Savjeti

Kako potaknuti klijente da recenziraju vaš salon

Recenzije su važne za sve tvrtke, ali ih je ponekad teško dobiti. U ovom članku pokazat ćemo vam kako da potaknete svoje klijente da recenziranjem podupru vaš posao.

Kad vam treba novi uređaj, kako odlučite koji ćete odabrati?

Kao potrošač, svoju ćete odluku vjerojatno, uz model i cijenu, temeljiti na recenzijama koje ste pročitali na internetu.

Kao vlasnik tvrtke, još ste svjesniji koliko je dobar glas bitan za vaš salon. Pozitivni osvrti poboljšavaju vaš ugled i vidljivost, te tako utječu na prodaju.

Međutim, neki saloni ne dobivaju onoliko recenzija koliko zaslužuju.

Kako bismo vam pomogli u nastojanju da prikupite više recenzija, donosimo pet koraka koje možete poduzeti kako biste povećali njihov broj.

Zamolite klijenta za recenziju nakon tretmana

Najizravniji način da privučete više recenzija jest da otvoreno potaknete klijente da ih ostave.

Čak i klijenti kojima nije palo na pamet da ostave recenziju vjerojatno će to rado učiniti ako ih za to zamolite čim obave tretman.

Imajte na umu da, iako možda niste zadovoljni brojem recenzija koje dobivate, nemate razloga sumnjati u kvalitetu usluge koju nudite.

Čak i saloni koji nude izvrsne tretmane i gaje odlične odnose s klijentima ponekad se suočavaju s manjkom recenzija.

Ipak, ne morate ulagati u skupe marketinške kampanje da biste riješili taj problem.

Često se radi samo o tome da klijenti zaborave ostaviti recenziju, što znači da je i rješenje sasvim jednostavno—naprosto ih podsjetite koliko su recenzije važne za vaš posao.

Anketa provedena među potrošačima 2020. godine pokazala je da samim time što zamolite klijenta da ostavi recenziju možete puno postići, jer će 72% upitanih potrošača to i učiniti.

Izvor: Zoyya

Dobro je zamoliti klijente za recenziju osobno, neposredno nakon obavljenog tretmana. Međutim, isto tako možete se poslužiti tehnologijom.

Pri tome nema potrebe da satima osobno šaljete klijentima emailove. U sklopu naše aplikacije za naručivanje Zoyya, na raspolaganju vam je automatski podsjetnik.

Pomoću te značajke možete nakon svakog tretmana klijentu poslati email kojim ćete mu zahvaliti na posjetu i zamoliti za recenziju.

Naravno, dovoljno je da samo jednom sastavite predložak, a Zoyya će obaviti sve ostalo.

UŠTEDITE VRIJEME.
ISPROBAJTE ZOYYU.
ZAKAŽITE PROBU

Web stranica vašeg salona također vam tu može dobro poslužiti.

Primjerice, uz aktivno traženje recenzija, možete na svoju web stranicu postaviti trajnu obavijest kojom potičete klijente na taj korak.

Također je popularno tražiti recenzije na društvenim mrežama i na taj način povećati vidljivost svog salona, kao što je to učinio ovaj salon.

Izvor: Facebook

Tom O'Brien, jedan od direktora engleskog salona Baroque Hair, također uvijek od klijenata traži da na društvenim mrežama ostave osvrt na primljenu uslugu, kao i na cjelokupni doživljaj salona.

Sve u svemu, najbrži način da ohrabrite klijente da recenziraju vaš salon jest da ih za to zamolite neposredno nakon tretmana.

Automatizirane email poruke, web stranica, društveni mediji—sve opcije imaju svoje prednosti, na vama je samo da odredite koja vam najbolje odgovara.

Olakšajte recenziranje

Kad zamolite klijente za recenziju, učinili ste tek prvi korak u pravom smjeru. Preostaje vam još olakšati im recenziranje.

