Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Kynsi
-
7.10.2021

Kako je Zoyya upotpunila iskustvo klijenata u beauty salonu Kynsi

„Kynsi je posvećen njegovanju trenutaka. Svaka interakcija s našim salonom mora biti ugodno i opuštajuće iskustvo za klijente. Odnos s klijentima počinje prije dolaska u kozmetički salon i traje i nakon samog tretmana te smo željeli omogućiti jednostavan, brz i moderan način dolaska do naših usluga, a uz Zoyya email ili SMS podsjetnike ne moraju se niti opterećivati pamćenjem termina. Uz sve to, Zoyya nam omogućuje praćenje rezultata tretmana i individualnog napretka svakog klijenta. Jer naši klijenti to zaslužuju.“

Odlično za djelatnice, još bolje za klijente

Javljanje na telefon za vrijeme tretmana kvari iskustvo klijenata na tretmanu i stvara stres djelatnici u kozmetičkom salonu. Uz aplikaciju za naručivanje, klijenti sve rade sami i zadovoljniji su jer im se aplikacija „javi“ u svako doba dana i noći. Lakše je pronaći i rezervirati željeni termin jer su im svi slobodni termini doslovno na dlanu.

Kvaliteta usluge

100%
posvećenost klijentu na tretmanu

Manji stres za djelatnice

90%
manje propuštenih upita za tretmanom

Zašto smo uveli Zoyya aplikaciju

„Nedugo nakon početka rada počeli smo istraživati online aplikacije za naručivanje. Uvođenje takvog alata nam je bilo bitno zbog praćenja našeg poslovanja, olakšavanja rada svima u Kynsiju ali i kao nadogradnja iskustva samih klijenata. Željeli smo se maksimalno posvetiti klijentu i nikako nam se nije sviđalo da prekidamo tretman kako bismo se javili na telefon. S druge strane, morali smo omogućiti klijentima da dođu do termina.

Našli smo neka slična rješenja s kojima nismo bili potpuno zadovoljni jer ne funkcioniraju tako dobro kao Zoyya, a željeli smo pouzdano i cjelovito rješenje jer, baš poput naših klijenata, ni mi ne pristajemo na manje.

Zoyyu smo prepoznali kao idealnog partnera, ali ne samo zbog funkcionalnosti koje aplikacija nudi, već i zbog predanosti i vizije tima koji stoji iza same aplikacije. Zoyya želi donijeti nešto novo na tržište i želi poboljšati kvalitetu usluge pa možemo reći da dijelimo istu viziju. Prepoznali smo partnera koji želi na pozitivan način mijenjati navike klijenata i ponuditi im rješenje koje možda nisu bili ni svjesni da trebaju, ali od kojeg svi zajedno možemo imati puno koristi.“

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu

Kako su klijenti reagirali

Dobro iskustvo klijenta započinje i prije samog tretmana  

„Jesu, jesu, klijentice su zadovoljne. Posebno im se sviđa što se mogu naručiti u svako doba dana i noći, kad god im odgovara. Ne moraju zvati, samo se ulogiraju, pogledaju slobodne termine, trajanje usluge i cijenu. Lakše i brže se odluče na tretman. Nitko ne voli kad mu je u startu nešto teško. Ako otežate klijentu dolazak do tretmana, možda do njega neće ni doći ili će mu već unaprijed pokvariti iskustvo sa salonom. Ovako uz Zoyyu, i to vrijeme prije tretmana koje klijent provede u interakciji s našim salonom mu je pozitivno iskustvo.“

Bolji pregled usluga

„Preko Zoyye klijentice vide sve tretmane koje imamo pa si lakše mogu organizirati što taj dan još žele raditi. Imaju jasniju sliku što su radile, sviđa im se ta transparentnost u aplikaciji radi koje mogu vidjeti svoje prošle i buduće termine i odmah si rezervirati termin za sljedeći put. Zoyya nam je baš dobar asistent u tom smislu, gotovo kao još jedan član tima koji pomaže.“

