Black Friday: Zoyya poklanja Facebook oglašavanje vaših usluga

Black Friday: Zoyya poklanja Facebook oglašavanje vaših usluga

by
Nikola Smirčić
24.11.2020

Zoyya, aplikacija za online rezervacije i upravljanje terminima, veseli se nadolazećem blagdanskom razdoblju i svjesna je da, ove godine, zajednica pružatelja usluga treba svaku pomoć i poticaj poslovanju. Zato je za poklon svima koji se prijave do kraja dana 27.11.2020. omogućila:

  • Besplatno korištenje aplikacije godinu dana
  • Poklon budžet za oglašavanje na Facebooku  

Osvoji budžet za oglašavanje

Detaljnije o uvjetima

1. Pružatelj ste usluga i vaše poslovanje temelji se na sastanku i pružanju usluge u dogovoreno vrijeme.  

Upravljate frizerskim salonom, auto servisom, dental centrom, restoranom, nudite edukaciju, usluge čišćenja ili organizirano šećete kućne ljubimce?  Zoyya ne bira, svejedno joj je. Fleksibilna je i prilagodljiva svakoj djelatnosti u segmentu pružanja usluge kupcima. Pomaže i malima i velikima u organizaciji svakodnevnog poslovanja.

2. Želite vašim klijentima omogućiti online naručivanje na vaše usluge

Nije važno imate li već vlastiti model online naručivanja ili ga nikad niste koristili pa sad želite probati  novi način privlačenja i pristupa kupcu. Bitna je samo volja za prilagodbom navikama modernih kupaca.  

3. Otvorili ste svoj Zoyya korisnički račun.  

Ako nemate račun, otvorite svoj Zoyya korisnički račun i kreirajte profil vašeg poslovanja na Zoyyi – tržnici pružatelja usluga. Postavite radno vrijeme i upišite slobodne termine. To nam je važno kako bi klikovi plasiranih oglasa vodili na profil vašeg poslovanja i online naručivanje na vaše usluge.  

p.s. aplikacija je intuitivna i potrebno je kratko vrijeme za postavljanje računa. Ako ipak bude trebali asistenciju, ne ustručavajte se javiti za pomoć.

4. Brzi ste.

Besplatno oglašavanje poklanjamo onima koji otvore Zoyya korisnički račun do ponoći 27.11.2020.

Što točno dobivate

Godinu dana besplatnog korištenja aplikacije Zoyya.  

50 $ za promociju vaših usluga putem naših sponzoriranih objava. Uvjet je da pružate mogućnost online naručivanja svojim kupcima putem Zoyya aplikacije.  

Oglase radimo u suradnji s vama, dogovaramo se oko ciljne skupine i vi predlažete vrijeme u kojem želite da uložimo budžete za vas (bitno je samo da ih iskoristite do kraja 2020. godine.)  

Sva pitanja, nedoumice i prijedloge slušamo i čitamo na kontakte niže. Registracija na Zoyya je besplatna, nema nikakvih dodatnih troškova niti obveza za nastavak korištenja nakon probnog perioda. Više info o tome u Čestim pitanjima.  

Želite osvojiti besplatno oglašavanje i najbolju aplikaciju za online naručivanje?

Imam dodatnih pitanja
Postavite nam pitanje ili ostavite podatke da vas kontaktiramo
Suosnivač
Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.
Početna
Registracija
Pomoć
Kontakt

Prijavite se na Newsletter

Dobivajte savjete za unapređenje poslovanja i Zoyya novosti
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.