Prije nego što je toliko korisnika imalo račune na Googleu i Facebooku kao danas, saloni su morali biti dosjetljivi kako bi privukli recenzije.

Na svoje su web stranice ugrađivali komentare s danas zastarjelih i teško dostupnih specijaliziranih stranica za recenziranje.

Na sreću, vi to ne morate zahtijevati od svojih klijenata.

Umjesto da od njih tražite da se registriraju na nekoj stranici koju nikad prije nisu posjetili, danas možete jednostavno zamoliti svoje klijente da koriste kanale s kojima su već upoznati, poput Googlea.

Većina salona koristi Google My Business kao dio svoje strategije za upravljanje reputacijom salona.

Možete zamoliti klijente da ondje ocijene vaš rad. Budući da i sami već vjerojatno imaju račun na Googleu, ne moraju poduzimati nikakve dodatne korake kako bi se registrirali.

Dodatna je prednost recenzija na Googleu to što im klijenti mogu pristupiti izravno s vaše web stranice.

Primjerice, britanski salon Harringtons na svojoj web stranici objavljuje recenzije koje su klijenti objavili na Googleu i Facebooku.

Izvor: Harringtons

Također, primjer dobre prakse iz jedne druge industrije može vam poslužiti kao inspiracija.

Ako ste išli u restorane otkad je počela pandemija koronavirusa, možda ste uočili kako su mnogi od njih uveli novost: jelovnike dostupne pomoću QR kodova.

Ta je metoda predstavljanja informacija brža i jednostavnija za korisnike, koji pri tome ne moraju svi dirati isti jelovnik.

Naravno, ne očekujemo od vas da uz manikuru počnete nuditi krumpiriće, ali dobra je ideja omogućiti klijentima da pomoću QR kodova ostavljaju recenzije, kako biste im olakšali.

Primjerice, ovaj kozmetički salon objavio je QR kodove na svojoj Facebook stranici koji klijente šalje direktno na stranicu za recenzije koju salon koristi.

Izvor: Facebook

Neki vlasnici salona svojim klijentima dijele i letke s QR kodovima koji vode na njihovu Google My Business stranicu.

Dakle, za koju god se metodu odlučite, budite sigurni da će vaši klijenti bez muke moći ostaviti recenziju za vaš salon.

Nagradite recenzente

Pisanje recenzije možda ne traje dulje od nekoliko minuta, ali ipak se radi o trudu koji klijenti ulažu kako bi vam pomogao promovirati vaš biznis.

Kako biste im zahvalili za taj trud, mogli biste uvesti male nagrade.

Prije nego uđemo u detalje, moramo vas upozoriti:

Nemojte nuditi poklone i ostale poticaje prije nego što zatražite recenziju!

Na većini stranica za recenzije, to je zabranjeno. Google će vas kazniti otkrije li takvo ponašanje, te će tako drastično smanjiti vašu vidljivost.

Izvor: Google

Čak i američka Savezna trgovinska komisija brani netransparentne plaćene promocije, a poticanje klijenata na ostavljanje recenzija čak se može smatrati vrstom nuđenja mita.

Mogli biste javno otkriti da ste recenzentu ponudili popust ili besplatnu uslugu, ali to ne bi bila najbolja marketinška praksa jer se na taj način narušava autentičnost.

Međutim, ipak postoji način da nagradite klijente za trud. Samo je ključno da to učinite nakon što su već napisali svoj osvrt.

I dok je odgovaranje na pozitivne recenzije izvrstan način da njegujete dobre odnose s klijentima, ono se zapravo od vas očekuje.

Morate pokazati svoju zahvalnost na opipljivije načine.

Već smo spomenuli da neke tvrtke nagrađuju kljente popustima na buduće usluge.

Ako se odlučite na ovu metodu, uvijek morate nasumice određivati pobjednika, te isključiti svoju obitelj i prijatelje iz konkurencije.

Mogli biste također sve recenzente uključiti u posebnu tombolu, poput ovog frizerskog salona u Glasgowu.