Kako nam je Zoyya unaprijedila poslovanje

„Uz Zoyyu smo se riješili propuštenih poziva, a samim time i propuštenih prilika za pružanje naših usluga. Više ne moramo prekidat tretman i javljati se na pozive. Odlična nam je i jer šalje podsjetnike našim klijentima na termin, a to je u ovom današnjem užurbanom životu važno i potrebno.  Zoyya također prati koliko je puta klijent došao, kada nije došao, zašto se nije pojavio. Više ne moramo sami svaki put upisivati usluge, napomene ili zbrajati vrijeme trajanja tretmana... U Zoyyi već imamo profil klijenta pa se ne moramo prisjećati koje tretmane tko treba ili sve pisati ručno, imamo puno više statistike i možemo sve pratiti. Prije je sve bilo manje više manualno, a sada nam je taj dio riješen i digitaliziran. Jer nije samo tretman bitan, cijela atmosfera je bitna, kompletna usluga pa i to da se klijenti mogu naručiti sami.“

Povećanje broja usluga po pojedinom klijentu

„Odlično nam je još kod Zoyye što klijenti koji su primjerice dolazili samo na trajni lak na rukama, sada preko Zoyye mogu vidjeti više naših tretmana i usluga pa se naruče i na to. Nije da dolaze isključivo na nokte, nego prošire tretmane pa dođu na lice i depilacije.“

#korisničke recenzije

Što ostali pružatelji usluga kažu o Zoyyi

Ponosni smo što iz dana u dan pomažemo pružateljima usluga unaprijediti poslovanje i olakšati posao.

“Hvala Vam na aplikaciji koja mi je spasila život doslovno, tako savršena stvar  💜 ! Želim Vam zahvaliti jer je toliko dobra aplikacija, narudžbe nam idu, a ja se uopće više ne trebam javljati na telefon.”

Natalija Rušovački
Salon manager, Nomasvello

“Koristimo Zoyyu par mjeseci i prezadovoljni smo a također i klijenti kojima do termina treba svega par klikova. Naša produktivnost je na boljem nivou, aplikacija je jednostavna, podrška od programerskog tima je super tako da se aplikacija svakodnevno još više poboljšava. Preporuka!”

Marin Marinović
Vlasnik, Fizionova

“Jednostavnost korištenja, transparentnost radnog vremena i slobodnih termina, cijena tretmana i predviđeni rok trajanja, te mogućnost narudžbe u bilo koje vrijeme je nešto što je u današnje doba neophodno za dobro i kvalitetno poslovanje, te zadovoljstvo klijenta.”

dora
Ljiljana Perkov
Vlasnica, Dora 98

“Zoyya je vrlo jednostavna aplikacija, a najvece odusevljenje je definitivno podrska koju imamo u svakom trenutku. Iako je aplikacija univerzalna mogu reci da je i potpuno personalizirana i prilagodjena ne samo djelatnosti nego i potrebama pojedinog poslovnog subjekta. Za svaku preporuku!”

Mirta Jurčević
Vlasnica, Miju

“Zoyya mi je olakšala puno stvari na bolje. Sve je preglednije, jasnije, ljudi se mogu naručiti kada im padne na pamet, i mi možemo unijeti klijente koji su zvali osobno, i imamo totalnu kontrolu praznih termina sa naglašenom jasnoćom. Ja bih ju preporučila svima jer on- line je ionako budućnost poslovanja!”

Ljiljana Kasun
Vlasnica, Beauty by Brunna

“Želimo da se naši klijenti kod nas osjećaju posebnima, što god radili. Zato smo odabrali najbolju aplikaciju za online naručivanje. Preporučujem Zoyyu svima koji pružaju usluge. Jednostavna je za korištenje i oslobađa nas nepotrebnog posla. Sretni mi, sretni naši klijenti!“

Maja Ivoš
Vlasnica, Hypnotic
<
>
#uspješne priče

Uspješne priče korištenja Zoyye

Sve uspješne priče
Muzej čokolade

Zašto najslađi muzej u Zagrebu koristi Zoyya app za organizaciju obilazaka

Ako želite saznati sve relevantne činjenice o zanimljivom svijetu čokolade, dobra ideja je posjetiti Muzej čokolade Zagreb. Ovaj najslađi muzej u Zagrebu idealan je za grupne izlete, obiteljski izlet s djecom, ali i za prijateljsko druženje ili romantičan izlazak s voljenom osobom. U kojem god sastavu ga posjetili, vašu posjetu Muzej će organizirati uz pomoć Zoyya aplikacije.

