Zoyya slavi prvi rođendan

Zoyya slavi prvi rođendan

by
Nikolina
16.4.2021

Prije godinu dana, ponukani nedostupnošću online naručivanja na razne usluge, troje IT-jevaca (sestra i dva brata) odlučilo je napraviti novu aplikaciju za naručivanje. I tako je rođena Zoyya.

Zoyya je tu da bi unaprijedila i pojednostavila naručivanje na usluge frizerskih i kozmetičkih salona, teretana, stomatologa, veterinara i mnogih drugih. Cilj Zoyya tima je dovesti vaše poslovanje u 21. stoljeće i maksimalno olakšati proces naručivanja vašim klijentima.

Evo što smo radili od prošlog ljeta :

  • razvili smo aplikaciju koja radi non-stop, na svim uređajima, komunicira mailom i SMS-om, podsjeća na termine i još puno, puno toga
  • proširili tim s troje na čak 17 super članova raznih profila
  • skupili preko 1000 aktivnih korisnika
  • omogućili rezerviranje više od 20 000 termina preko Zoyye…

...i, što je najvažnije, stekli povjerenje korisnika s kojima imamo otvorenu i direktnu komunikaciju. Učimo o njihovim poduzetničkim putovanjima kroz pohvale i prijedloge, koje pažljivo slušamo kako bismo im pružili najvišu razinu usluge. Hvala im na povjerenju! 💜

A sad poklon :) Iako je nama rođendan, mi častimo! Prvih 10 novih korisnika koji se prijave na jedan od plaćenih modela Zoyye častimo s 3 MJESECA besplatnog korištenja, bez obaveza.

Pridružite nam se već danas i premjestite svoje poslovanje tamo gdje su klijenti - online. Rastite s nama, jer svašta je moguće u samo godinu dana 😉

Čekamo vas! 💜

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.
Početna
Registracija
Pomoć
Kontakt

Prijavite se na Newsletter

Dobivajte savjete za unapređenje poslovanja i Zoyya novosti
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.