Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Savjeti

6 vječnih savjeta o komunikaciji s klijentima za kozmetičare

Klijenti pri odabiru salona traže dvije stvari: vrhunsku uslugu i ugodan ambijent. Budući da način na koji se odnosite prema klijentima uvelike utječe na cjelokupnu atmosferu u salonu, donosimo vam šest savjeta pomoću kojih možete poboljšati svoje komunikacijske vještine.

Primarni zadatak svakog kozmetičara jest postići da njegove mušterije izgledaju lijepo.

Međutim, nije ništa manje važno navesti ih da se tako i osjećaju, a tome može pridonijeti i način komunikacije koji koristite u svome salonu.

Doticaj s velikim brojem klijenata različitih osobnosti i sklonosti jedan je od najzahtjevnijih aspekata rada u industriji ljepote. Vaša je odgovornost da prilagodite svoj stil komunikacije svakome od njih.

Ne dajte se zastrašiti.

Usprkos svim razlikama između njih, možete postići da se svi vaši klijenti osjećaju ugodno i dobrodošlo u vašem salonu primjenom nekih univerzalnih pravila za uspješno komuniciranje.

U ovom članku dat ćemo vam šest savjeta o tome kako se odnositi prema mušterijama u kozmetičkom salonu, koje možete primijeniti već danas.

Uvijek srdačno pozdravite klijente

Način na koji pozdravljate klijente osnovni je element vašeg odnosa s njima.

Iskusni kozmetičari uvijek demonstriraju svojim naučnicima kako pravilno pozdraviti mušteriju jer taj jednostavan čin može odrediti ton cijelog tretmana, ali i cjelokupnog budućeg odnosa s tom osobom.

Principi komunikacije s klijentima u industriji ljepote razlikuju se od onih koji vrijede u branšama poput financija ili prava.

Za razliku od potonjih, u industriji ljepote očekuje se određena količina prisnosti s klijentima.

Zbog toga više od trećine redovnih mušterija salona očekuje da ih zaposlenici oslovljavaju imenom.

Personalizirani pozdravi i opaske još su važniji, jer ih gotovo 50% klijenata smatra ključnim elementima dobrog korisničkog iskustva.

Izvor: Zoyya

Najbolje je da klijente pozdravite čim uđu u salon, te da im izrazite dobrodošlicu s toplinom u glasu.

Mušterije će cijeniti vaš trud, a možda će se čak osvrnuti na to na internetu te vam tako pomoći privući nove klijente.

Na sljedećoj slici vidimo svjedočanstva zadovoljnih mušterija salona za nokte koji su u svojim osvrtima posebno izdvojili ljubaznost osoblja.

Izvor: Google

Naravno, klijenti prije svega traže vrhunsku uslugu, ali ako je nadopunite ljubaznošću, ostavit ćete još bolji dojam.

Neki pružatelji usluga smatraju da nije potrebno posvetiti se baš svakom klijentu koji dođe u salon jer drže da neki od njih jednostavno ne žele da se zaposlenici puno motaju oko njih.

Srećom, pokazalo se da to nije istina: nema tko ne voli da mu se barem malo ne obrati pozornost na ulasku u neki lokal.

Ne morate pri tome biti nametljivi. Jednostavno iskoristite priliku da započnete razgovor i potaknete svoje klijente da se osjećaju ugodno.

Pokažite iskren interes za svoje klijente

Saloni ljepote poznati su po tome što se u njima puno brblja, uglavnom kako bi se izbjegla neugodna tišina.

No ono što će pomoći razvoju vašeg odnosa s klijentima više od pukog ćaskanja, jest iskazivanje iskrenog interesa za njih.

Ako već imate naviku čavrljanja sa svojim mušterijama, sljedeći korak u pokazivanju interesa je da poboljšate svoje vještine slušanja.

Pogledajte ilustraciju kako biste vidjeli kako vam aktivno slušanje može pomoći da pružite izvrsno iskustvo svojim klijentima.

Izvor: Zoyya

Kao što je vidljivo na slici, pozorno slušanje klijenata im pomaže da se opuste u vašim rukama. No, ima i drugih načina da navedete mušteriju da se opusti.

Na primjer, dajte joj priliku da povede razgovor o temama koje su ugodne i vama i njoj, i potrudite ju se saslušati sa zanimanjem.

Uz to što pomaže klijentima da se opuste, kvalitetno vođen razgovor osnažuje vaš cjelokupan odnos s njima, a oni zahvaljujući tome imaju više povjerenja u vaše profesionalne vještine.