Izvor: Westend Hair

Međutim, uočite kako za taj salon zbog njegove lokacije vrijede drukčija pravila od onih koja vrijede za salone koji spadaju pod jurisdikciju Savezne trgovinske komisije.

Tako i vi, uvijek provjerite svoje lokalne propise prije nego što uvedete nešto slično.

Najsigurnije bi bilo ponuditi neku manju besplatnu uslugu, poput masaže vlasišta, sljedeći put kad recenzenti posjete vaš salon.

Na taj način, vjerojatno nećete prekršiti nikakve propise.

Zamolite klijente da vas pohvale pisanim putem

Ako vidite da je klijent zadovoljan pruženom uslugom, tu se već nalazi dobra recenzija koja samo čeka da bude pretočena u riječi.

Kao što smo već rekli, najlakši način da prikupite veću količinu recenzija jest da otvoreno za njih zamolite svoje klijente.

To će vam dati autentičan uvid u to kako vas oni doživljavaju.

Međutim, možda ćete pri tome dobiti recenzije koje neće biti baš pet zvjezdica.

Ipak, kao što smo već pisali u svojem postu o tome kako se nositi s pritužbama u salonu, povremeni negativni komentari ne bi vas trebali previše brinuti.

Većina potrošača bit će sumnjičava prema tvrtkama koje imaju savršene ocjene, pa zato povremene recenzije od samo tri ili četiri zvjezdice mogu čak biti korisne za vaš salon.

No, svi znamo da pozitivne recenzije motiviraju kozmetičare za rad.

Kod rada u salonu najljepše je to što možete promatrati radost na licima svojih klijenata kad ugledaju rezultate svoje nove pedikure ili se riješe napetosti nakon dobre masaže.

To je prilika da dobijete pozitivnu recenziju.

Pri tome je ključno da klijente zamolite da ih napišu dok su još oduševljeni vašim proizvodima ili uslugama.

Ako zatražite recenziju u pravo vrijeme—dok su vaši klijenti još pod pozitivnim dojmom o vašoj usluzi—veće su šanse da će vam ih oni i ostaviti. — Kim KohatsuCharles Ave Marketing

Ne zaboravite prilagoditi tu strategiju uslugama koje nudite.

Na primjer, ako je vaš salon specijaliziran za lasersko uklanjanje dlačica, bit će najpametnije da pričekate da prođe nekoliko tretmana prije nego što upitate klijenta ili klijenticu za povratnu informaciju.

Na taj će način oni imati bolji uvid u kvalitetu vaše usluge.

Kako ne biste stali na žulj Yelpu ili Googleu, ne biste trebali inzistirati na pet zvjezdica od klijentice koja je oduševljena svojim novim noktima.

Umjesto toga, dovoljno je da ih podsjetite kako recenzije puno pomažu reputaciji vašeg salona.

Ako spomenuta klijentica potom odluči napisati tu recenziju, možete biti sigurni da će ona biti pozitivna upravo zato što je ta osoba bila tako očigledno zadovoljna vašom uslugom.

Podijelite recenzije drugih klijenata

Dobar način da potaknete klijente na ostavljanje recenzija jest da im pokažete recenzije drugih klijenata. Potaknite u njima timski duh!

Kvaliteta vaše usluge potaknuti će klijenta na ponovni dolazak. Međutim, osjećaj pripadnosti bit će taj koji će ih možda potaknuti na odanost.

Dok će lojalni klijenti osjećati povezanost s osobljem, još je važnije da se također osjećaju dijelom zajednice koja se formira oko salona, a ona uključuje druge klijente.

U tom osjećaju pripadnosti leži prilika da dobijete više recenzija.

Ovaj beauty centar tako je pronašao način da na svom Instagram profilu podijeli mišljenja zadovoljnih klijenata:

Izvor: Instagram

Kad podijelite recenziju na društvenim mrežama, također određujete ton kojim će se služiti klijenti koji još nisu ostavili svoj osvrt.

