Proizvod

Zoyya slavi prvi rođendan

Aplikacija za jednostavno i brzo online naručivanje osvaja uslužne djelatnosti i širi broj korisnika u raznim dijelovima Hrvatske.

Prije godinu dana, ponukani nedostupnošću online naručivanja na razne usluge, troje IT-jevaca (sestra i dva brata) odlučilo je napraviti novu aplikaciju za naručivanje. I tako je rođena Zoyya.

Zoyya je tu da bi unaprijedila i pojednostavila naručivanje na usluge frizerskih i kozmetičkih salona, teretana, stomatologa, veterinara i mnogih drugih. Cilj Zoyya tima je dovesti vaše poslovanje u 21. stoljeće i maksimalno olakšati proces naručivanja vašim klijentima.

Evo što smo radili od prošlog ljeta :

  • razvili smo aplikaciju koja radi non-stop, na svim uređajima, komunicira mailom i SMS-om, podsjeća na termine i još puno, puno toga
  • proširili tim s troje na čak 17 super članova raznih profila
  • skupili preko 1000 aktivnih korisnika
  • omogućili rezerviranje više od 20 000 termina preko Zoyye…

...i, što je najvažnije, stekli povjerenje korisnika s kojima imamo otvorenu i direktnu komunikaciju. Učimo o njihovim poduzetničkim putovanjima kroz pohvale i prijedloge, koje pažljivo slušamo kako bismo im pružili najvišu razinu usluge. Hvala im na povjerenju! 💜

A sad poklon :) Iako je nama rođendan, mi častimo! Prvih 10 novih korisnika koji se prijave na jedan od plaćenih modela Zoyye častimo s 3 MJESECA besplatnog korištenja, bez obaveza.

Pridružite nam se već danas i premjestite svoje poslovanje tamo gdje su klijenti - online. Rastite s nama, jer svašta je moguće u samo godinu dana 😉

Čekamo vas! 💜

#1 Aplikacija za naručivanje

Isprobaj Zoyyu‍
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci
Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

August 23, 2021
I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

August 11, 2021
Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

July 20, 2021