Imajte na umu da je teško aktivno slušati ako ste usredotočeni isključivo na smišljanje onoga što ćete sljedeće reći. No, kako je vaš odnos s klijentom srž vašeg biznisa, važno je da obratite pažnju na ono što vam govore.

Ne morate imati odgovore na sva životna pitanja, niti to klijenti od vas očekuju. Ipak, možete se potruditi voditi s njima otvorene razgovore kad za to uočite priliku.

Komunikacija je bitna ukoliko želite da vam se klijenti vraćaju, jer kvaliteta usluge koju salon pruža nije jedino što utječe na klijentov izbor salona.

Naime, mušterije se žele osjećati dobro dok primaju uslugu, pa zato žele ugodan ambijent.

Kako biste bili sigurni da je atmosfera u vašem salonu ugodna, uz pokazivanje interesa prema klijentima, možete dodatno poboljšati atmosferu pravilnim odabirom namještaja i rasvjete, kao i upotrebom pravih boja i tekstura pri unutarnjem uređenju.

Primjer kako je IM Estetica, zagrebački salon, uredio svoj interijer.

Izvor: Journal.hr

Također, možete se okrenuti i nekim manje tradicionalnim rješenjima.

Primjerice, možete ponuditi svojim klijentima piće, kao u ovom zagrebačkom salonu:

Izvor: Facebook

Kroz sve te elemente poslovanja pokazujete da vam je stalo, i da želite učiniti sve u svojoj moći kako bi se vaše mušterije potpuno opustile u vašem salonu.

Profesionalno se odnosite prema klijentima

U salonu, vi ste profesionalac pa je stoga je vaša odgovornost preusmjeriti razgovor ako vidite da on skreće u neprimjerene vode.

U principu nema univerzalnog recepta za dobar razgovor s klijentima. Ono što se smatra primjerenim ovisi o industriji, ali i tome što odgovara pojedinoj mušteriji.

Neki klijenti neće oklijevati s vama podijeliti cijelu svoju životnu priču, dok su neki povučeniji pa će se držati nekih općenitijih tema koje nemaju veze s njihovom intimom.

U svom salonu susretat ćete se s obje vrste klijenata pa morate sami procijeniti što je primjereno.

Ipak, neke je teme u svakom slučaju najbolje izbjegavati, primjerice, politiku, religiju ili novac.

Evo malog vodiča o tome koje su teme primjerene za razgovor u salonima ljepote.

Može vam biti koristan u situacijama kad morate brzo smisliti temu kako razgovor ne bi zamro.

Izvor: Zoyya

Čak i ako neki vaš klijent želi razgovarati o politici ili religiji, trebate uvijek biti svjesni da ostale mušterije u salonu možda ne žele slušati takve razgovore, pa stoga nastojte pronaći neku neutralniju temu.

S druge strane, preporučili smo vam i neke sigurne teme na koje možete skrenuti razgovor.

Na primjer, tko ne voli malo tračati o slavnima?

Također je korisno povesti razgovor o različitim tehnikama održavanja zdravih i lijepih noktiju, trepavica ili obrva, ovisno o tome za koji se tretman mušterija odlučila.

Ukratko, uz iznimku tri tabu teme koje smo gore naveli, dobro je dozvoliti klijentu da vodi razgovor. Pustite ga da priča, ali budite spremni uskočiti ako bude potrebno.

Potrudite se zapamtiti detalje o klijentu

Ako ste u poslu i inače orijentirani na detalje, neće vam biti teško primijeniti iste principe na komunikaciju s klijentima te zapamtiti sitnice o klijentima koji će im dati do znanja da vam je stalo do njih.

Zbog takvog pristupa osjećat će se posebno.

Klijenti vole kad im pristupate kao osobama, umjesto kao samo još jednom potrošaču.

Štoviše, anketa o personalizaciji u prodaji otkrila je da će više od polovice mušterija postati trajne mušterije ako im pružite personalizirano iskustvo.

Izvor: Zoyya

Naravno, klijenti očekuju veću količinu prisnosti od osoblja salona ljepote nego, primjerice, u robnoj kući.

Budući da saloni pružaju uslugu jedan na jedan, klijenti s pravom očekuju osobniji pristup.

Kao što smo već rekli, to ćete im moći pružiti ako se potrudite zapamtiti detalje o svojim klijentima, posebno ako se radi o stvarima koje oni možda ne bi očekivali da obratite pozornost.

