Korisničke priče

Upoznajte No+vello, mrežu specijaliziranih centara za svjetlosnu terapiju

U Zagrebu, na trgu Trg Drage Iblera 10, radi Natalija Ruškovački. Natalija je medicinski kozmetičar koja čini čuda s IPL metodom dugotrajnog uklanjanje dlačica s tijela pomoću svjetla.

U Zagrebu, na trgu Trg Drage Iblera 10, radi Natalija Ruškovački. Natalija je medicinski kozmetičar koja čini čuda s IPL metodom dugotrajnog uklanjanje dlačica s tijela pomoću svjetla. Osim što je stručnjak u svom poslu, Natalija je vesela i komunikativna osoba koja nam se javila da nas pohvali na kreiranju najbolje online aplikacije za naručivanje. Odlučili smo istražiti njezin rad i otkrili - da možemo vratiti pohvalu. Kroz nekoliko tema, predstavit ćemo rad No+vello centra za dugotrajnu depilaciju i zašto brojne žene nestrpljivo čekaju termin kod Natalije.

Uštedite vrijeme.
ISPROBAJTE ZOYYU.
ISPROBAJTE BESPLATNO

Zašto u No+vellu koriste samo IPL metodu depilacije

IPL (Intense pulsed light) depilacija je metoda rada pulsirajućom svjetlošću visokog intenziteta. Glavna razlika između IPL metode i lasera je u tome da IPL depilacija omogućuje tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica. Jeftinija je, bezbolnija od metode laserom i nudi dugotrajne rezultate.

Jedna od prednosti tretmana IPL dugotrajne depilacije No+Vello® je da će se smanjiti broj dlačica koje ponovo rastu jer je većina dlačica potpuno uništena i samim tim su pore potpuno čiste i prazne. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana. IPL dugotrajna depilacija s pulsirajućom svjetlošću predstavlja praktično bezbolan tretman i u većini slučajeva ukloni minimalno 80 ili 85% dlačica tretirane zone.

Što Nataliju najviše veseli na poslu

„Mogu reći da smo uspješno riješili brojna nezadovoljstva s  kojima su se naše klijentice borile i to mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na prvim konzultacijama, dok nam izlažu koji problem bi željele ukloniti,  nije neoubičajeno da vidimo poneku suzu. Neke su radi pojačanih dlačica bespotrebno bile nesigurne u sebe. Kada shvate da tretmani djeluju, njihovom oduševljenju nema kraja.“, priča nam Natalija i kaže kako joj je najdraže od  svega vidjeti sretna lica klijentica i vidljive rezultate svog rada.

Zašto je Natalija oduševljena Zoyya aplikacijom za online naručivanje

Kao i svi profesionalci, Natalija se voli u potpunosti posvetiti klijentici koja je u tom trenutku na tretmanu. Stalno prekidanje tretmana radi javljanja na telefonske pozive i WhatsApp poruke generiralo joj je stres ali i povremeno nezadovoljstvo klijentica koje, s pravom, očekuju potpunu posvećenost prilikom tretmana.

Uštedite vrijeme.
ISPROBAJTE ZOYYU.
ISPROBAJTE BESPLATNO

U želji da ne razočara klijentice koje se žele naručiti na svoj termin, Natalija se prije uvođenja online naručivanja našla da u privatno i poslovno vrijeme gubi jako puno vremena i energije na administraciju termina.

Sada tih problema više nema. Natalijino privatno vrijeme je sada zaista privatno, a na poslu se može posvetiti svakoj klijentici bez stresa od neprestanog komuniciranja telefonom i porukama. Preko 50% klijentica je odmah prešlo na online naručivanje i zahvalno prihvatilo takvu 0-24 dostupnost u bookiranju termina putem Zoyya aplikacije.

Po čemu se No+vello još ističe od drugih salona za depilaciju

„U Nomasvellu se zaista trudimo pružiti maksimalno kvalitetnu uslugu i osigurati  profesionalan pristup klijentu u svim aspektima. Kako bi osigurali da svaki  klijent dobije adekvatni tretman, onaj primjeren baš njemu osobno, pružamo  besplatni probni test i konzultacije za sve tretmane koje se u drugim salonima i klinikama redovito naplaćuju između 200 i 300 kn. Specijalizirana smo franšiza za IPL depilaciju i koristimo modernu, sigurnu i naprednu aparaturu za svaki tretman.“

preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci
Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

August 23, 2021
I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

August 11, 2021
Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

July 20, 2021