Svatko želi biti uključen, pa će, ako podijelite mišljenje jedne osobe, i drugi biti potaknuti da to učine.

Ne zaboravite da se ljudi pouzdaju u osvrte na internetu do te mjere neki čak više vjeruju online recenzijama nego preporukama prijatelja.

Dakle, ako se pohvalite pozitivnim recenzijama, možete na taj način privući nove klijente.

No, dok recenzije korisnika koji dolaze prvi put i odmah budu oduševljeni ostavljaju dobar dojam o vašem salonu, recenzije vjernih klijenata još su dragocjenije.

Type imageIzvor: Google caption here (optional)

Objavljivanje recenzija dugogodišnjih klijenata osnažuje vašu vezu s njima, dok istovremeno daje svim klijentima do znanja da je kvaliteta usluge koju nudite već godinama na visokoj razini.

Zaključak

Najjednostavniji način da dobijete više recenzija jest da zamolite klijente da vam ih ostave. Međutim, postoje određene finese kad je u pitanju postavljanje tih zahtjeva.

Ako vaš salon koristi proces recenziranja koji je prezahtjevan, klijentima ih se neće dati pisati, zbog čega biste se trebali odlučiti za pristupačnije kanale, poput Googlea ili Facebooka.

Također je važno kada postavite taj zahtjev. Nastojte ih zamoliti za recenzije dok su rezultati tretmana još uvijek na klijentovom umu.

I na kraju, čuvajte se sumnjivih marketinških metoda poput obećavanja popusta u zamjenu za recenzije.

Ako odlučite nekako nagraditi recenzente, to biste trebali učiniti tek nakon što je recenzija već objavljena.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci

Zoyya postala partner sa Reserve with Google

Pružateljima usluga koji koristite Zoyyu ovo partnerstvo omogućit će više novih klijenata i rezerviranih termina, kao i kvalitetniju online promociju poslovanja.

March 23, 2022

5 savjeta za učinkovito vođenje recepcije salona

Uz dobrog djelatnika na recepciji, cijeli će vaš salon zablistati. Ako želite poboljšati procese primanja klijenata, nudimo vam 5 savjeta za učinkovito vođenje recepcije salona.

February 4, 2022

Kako potaknuti klijente da recenziraju vaš salon

Recenzije su važne za sve tvrtke, ali ih je ponekad teško dobiti. U ovom članku pokazat ćemo vam kako da potaknete svoje klijente da recenziranjem podupru vaš posao.

February 17, 2022

Kako pretvoriti nove klijente u redovite?

Osobe koje redovito dolaze u vaš salon znak su uspješnog poslovanja. Donosimo vam pet koraka kojima ćete pretvoriti svoj salon u mjesto u koje će se klijenti uvijek rado vraćati.

January 27, 2022

5 savjeta za uspjeh vašeg salona

Stagnirajući prihodi i spor rast znakovi su da su vašem salonu potrebne promjene. U ovom članku donosimo vam pet savjeta za vođenje uspješnijeg salona.

February 4, 2022

Stvari koje bi svaki salon trebao komunicirati klijentima tijekom COVID-19 pandemije

COVID-19 promijenio je brojne aspekte industrije ljepote, a jedan od njih je komunikacija. Ovaj članak dijeli pet korisnih savjeta koji će vam pomoći da ovladate umijećem komuniciranja s klijentima tijekom pandemije.

January 4, 2022

5 pogrešaka u upravljanju reputacijom salona

Upravljanje reputacijom vašeg salona nije mala stvar. U ovom članku opisat ćemo pet grešaka koje trebate izbjeći kako bi vaš salon imao reputaciju kakvu zaslužuje.

December 24, 2021

Vrste pravila za otkazivanje dolazaka koje možete koristiti u salonu

Ako se želite uhvatiti u koštac s nedolascima klijenata na dogovorene termine, trebali biste definirati jasna pravila za otkazivanje. Objasnit ćemo vam koje su vrste politika otkazivanja najčešće kako biste mogli odabrati najbolju opciju za svoj salon.

