu zaslužuje.

January 19, 2024

Vrste pravila za otkazivanje dolazaka koje možete koristiti u salonu

Ako se želite uhvatiti u koštac s nedolascima klijenata na dogovorene termine, trebali biste definirati jasna pravila za otkazivanje. Objasnit ćemo vam koje su vrste politika otkazivanja najčešće kako biste mogli odabrati najbolju opciju za svoj salon.

January 19, 2024

Kako poboljšati razinu usluge u vašem salonu

Ne treba vam najmodernija tehnologija da biste se izdvojili od konkurencije, važno je samo da njegujete sjajne odnose s klijentima. Pokazat ćemo kako da podignete pružanje usluge u vašem salonu na novu razinu.

January 19, 2024

Kako uvesti nove zaposlenike u posao?

Ukoliko učinkovito uvedete nove zaposlenike u posao, oni će radu pristupati stručno i motivirano. Evo šest ključnih koraka u tom procesu.

January 19, 2024

6 sigurnih načina da zadržite više klijenata u svom salonu

Danas je klijentima potrebno mnogo više od vrhunske usluge kako bi se vratili u salon. Ovaj će vas članak provesti kroz šest strategija uz koje ćete sigurno zadržati više klijenata u vašem carstvu ljepote.

January 19, 2024

Vodič o pisanju pravila za otkazivanje termina u salonu

Primijetite li da vaši klijenti sve više propuštaju rezervirane termine, vrijeme je da uvedete pravila o otkazivanju. Naš članak će vam pokazati kako da ih napišete tako da budu što učinkovitija.

January 19, 2024

6 vječnih savjeta o komunikaciji s klijentima za kozmetičare

Klijenti pri odabiru salona traže dvije stvari: vrhunsku uslugu i ugodan ambijent. Budući da način na koji se odnosite prema klijentima uvelike utječe na cjelokupnu atmosferu u salonu, donosimo vam šest savjeta pomoću kojih možete poboljšati svoje komunikacijske vještine.

January 19, 2024

Upravljanje reputacijom salona: 5 isprobanih savjeta

Vlasniku kozmetičkog salona dobra reputacija znači sve. Vaši vam klijenti povjeravaju brigu o svojem izgledu i zato se moraju ugodno osjećati u vašim rukama. Ovaj će vam članak pokazati što raditi kako bi reputacija vašeg salona bila očuvana i prepoznata.

January 19, 2024

Kako se učinkovito nositi s pritužbama u salonu ljepote

Pritužbe su uobičajena stvar u salonima ljepote, no oni su izvrsna prilika da iz njih nešto naučite i izgradite bolje odnose s klijentima. Mi vam donosimo deset savjeta kako postupati kada vam se klijenti obrate s pritužbama.

January 19, 2024

6 savjeta za uspješno vođenje i upravljanje timom salona

Ukoliko želite stvoriti odlično okruženje u svom salonu i voditi uspješan tim, provjerite naših 6 savjeta koji će vam u tome pomoći.

January 19, 2024

7 načina da spriječite nedolaske i otkazivanja u svom salonu

Donosimo vam sedam načina da spriječite otkazivanja termina u zadnji tren i nedolaske klijenata, te maksimizirate potencijal svog salona.

January 19, 2024

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

January 19, 2024

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

January 19, 2024

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

September 5, 2021

Personalizirani pristup klijentu u frizerskom salonu

Donosimo vam uspješnu priču Zoyya korisnika; frizerski salon koji je sve samo ne tipičan, u koji čim kročite – sva osjetila vam daju do znanja da ste na pravom mjestu. Pričamo iz prve ruke, probali smo.

September 4, 2021

Upoznajte No+vello, mrežu specijaliziranih centara za svjetlosnu terapiju

U Zagrebu, na trgu Trg Drage Iblera 10, radi Natalija Ruškovački. Natalija je medicinski kozmetičar koja čini čuda s IPL metodom dugotrajnog uklanjanje dlačica s tijela pomoću svjetla.

January 19, 2024

Pružatelji usluga, vrijeme je da počnete raditi na svom biznisu!

