Zoyya tim

Dan žena💜Upoznajte suosnivačicu Zoyye, našu CPO!

Ima li boljeg dana za predstavljanje naše šefice i kolegice Ivane Zuber, od dana posvećenog promicanju važne uloge žena u društvu i kompanijama?

Ima li boljeg dana za predstavljanje naše šefice i kolegice Ivane Zuber, od dana posvećenog promicanju važne uloge žena u društvu i kompanijama? Iako su za pokretanje najbolje aplikacije za online naručivanje i upravljanje terminima zaslužni Ivana Zuber, Nikola i Jurica Smirčić, ovaj članak ćemo ipak prigodno posvetiti Ivaninom liku i djelu.

Ivana je svoj profesionalni put započela kao Customer Support Specialist u dubrovačkoj softverskoj firmi i od tada je prati stalni napredak i razvoj karijere: vrlo brzo je postala Software Developer u istoj firmi ali je paralelno hranila svoj poduzetnički duh raznim vlastitim projektima: bavila se razvojem web stranica i pružanjem usluga marketinga na društvenim mrežama, na tržištu uspješno plasirala jedno softversko organizacijsko rješenje i tragala za novim znanjima i različitim poslovnim kulturama.

Važna prekretnica u Ivaninoj karijeri bila je pojava pokreta „future of work“, čiji su nositelji bile uspješne firme koje su zapošljavale ljude iz cijeloga svijeta i omogućavale rad od kuće, istovremeno promovirajući vrijednosti poput transparentnosti, jednakosti i inkluzivnosti. Tada je odlučila da će još više raditi na sebi i svojoj karijeri kako bi u budućnosti radila u jednoj od takvih kompanija.

To je došlo vrlo brzo. Početkom 2014. zaposlila se u američkoj neprofitnoj organizaciji Counterparty koja je razvijala rješenja na Blockchain tehnologiji i tražila nove ljude da se pridruže timu. Dobila je posao General Managerice, otvorila svoju tvrtku u Hrvatskoj i započela suradnju s američkim firmama koja traje i danas, trenutno u svjetski poznatom Bufferu.

“U tim firmama upoznala sam što znači živjeti izuzetnu organizacijsku kulturu. Ljudi s kojima svaki dan surađujem i od kojih svakodnevno učim i kvaliteta života koju nastoje osigurati, razlozi su zbog kojih sam se tako dugo zadržala i napredovala do menadžerske pozicije. Takvu pozitivnu poslovnu okolinu stremim osigurati na svakom svom projektu. Projekt digitalizacije tržišta usluga kroz Zoyya sustav donosi mi mnogo pozitivne energije i veselja jer vidim da smo već sada uspjeli postaviti temelje za održavanje takve pozitivne poslovne kulture i u Zoyyi te da korisnici jako dobro prihvaćaju aplikaciju.”

Ivanina glavna uloga u Zoyyi je dizajniranje i razvoj frontend dijela Zoyye, prvenstveno web i mobilne aplikacije ali i naše web stranice. Širenjem tima, Ivanina uloga se nedavno proširila i na vođenje i upravljanje development tima te na razvoj Zoyya organizacijske kulture.

U vrijeme kad se EU suočava s neusporedivim manjkom ICT profesionalaca, Zoyya se može pohvaliti širenjem svog development tima i zapošljavanjem juniora i seniora koji će pomoći u modernizaciji i digitalizaciji pružatelja usluga u Hrvatskoj.

„Obzirom da nemamo ni godinu dana postojanja, ugodno smo iznenađeni brojem prijava i iskazanim interesom za rad u Zoyyi. Mislim da je tome najviše doprinijelo uspješno prenašanje poželjnih vrijednosti i organizacijske kulture koja privlači današnje IT profesionalce. Predanost izgradnji kvalitetnih rješenja jednaka je predanosti izgradnji i sretnog radnog okruženja i mislim da se to već prepoznaje na tržištu.“
Hrvatska je jedna od 27 zemalja koja je 2019. potpisala Deklaraciju o posvećenosti pitanju žena u digitalnom svijetu i obvezala se poticati aktivnu i važnu ulogu žena u digitalnom društvu te doprinijeti postizanju ravnopravnosti spolova u području IT-a kroz suradnju s javnim i privatnim sektorom te civilnim društvom.

Za kraj, evo par Ivaninih riječi ženama:

Bez obzira koje ste profesije, ključno je da imate puno vjere u sebe i svoje mogućnosti, ali i puno strpljenja. Ne stavljajte si pritisak da morate ostvariti sve što ste zacrtali odmah ili do sljedeće godine. Oči na cilj, otvorenost za dobre ideje i savjete, učenje i trud, othrvati se pritisku očekivanja okoline i prevelike samokritičnosti....Savjet je koji sam svojedobno dobila i dijelim ga dalje.

p.s. Ivanu smo za Dan žena iznenadili pojavivši se na vratima s buketom cvijeća i zasuli je zahvalama za svu predanost, energiju i znanje koju ulaže u naš Zoyya projekt. Ivana, hvala ti! 😊

#1 Aplikacija za naručivanje

preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci
Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

August 23, 2021
I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

August 11, 2021
Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

July 20, 2021