Primjerice, to mogu biti:

  • Informacije o zadnjem tretmanu na kojem je mušterija bila kod vas
  • Tretmani koje najviše vole
  • Proizvodi na koje su alergični ili osjetljivi
  • Anegdote iz života koje su vam ispričali

Također će im vjerojatno biti drago ako se sjetite sitnica poput imena njihove djece ili pak kućnih ljubimaca.

No, ako vas svakodnevno posjećuje na desetke klijenata, informacije o njima vrlo vam se lako mogu pomiješati. To ne znači da je rješenje špijunirati klijene na društvenim mrežama—to nikako ne smijete.

Na sreću, tehnologija vam može pomoći u komunikaciji s klijentima na druge načine.

Odabirom pravog rješenja za upravljanje odnosa s klijentima, možete stvoriti bazu klijenata u kojoj ćete pohranjivati informacije o njihovim preferencijama.

Na primjer, naša aplikacija za naručivanje, Zoyya, sadrži i polje u koje možete zabilježiti detalje o bilo kojem klijentu.

Evo kako to izgleda:

Izvor: Zoyya

Nakon susreta s mušterijom, možete zabilježiti sve što vam je bilo upečatljivo u razgovoru s njom, npr.: Upravo je osnovala obrt ili Bavi se padobranstvom.

Kasnije se možete poslužiti tim informacijama kako biste učinili buduće razgovore zanimljivijima.

Zoyya također nudi pregled klijentovih prijašnjih dolazaka, što je još jedan koristan izvor tema za buduće razgovore.

Na primjer, kako ste se brinuli za svoje trepavice otkad ste zadnji put bili tu prije mjesec dana?

Takva pitanja daju klijentu do znanja da ih se sjećate. Umjesto na razgovore o vremenu, oslonite se na tehnologiju da biste olakšali komunikaciju s klijentima!

UŠTEDITE VRIJEME.
ISPROBAJTE ZOYYU.
ZAKAŽITE PROBU

Ako vas zanima kako funkcionira personalizirani pristup u salonima ljepote, pročitajte kako je jedna naša klijentica individualiziranu uslugu učinila temeljem svoje poslovne filozofije ovdje.

Procijenite kada je bolje ne reći ništa

Ispravno procijeniti kada nešto reći klijentima jednako je važno kao i znati što reći.

Isto tako, da bi vašim klijentima bilo ugodno, trebali biste znati prepoznati i kada im uopće nije do razgovora.

Kad klijenti dođu u vaš salon, vesele se opuštajućem tretmanu. Za neke to opuštanje uključuje i  razgovor sa svojom najdražom kozmetičarkom dok su na manikuri, dok se drugi vole prepustiti vlastitim mislima.

Više je razloga iz kojih klijentima može više odgovarati tišina.

Možda su preumorni za razgovor ili se jednostavno vole opustiti na miru. Također, neki ljudi jednostavno ne vole površne razgovore.

Izvor: Zoyya

Postoji i mogućnost da su klijenti jednostavno sramežljivi ili čak anksiozni. Upravo u takvim situacijama vaše komunikacijske vještine trebale bi posebno doći do izražaja.

Promatrajte reakcije i govor tijela svog klijenta te mu pristupite s empatijom.

Ako primijetite da vam daju šture odgovore ili da djeluju umorno, pustite ih da radije uživaju u tretmanu bez razgovora.

Industrija ljepote se neprestano razvija.

Jedan londonski salon je nedavno privukao pozornost medija nakon što je, suočen sa sve većim brojem onih koji teže za mirom i tišinom tijekom tretmana, omogućio svojim klijentima da se obrate tzv. “tihom frizeru”.

“Tihi frizer” je besplatna dodatna usluga za koju se klijenti mogu odlučiti prilikom rezervacije tretmana, te tako uputiti osoblje da im se po dolasku u salon obraća samo pitanjima nužnima za provođenje tretmana.

U svom salonu možete uvesti sličan pristup čak i bez da službeno ponudite takvu uslugu.

Kako biste olakšali svojim klijentima komuniciranje svojih potreba, možete koristiti sustav naručivanja koji dopušta ostavljanje bilješki i komentara prilikom rezervacije termina.

Evo kako mi to radimo:

Izvor: Zoyya

Pomoću našeg sustava naručivanja, klijenti s lakoćom mogu izraziti svoje želje, a vi im zauzvrat možete pružiti najveću moguću udobnost.

