Pogodnosti

Black Friday: Zoyya poklanja Facebook oglašavanje vaših usluga

Zoyya, aplikacija za online rezervacije i upravljanje terminima, za Black Friday nudi poklon bon od 50$.

Zoyya, aplikacija za online rezervacije i upravljanje terminima, veseli se nadolazećem blagdanskom razdoblju i svjesna je da, ove godine, zajednica pružatelja usluga treba svaku pomoć i poticaj poslovanju. Zato je za poklon svima koji se prijave do kraja dana 27.11.2020. omogućila:

  • Besplatno korištenje aplikacije godinu dana
  • Poklon budžet za oglašavanje na Facebooku  

Osvoji budžet za oglašavanje

Detaljnije o uvjetima

1. Pružatelj ste usluga i vaše poslovanje temelji se na sastanku i pružanju usluge u dogovoreno vrijeme.  

Upravljate frizerskim salonom, auto servisom, dental centrom, restoranom, nudite edukaciju, usluge čišćenja ili organizirano šećete kućne ljubimce?  Zoyya ne bira, svejedno joj je. Fleksibilna je i prilagodljiva svakoj djelatnosti u segmentu pružanja usluge kupcima. Pomaže i malima i velikima u organizaciji svakodnevnog poslovanja.

2. Želite vašim klijentima omogućiti online naručivanje na vaše usluge

Nije važno imate li već vlastiti model online naručivanja ili ga nikad niste koristili pa sad želite probati  novi način privlačenja i pristupa kupcu. Bitna je samo volja za prilagodbom navikama modernih kupaca.  

3. Otvorili ste svoj Zoyya korisnički račun.  

Ako nemate račun, otvorite svoj Zoyya korisnički račun i kreirajte profil vašeg poslovanja na Zoyyi – tržnici pružatelja usluga. Postavite radno vrijeme i upišite slobodne termine. To nam je važno kako bi klikovi plasiranih oglasa vodili na profil vašeg poslovanja i online naručivanje na vaše usluge.  

p.s. aplikacija je intuitivna i potrebno je kratko vrijeme za postavljanje računa. Ako ipak bude trebali asistenciju, ne ustručavajte se javiti za pomoć.

4. Brzi ste.

Besplatno oglašavanje poklanjamo onima koji otvore Zoyya korisnički račun do ponoći 27.11.2020.

Što točno dobivate

Godinu dana besplatnog korištenja aplikacije Zoyya.  

50 $ za promociju vaših usluga putem naših sponzoriranih objava. Uvjet je da pružate mogućnost online naručivanja svojim kupcima putem Zoyya aplikacije.  

Oglase radimo u suradnji s vama, dogovaramo se oko ciljne skupine i vi predlažete vrijeme u kojem želite da uložimo budžete za vas (bitno je samo da ih iskoristite do kraja 2020. godine.)  

Sva pitanja, nedoumice i prijedloge slušamo i čitamo na kontakte niže. Registracija na Zoyya je besplatna, nema nikakvih dodatnih troškova niti obveza za nastavak korištenja nakon probnog perioda. Više info o tome u Čestim pitanjima.  

Želite osvojiti besplatno oglašavanje i najbolju aplikaciju za online naručivanje?

#1 Aplikacija za naručivanje

DA!Imam dodatnih pitanja
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci
Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

August 23, 2021
I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

August 11, 2021
Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

July 20, 2021