Kako iskoristiti ono što već imate za razvoj svog poslovanja? Manje biti zaposlenik svog businessa i više raditi na razvoju posla? Mario za vas donosi par savjeta koje možete primjeniti odmah!

January 19, 2024

Radni dan je bez stresa, a slobodno vrijeme je zaista slobodno

S čime se sve bore voditelji u beauty industriji? Pročitajte što ih muči i kako su riješili problem s kojim se vjerojatno i mnogo vas bori.

January 19, 2024

Sve informacije o klijentu na jednom mjestu!

Što ima novo u Zoyyi? Unapređenja aplikacije koja će vam olakšati svakodnevno poslovanje!

August 24, 2021

Neki novi klijenti

Jeste li čuli za Generaciju Z? To su klijenti koji će se na vaše usluge naručivati – samo ako ste online.

August 24, 2021

Kako se Fizionova izdvaja od ostalih klinika za fizikalnu terapiju

Osječki studio za fizikalnu terapiju, Fizionova, je već u prve dvije godine poslovanja stekao status jednog od najmodernijih i najtraženijih pružatelja zdravstvene njege u toj kategoriji na području Slavonije. Kako je do toga došlo i što najviše njihovi klijenti vole ispričao nam je naš dragi korisnik, fizioterepeut Marin Marinović.

August 24, 2021

Zoyya slavi prvi rođendan

Aplikacija za jednostavno i brzo online naručivanje osvaja uslužne djelatnosti i širi broj korisnika u raznim dijelovima Hrvatske.

August 24, 2021

Posao im je čuvanje i šetanje kućnih ljubimaca

Donosimo vam priču još jednog pružatelja usluga koji je uveo Zoyya sustav online naručivanja u svoju nimalo običnu poslovnu svakodnevnicu.

August 24, 2021

Recept za uspjeh u beauty industriji - Korisnička priča modernog salona ljepote

Uspješna priča vlasnice zagrebačkog salona Hypnotic: Zašto je za napredak važno među radnim timom oživjeti kulturu otvorenosti prema novim stvarima.

August 24, 2021

Dan žena💜Upoznajte suosnivačicu Zoyye, našu CPO!

Ima li boljeg dana za predstavljanje naše šefice i kolegice Ivane Zuber, od dana posvećenog promicanju važne uloge žena u društvu i kompanijama?

August 24, 2021

Recenzije vaših usluga su važnije nego ikad prije

Zašto je potrebno obratiti više pažnje na feedback klijenata, kako to raditi sustavno i što vam u tome može pomoći.

January 19, 2024

Pokažite klijentima da ste sigurno mjesto za dolazak i da se odgovorno pridržavate mjera za sprečavanje širenja Covid-19 virusa

Povjerenje vaših klijenata da odgovorno postupate u borbi protiv korona virusa trenutno je jedan od ključnih faktora u odluci hoće li koristiti vaše usluge.

August 24, 2021

Black Friday: Zoyya poklanja Facebook oglašavanje vaših usluga

Zoyya, aplikacija za online rezervacije i upravljanje terminima, za Black Friday nudi poklon bon od 50$.

January 19, 2024

Zašto trebate obratiti pažnju na postotak zadržavanja klijenata

Neka istraživanja pokazuju da 2% povećanja u zadržavanju klijenata ima isti efekt na profit kao rezanje troškova za 10%.

January 19, 2024

Kako koristiti modernu knjigu narudžbi za održavanje odnosa s klijentima

Praktične koristi digitalne knjige narudžbi i online sustava naručivanja u odnosu na fizičku knjigu narudžbi i kalendar.

January 19, 2024

5 najčešćih razloga zašto vaši klijenti propuste dogovoreni termin

Jutro je. Očekujete klijenta. Pripremili ste sve za vaš sastanak, ali klijent kasni. Pročitajte moguće razloge i što učiniti kako bi to spriječili.

January 19, 2024

Što je to Zoyya?

Zoyya je moderna i jednostavna online aplikacija za rezervaciju i upravljanje terminima

January 19, 2024
This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.