December 22, 2021

Kako poboljšati razinu usluge u vašem salonu

Ne treba vam najmodernija tehnologija da biste se izdvojili od konkurencije, važno je samo da njegujete sjajne odnose s klijentima. Pokazat ćemo kako da podignete pružanje usluge u vašem salonu na novu razinu.

December 21, 2021

Kako uvesti nove zaposlenike u posao?

Ukoliko učinkovito uvedete nove zaposlenike u posao, oni će radu pristupati stručno i motivirano. Evo šest ključnih koraka u tom procesu.

December 5, 2021

6 sigurnih načina da zadržite više klijenata u svom salonu

Danas je klijentima potrebno mnogo više od vrhunske usluge kako bi se vratili u salon. Ovaj će vas članak provesti kroz šest strategija uz koje ćete sigurno zadržati više klijenata u vašem carstvu ljepote.

December 3, 2021

Vodič o pisanju pravila za otkazivanje termina u salonu

Primijetite li da vaši klijenti sve više propuštaju rezervirane termine, vrijeme je da uvedete pravila o otkazivanju. Naš članak će vam pokazati kako da ih napišete tako da budu što učinkovitija.

December 3, 2021

6 vječnih savjeta o komunikaciji s klijentima za kozmetičare

Klijenti pri odabiru salona traže dvije stvari: vrhunsku uslugu i ugodan ambijent. Budući da način na koji se odnosite prema klijentima uvelike utječe na cjelokupnu atmosferu u salonu, donosimo vam šest savjeta pomoću kojih možete poboljšati svoje komunikacijske vještine.

December 1, 2021

Upravljanje reputacijom salona: 5 isprobanih savjeta

Vlasniku kozmetičkog salona dobra reputacija znači sve. Vaši vam klijenti povjeravaju brigu o svojem izgledu i zato se moraju ugodno osjećati u vašim rukama. Ovaj će vam članak pokazati što raditi kako bi reputacija vašeg salona bila očuvana i prepoznata.

December 1, 2021

Kako se učinkovito nositi s pritužbama u salonu ljepote

Pritužbe su uobičajena stvar u salonima ljepote, no oni su izvrsna prilika da iz njih nešto naučite i izgradite bolje odnose s klijentima. Mi vam donosimo deset savjeta kako postupati kada vam se klijenti obrate s pritužbama.

December 1, 2021

6 savjeta za uspješno vođenje i upravljanje timom salona

Ukoliko želite stvoriti odlično okruženje u svom salonu i voditi uspješan tim, provjerite naših 6 savjeta koji će vam u tome pomoći.

December 1, 2021

7 načina da spriječite nedolaske i otkazivanja u svom salonu

Donosimo vam sedam načina da spriječite otkazivanja termina u zadnji tren i nedolaske klijenata, te maksimizirate potencijal svog salona.

December 1, 2021

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

September 5, 2021

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

September 5, 2021

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

September 5, 2021

Personalizirani pristup klijentu u frizerskom salonu

Donosimo vam uspješnu priču Zoyya korisnika; frizerski salon koji je sve samo ne tipičan, u koji čim kročite – sva osjetila vam daju do znanja da ste na pravom mjestu. Pričamo iz prve ruke, probali smo.

September 4, 2021

Upoznajte No+vello, mrežu specijaliziranih centara za svjetlosnu terapiju

U Zagrebu, na trgu Trg Drage Iblera 10, radi Natalija Ruškovački. Natalija je medicinski kozmetičar koja čini čuda s IPL metodom dugotrajnog uklanjanje dlačica s tijela pomoću svjetla.

September 4, 2021

Pružatelji usluga, vrijeme je da počnete raditi na svom biznisu!

Kako iskoristiti ono što već imate za razvoj svog poslovanja? Manje biti zaposlenik svog businessa i više raditi na razvoju posla? Mario za vas donosi par savjeta koje možete primjeniti odmah!