Budite svjesni neverbalnih signala koje šaljete

Komunikacija s klijentima za kozmetičare uključuje više od riječi. Za dobar odnos s klijentima dobro je imati na umu i kakve poruke šaljete svojim govorom tijela.

Jedno je vrijeme bio popularan mit, proizašao iz pogrešne interpretacije istraživanja provedenog 60-ih godina, da se čak 93% sve komunikacije odvija neverbalnim putem.

Premda je ta teorija u međuvremenu opovrgnuta, ostaje činjenica da su neverbalni signali ipak važan dio komunikacije.

Što sve uključuje neverbalna komunikacija?

Evo nekih bitnih elemenata:

  • izrazi lica
  • geste
  • ton glasa
  • glasnoća
  • fizička udaljenost
  • kontakt očima

Pogledajmo kako takva komunikacija funkcionira u kontekstu salona ljepote.

Neverbalne signale počinjete slati čim klijent uđe u salon, pa biste, primjerice, trebali ustati da ga pozdravite.

Zatim, preporučuje se izbjegavati fizičke prepreke između vas i vaših klijenata.

Naravno, treba vam radna stanica na kojoj ćete držati svoj pribor za rad. No, kad klijent dođe, trebali biste maknuti sve što stoji između vas dvoje i tako njemu ili njoj pružiti svoju punu pozornost.

To također znači da trebate izbjegavati razgovor s klijentom u zrcalu.

Gore smo spomenuli kako biste trebali dati klijentu do znanja da vas zanima ono što vam govori. To možete učiniti i govorom tijela.

Evo kako:

Izvor: Zoyya

Kad vam klijent nešto priča, možete iskazati interes neverbalno, tako što ćete nagnuti glavu ili se nagnuti prema njemu da ga bolje čujete.

Također, kimanjem možete pokazati da pratite razgovor, a osmijehom ga dodatno šarmirati.

Zaključak

Razlika između dobre i izvrsne usluge u salonu ljepote leži u sitnicama. Komunikacija s klijentima jedno je od područja gdje detalji mogu puno utjecati na iskustvo klijenata i njihovu percepciju vašeg salona.

Čak i sitnice poput načina na koji ih pozdravite ili činjenica da se sjećate detalja o njihovim prethodnim dolascima u vaš salon dat će im do znanja da vam je stalo do njih.

To će podići vašu komunikaciju i odnos na novu razinu.

Nadamo se da ćete u praksi primijeniti neki od ovih naših šest savjeta za izvrsnu komunikaciju!

Također, ako vam je komunikacija s klijentima jača strana, potaknite svoje zaposlenike da se vode vašim primjerom kako biste stvorili izvrsnu atmosferu u svom salonu.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci

6 načina kako spasiti posrnuli salon

Vođenje salona je težak zadatak, što zbog konkurencije, što zbog drugih izazova. Ostanite ispred konkurencije koristeći neke od ideja spomenutih u ovom članku.

March 22, 2023

Učinkovite tehnike obuke za unapređenje poslovanja salona

Postoje različite tehnike edukacija koje se mogu koristiti, poput edukacije u učionici, promatranja ili obuke na radnom mjestu. Voditelji salona koriste kombinacije ovih tehnika da bi educirali svoje zaposlenike i osigurali njihov uspjeh u radu.

January 29, 2023

Zoyya postala partner sa Reserve with Google

Pružateljima usluga koji koristite Zoyyu ovo partnerstvo omogućit će više novih klijenata i rezerviranih termina, kao i kvalitetniju online promociju poslovanja.

March 23, 2022

5 savjeta za učinkovito vođenje recepcije salona

Uz dobrog djelatnika na recepciji, cijeli će vaš salon zablistati. Ako želite poboljšati procese primanja klijenata, nudimo vam 5 savjeta za učinkovito vođenje recepcije salona.

February 4, 2022

Kako potaknuti klijente da recenziraju vaš salon

Recenzije su važne za sve tvrtke, ali ih je ponekad teško dobiti. U ovom članku pokazat ćemo vam kako da potaknete svoje klijente da recenziranjem podupru vaš posao.

February 17, 2022

Kako pretvoriti nove klijente u redovite?

Osobe koje redovito dolaze u vaš salon znak su uspješnog poslovanja. Donosimo vam pet koraka kojima ćete pretvoriti svoj salon u mjesto u koje će se klijenti uvijek rado vraćati.

