Savjeti

Pokažite klijentima da ste sigurno mjesto za dolazak i da se odgovorno pridržavate mjera za sprečavanje širenja Covid-19 virusa

Povjerenje vaših klijenata da odgovorno postupate u borbi protiv korona virusa trenutno je jedan od ključnih faktora u odluci hoće li koristiti vaše usluge.

Svi želimo minimizirati rizik od širenja koronavirusa, poštujemo mjere i trudimo se maksimalno kako bi naše osoblje i klijenti bili što sigurniji. Isto tako želimo nastaviti pružati kvalitetnu uslugu, zadržati klijente i promet.

U vremenu kada je strah od izlaganja riziku zaraze koronavirusom najveći, potrebno je uložiti dodatne napore u provođenju sigurnosnih mjera ali i na pravi način informirati vaše klijente da upravo to činite. Da vam je, osim pružanja kvalitetne usluge, jako stalo da su zdravi, sigurni i zadovoljni.

Povjerenje vaših klijenata da odgovorno postupate u sprečavanju širenja koronavirusa u vašoj poslovnici trenutno je jedan od ključnih faktora u odluci hoće li vas posjetiti i koristiti vaše usluge.  

Kako vam Zoyya sustav praktično i konkretno može u tome pomoći

Online naručivanje

Ulaskom u pregledan Zoyya kalendar, klijenti imaju jasan pregled slobodnih termina i sigurnost da neće provesti vrijeme u čekaonici s drugim ljudima i izložiti se riziku. „Crno na bijelo“ u Zoyya aplikaciji imaju zapisan svoj termin i to im daje sigurnost. Mogu se bezbrižno naručiti na vašu uslugu u nekoliko klikova.

Pridržavanje preporuka državnih tijela

Preporuke državnih institucija o evidenciji podataka o stankama mogu se bezbolnije i jednostavnije uvažiti pomoću Zoyye. Efikasno prikupljajte: podatke o vremenu zadržavanja osobe u vašoj poslovnici, kontakte i druge podatke o klijentima koji su vam važni.

Lista dolazaka po danima.

Zoyya uvelike smanjuje administraciju, što je uz online naručivanje također jedna od navedenih preporuka za rad u poslovnicama.

Bolje upravljanje rasporedom osoblja

Djelatnik je završio u samoizolaciji i javio vam je to u ponoć, a vaša bilježnica s rasporedom je u poslovnici? Zoyya digitalna knjiga narudžbi i pregledan raspored djelatnika i smjena uz vas je 0-24 na vašem mobilnom ili bilo kojem drugom uređaju.

U svakom trenutku, sa svakog mjesta i uređaja imate instant pregled popunjenosti, gužva ili rupa u rasporedu te opterećenost osoblja. Možete lakše organizirati pauze za čišćenje i dezinfekciju te izmjene djelatnika pri završetku smjena kako bi minimizirali fizičke susrete.

Mogućnost dnevnog, tjednog i mjesečnog pregleda kalendara

Kanali za komunikaciju o sigurnosti vašeg poslovanja

Nije dovoljno poduzeti sve sigurnosne mjere, potrebno je to i istaknuti. Ljudi ne čitaju misli, dobro ih je informirati i otkloniti eventualne brige.

Na vašem profilu imate mogućnost naznačiti što sve poduzimate kako bi boravak klijenta kod vas bio siguran. To je prva dodirna točka u podizanju povjerenja u vaše poslovanje. Takvi prigodni "trust faktori" dokazano su korisni u povećanju postotka narudžbi.

Kreirajte profil vašeg poslovanja 

Prilikom svakog odobrenja rezervacije, možete poslati personaliziranu ili template poruku (napomenu) i komunicirati na koji način se vi (ali i oni) pridržavate mjera u vašoj poslovnici.

Kreirajte napomene sukladno vašim potrebama.

Digitalizirajte poslovanje uz Zoyyu

Istražite brojne Zoyya funkcionlnosti koje vam mogu pomoći unaprijediti poslovanje i optimizirati poslovne procese. Zoyya je prikladna za sve djelatnosti u segmentu pružanja usluga. Možemo vam pomoći oko optimizacije vaših poslovnih procesa vezanih uz upravljanje terminima i povećanju zadovoljstava vaših klijenata. Isprobajte Zoyyu i uvjerite se.

#1 Aplikacija za naručivanje

Probajte besplatno
preuzmite kalkulator

Šaljemo vam kalkulator i priručnik za izračun cijene

Samo unesite vašu email adresu i u roku od par minuta stići će vam Excel dokument za izračun cijena vaših usluga kao i koristan priručnik u obliku eBooka.

Na vašu e-mail adresu ćemo poslati Excel dokument i priručnik za izračun cijena. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Hvala! Zaprimili smo vašu poruku!

Na vašu e-mail adresu ćemo kalkulator cijene usluga. Poruku očekujte kroz nekoliko minuta, a svakako provjerite i sandučić Promocije.
Posjeti Zoyyu
Oops! Nešto je pošlo po krivu.

Najnoviji članci

Svi članci
Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Do instantnog rasta u 3 koraka - evo kako!

Da biste kvalitetno upravljali svojim biznisom, potreban vam je uvid! Ali nećemo stati samo na tome. Treba djelovati. Pročitajte na praktičnom primjeru kako u 3 jednostavna koraka postići rast!

August 23, 2021
I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

I klijentice od 90 godina se kod mene naručuju online

Vole li klijenti online naručivanje? Koriste li ga ili se još uvijek naručuju telefonski i porukama? Saznajte rezultate korištenja aplikacije za naručivanje od vlasnice zagrebačkog beauty salona.

August 11, 2021
Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Mučite se s određivanjem cijena usluga? Rješenje je tu!

Predstavljamo sveobuhvatan model za određivanje cijena usluga – besplatan i spreman za preuzimanje!

July 20, 2021