September 4, 2021

Radni dan je bez stresa, a slobodno vrijeme je zaista slobodno

S čime se sve bore voditelji u beauty industriji? Pročitajte što ih muči i kako su riješili problem s kojim se vjerojatno i mnogo vas bori.

September 4, 2021

Sve informacije o klijentu na jednom mjestu!

Što ima novo u Zoyyi? Unapređenja aplikacije koja će vam olakšati svakodnevno poslovanje!

August 24, 2021

Neki novi klijenti

Jeste li čuli za Generaciju Z? To su klijenti koji će se na vaše usluge naručivati – samo ako ste online.

August 24, 2021

Kako se Fizionova izdvaja od ostalih klinika za fizikalnu terapiju

Osječki studio za fizikalnu terapiju, Fizionova, je već u prve dvije godine poslovanja stekao status jednog od najmodernijih i najtraženijih pružatelja zdravstvene njege u toj kategoriji na području Slavonije. Kako je do toga došlo i što najviše njihovi klijenti vole ispričao nam je naš dragi korisnik, fizioterepeut Marin Marinović.

August 24, 2021

Zoyya slavi prvi rođendan

Aplikacija za jednostavno i brzo online naručivanje osvaja uslužne djelatnosti i širi broj korisnika u raznim dijelovima Hrvatske.

August 24, 2021

Posao im je čuvanje i šetanje kućnih ljubimaca

Donosimo vam priču još jednog pružatelja usluga koji je uveo Zoyya sustav online naručivanja u svoju nimalo običnu poslovnu svakodnevnicu.

August 24, 2021

Recept za uspjeh u beauty industriji - Korisnička priča modernog salona ljepote

Uspješna priča vlasnice zagrebačkog salona Hypnotic: Zašto je za napredak važno među radnim timom oživjeti kulturu otvorenosti prema novim stvarima.

August 24, 2021

Dan žena💜Upoznajte suosnivačicu Zoyye, našu CPO!

Ima li boljeg dana za predstavljanje naše šefice i kolegice Ivane Zuber, od dana posvećenog promicanju važne uloge žena u društvu i kompanijama?

August 24, 2021

Recenzije vaših usluga su važnije nego ikad prije

Zašto je potrebno obratiti više pažnje na feedback klijenata, kako to raditi sustavno i što vam u tome može pomoći.

August 24, 2021

Pokažite klijentima da ste sigurno mjesto za dolazak i da se odgovorno pridržavate mjera za sprečavanje širenja Covid-19 virusa

Povjerenje vaših klijenata da odgovorno postupate u borbi protiv korona virusa trenutno je jedan od ključnih faktora u odluci hoće li koristiti vaše usluge.

August 24, 2021

Black Friday: Zoyya poklanja Facebook oglašavanje vaših usluga

Zoyya, aplikacija za online rezervacije i upravljanje terminima, za Black Friday nudi poklon bon od 50$.

August 24, 2021

Zašto trebate obratiti pažnju na postotak zadržavanja klijenata

Neka istraživanja pokazuju da 2% povećanja u zadržavanju klijenata ima isti efekt na profit kao rezanje troškova za 10%.

August 24, 2021

Kako koristiti modernu knjigu narudžbi za održavanje odnosa s klijentima

Praktične koristi digitalne knjige narudžbi i online sustava naručivanja u odnosu na fizičku knjigu narudžbi i kalendar.

August 24, 2021

5 najčešćih razloga zašto vaši klijenti propuste dogovoreni termin

Jutro je. Očekujete klijenta. Pripremili ste sve za vaš sastanak, ali klijent kasni. Pročitajte moguće razloge i što učiniti kako bi to spriječili.

August 24, 2021

Što je to Zoyya?

Zoyya je moderna i jednostavna online aplikacija za rezervaciju i upravljanje terminima

August 24, 2021
This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

This is some text inside of a div block.