January 27, 2022

5 savjeta za uspjeh vašeg salona

Stagnirajući prihodi i spor rast znakovi su da su vašem salonu potrebne promjene. U ovom članku donosimo vam pet savjeta za vođenje uspješnijeg salona.

February 4, 2022

Stvari koje bi svaki salon trebao komunicirati klijentima tijekom COVID-19 pandemije

COVID-19 promijenio je brojne aspekte industrije ljepote, a jedan od njih je komunikacija. Ovaj članak dijeli pet korisnih savjeta koji će vam pomoći da ovladate umijećem komuniciranja s klijentima tijekom pandemije.

January 4, 2022

5 pogrešaka u upravljanju reputacijom salona

Upravljanje reputacijom vašeg salona nije mala stvar. U ovom članku opisat ćemo pet grešaka koje trebate izbjeći kako bi vaš salon imao reputaciju kakvu zaslužuje.

March 6, 2023

Vrste pravila za otkazivanje dolazaka koje možete koristiti u salonu

Ako se želite uhvatiti u koštac s nedolascima klijenata na dogovorene termine, trebali biste definirati jasna pravila za otkazivanje. Objasnit ćemo vam koje su vrste politika otkazivanja najčešće kako biste mogli odabrati najbolju opciju za svoj salon.

December 22, 2021

Kako poboljšati razinu usluge u vašem salonu

Ne treba vam najmodernija tehnologija da biste se izdvojili od konkurencije, važno je samo da njegujete sjajne odnose s klijentima. Pokazat ćemo kako da podignete pružanje usluge u vašem salonu na novu razinu.

December 21, 2021

Kako uvesti nove zaposlenike u posao?

Ukoliko učinkovito uvedete nove zaposlenike u posao, oni će radu pristupati stručno i motivirano. Evo šest ključnih koraka u tom procesu.

December 5, 2021

6 sigurnih načina da zadržite više klijenata u svom salonu

Danas je klijentima potrebno mnogo više od vrhunske usluge kako bi se vratili u salon. Ovaj će vas članak provesti kroz šest strategija uz koje ćete sigurno zadržati više klijenata u vašem carstvu ljepote.

December 3, 2021

Vodič o pisanju pravila za otkazivanje termina u salonu

Primijetite li da vaši klijenti sve više propuštaju rezervirane termine, vrijeme je da uvedete pravila o otkazivanju. Naš članak će vam pokazati kako da ih napišete tako da budu što učinkovitija.

December 3, 2021

6 vječnih savjeta o komunikaciji s klijentima za kozmetičare

Klijenti pri odabiru salona traže dvije stvari: vrhunsku uslugu i ugodan ambijent. Budući da način na koji se odnosite prema klijentima uvelike utječe na cjelokupnu atmosferu u salonu, donosimo vam šest savjeta pomoću kojih možete poboljšati svoje komunikacijske vještine.

December 1, 2021

Upravljanje reputacijom salona: 5 isprobanih savjeta

Vlasniku kozmetičkog salona dobra reputacija znači sve. Vaši vam klijenti povjeravaju brigu o svojem izgledu i zato se moraju ugodno osjećati u vašim rukama. Ovaj će vam članak pokazati što raditi kako bi reputacija vašeg salona bila očuvana i prepoznata.

March 6, 2023

Kako se učinkovito nositi s pritužbama u salonu ljepote

Pritužbe su uobičajena stvar u salonima ljepote, no oni su izvrsna prilika da iz njih nešto naučite i izgradite bolje odnose s klijentima. Mi vam donosimo deset savjeta kako postupati kada vam se klijenti obrate s pritužbama.

December 1, 2021

6 savjeta za uspješno vođenje i upravljanje timom salona

Ukoliko želite stvoriti odlično okruženje u svom salonu i voditi uspješan tim, provjerite naših 6 savjeta koji će vam u tome pomoći.

December 1, 2021

7 načina da spriječite nedolaske i otkazivanja u svom salonu

Donosimo vam sedam načina da spriječite otkazivanja termina u zadnji tren i nedolaske klijenata, te maksimizirate potencijal svog salona.

December 1, 2021

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

September 5, 2021

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

September 5, 2021

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

September 5, 2021

Personalizirani pristup klijentu u frizerskom salonu

Donosimo vam uspješnu priču Zoyya korisnika; frizerski salon koji je sve samo ne tipičan, u koji čim kročite – sva osjetila vam daju do znanja da ste na pravom mjestu. Pričamo iz prve ruke, probali smo.

September 4, 2021

Upoznajte No+vello, mrežu specijaliziranih centara za svjetlosnu terapiju

U Zagrebu, na trgu Trg Drage Iblera 10, radi Natalija Ruškovački. Natalija je medicinski kozmetičar koja čini čuda s IPL metodom dugotrajnog uklanjanje dlačica s tijela pomoću svjetla.

September 4, 2021

Pružatelji usluga, vrijeme je da počnete raditi na svom biznisu!

Kako iskoristiti ono što već imate za razvoj svog poslovanja? Manje biti zaposlenik svog businessa i više raditi na razvoju posla? Mario za vas donosi par savjeta koje možete primjeniti odmah!

September 4, 2021

Radni dan je bez stresa, a slobodno vrijeme je zaista slobodno

S čime se sve bore voditelji u beauty industriji? Pročitajte što ih muči i kako su riješili problem s kojim se vjerojatno i mnogo vas bori.

September 4, 2021

Sve informacije o klijentu na jednom mjestu!

Što ima novo u Zoyyi? Unapređenja aplikacije koja će vam olakšati svakodnevno poslovanje!

August 24, 2021

Neki novi klijenti

Jeste li čuli za Generaciju Z? To su klijenti koji će se na vaše usluge naručivati – samo ako ste online.

August 24, 2021

Kako se Fizionova izdvaja od ostalih klinika za fizikalnu terapiju

Osječki studio za fizikalnu terapiju, Fizionova, je već u prve dvije godine poslovanja stekao status jednog od najmodernijih i najtraženijih pružatelja zdravstvene njege u toj kategoriji na području Slavonije. Kako je do toga došlo i što najviše njihovi klijenti vole ispričao nam je naš dragi korisnik, fizioterepeut Marin Marinović.

August 24, 2021

Zoyya slavi prvi rođendan

Aplikacija za jednostavno i brzo online naručivanje osvaja uslužne djelatnosti i širi broj korisnika u raznim dijelovima Hrvatske.

August 24, 2021

Posao im je čuvanje i šetanje kućnih ljubimaca

Donosimo vam priču još jednog pružatelja usluga koji je uveo Zoyya sustav online naručivanja u svoju nimalo običnu poslovnu svakodnevnicu.

August 24, 2021

Recept za uspjeh u beauty industriji - Korisnička priča modernog salona ljepote

Uspješna priča vlasnice zagrebačkog salona Hypnotic: Zašto je za napredak važno među radnim timom oživjeti kulturu otvorenosti prema novim stvarima.

August 24, 2021

Dan žena💜Upoznajte suosnivačicu Zoyye, našu CPO!

Ima li boljeg dana za predstavljanje naše šefice i kolegice Ivane Zuber, od dana posvećenog promicanju važne uloge žena u društvu i kompanijama?

August 24, 2021

Recenzije vaših usluga su važnije nego ikad prije

Zašto je potrebno obratiti više pažnje na feedback klijenata, kako to raditi sustavno i što vam u tome može pomoći.

August 24, 2021

Pokažite klijentima da ste sigurno mjesto za dolazak i da se odgovorno pridržavate mjera za sprečavanje širenja Covid-19 virusa

Povjerenje vaših klijenata da odgovorno postupate u borbi protiv korona virusa trenutno je jedan od ključnih faktora u odluci hoće li koristiti vaše usluge.

August 24, 2021

Black Friday: Zoyya poklanja Facebook oglašavanje vaših usluga

Zoyya, aplikacija za online rezervacije i upravljanje terminima, za Black Friday nudi poklon bon od 50$.

August 24, 2021

Zašto trebate obratiti pažnju na postotak zadržavanja klijenata

Neka istraživanja pokazuju da 2% povećanja u zadržavanju klijenata ima isti efekt na profit kao rezanje troškova za 10%.

August 24, 2021

Kako koristiti modernu knjigu narudžbi za održavanje odnosa s klijentima

Praktične koristi digitalne knjige narudžbi i online sustava naručivanja u odnosu na fizičku knjigu narudžbi i kalendar.

August 24, 2021

5 najčešćih razloga zašto vaši klijenti propuste dogovoreni termin

Jutro je. Očekujete klijenta. Pripremili ste sve za vaš sastanak, ali klijent kasni. Pročitajte moguće razloge i što učiniti kako bi to spriječili.

August 24, 2021

Što je to Zoyya?

Zoyya je moderna i jednostavna online aplikacija za rezervaciju i upravljanje terminima

August 24, 2021
This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.