100%
lakša organizacija
50%
brže reagiranje na promjene
Nomasvello

Kako je online naručivanje unaprijedilo poslovanje centra za svjetlosnu terapiju  

Zatrpanost svakodnevnim obvezama u salonu najčešće odgađa potragu za modernim alatima koji pomažu u poslovanju. Voditelji salona tako uđu u začarani krug stalne gužve, "nestizanja", stresa... Gube prilike za privlačenje novih klijenata, većih naplata po satu rada i po klijentu, kao i prilike za detektiranje "rupa" u poslovanju koje su lako rješive. Natalija je prepoznala koliko će joj koristi donijeti moderan sustav za online naručivanje i organizaciju vremena te ga uvela u No+vello. Pročitajte njezina iskustva.

20%
više termina po klijentu
90%
manje stresa i gubljenja vremena
Soba Osoba

Kako je Soba Osoba postigla bolju iskorištenost radnog sata

Prelazak na online naručivanje oduševio je klijentice Sobe Osobe. Više od 80% ih se sada naručuje u potpunosti preko aplikacije. Zadovoljnije su jer imaju bolji kontinuitet naručivanja na redovita održavanja kose, a djelatnici kvalitetnije organiziraju vrijeme.

90%
bolja iskorištenost radnih sati
50%
više unaprijed zakazanih termina
Bonjour Beauty

Kako je Bonjour Beauty unaprijedio svoje poslovanje

Tanja Gavran, vlasnica Bonjour Beauty salona, uvela je aplikaciju za online naručivanje prije par mjeseci. Kako redovito istražujemo utjecaj Zoyye na poslovanje naših korisnika, Tanju smo zamolili da nam ispriča kako joj je Zoyya pomogla i kako su njezine klijentice reagirale na novi način naručivanja. Rezultati su oduševili i nju i nas.

85%
termina se sada popuni online
50%
bolja organizacija vremena
#pomoć

Imate pitanja ili trebate pomoć?

Kontaktirajte nas

Naša korisnička služba je tu za vas svaki dan u tjednu. Slobodno nam se obratite.

Kontaktirajte nas

Česta pitanja i pomoć

Pregledajte našu korisničku dokumentaciju ili potražite odgovore na česta pitanja.

Česta pitanja
This is some text inside of a div block.
-
This is some text inside of a div block.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Heading

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Heading

This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Heading

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu

Heading

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Heading

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

#korisničke recenzije

Što ostali pružatelji usluga kažu o Zoyyi

Ponosni smo što iz dana u dan pomažemo pružateljima usluga unaprijediti poslovanje i olakšati posao.

“Hvala Vam na aplikaciji koja mi je spasila život doslovno, tako savršena stvar  💜 ! Želim Vam zahvaliti jer je toliko dobra aplikacija, narudžbe nam idu, a ja se uopće više ne trebam javljati na telefon.”

Natalija Rušovački
Salon manager, Nomasvello

“Koristimo Zoyyu par mjeseci i prezadovoljni smo a također i klijenti kojima do termina treba svega par klikova. Naša produktivnost je na boljem nivou, aplikacija je jednostavna, podrška od programerskog tima je super tako da se aplikacija svakodnevno još više poboljšava. Preporuka!”

Marin Marinović
Vlasnik, Fizionova

“Jednostavnost korištenja, transparentnost radnog vremena i slobodnih termina, cijena tretmana i predviđeni rok trajanja, te mogućnost narudžbe u bilo koje vrijeme je nešto što je u današnje doba neophodno za dobro i kvalitetno poslovanje, te zadovoljstvo klijenta.”

dora
Ljiljana Perkov
Vlasnica, Dora 98

“Zoyya je vrlo jednostavna aplikacija, a najvece odusevljenje je definitivno podrska koju imamo u svakom trenutku. Iako je aplikacija univerzalna mogu reci da je i potpuno personalizirana i prilagodjena ne samo djelatnosti nego i potrebama pojedinog poslovnog subjekta. Za svaku preporuku!”

Mirta Jurčević
Vlasnica, Miju

“Zoyya mi je olakšala puno stvari na bolje. Sve je preglednije, jasnije, ljudi se mogu naručiti kada im padne na pamet, i mi možemo unijeti klijente koji su zvali osobno, i imamo totalnu kontrolu praznih termina sa naglašenom jasnoćom. Ja bih ju preporučila svima jer on- line je ionako budućnost poslovanja!”

Ljiljana Kasun
Vlasnica, Beauty by Brunna

“Želimo da se naši klijenti kod nas osjećaju posebnima, što god radili. Zato smo odabrali najbolju aplikaciju za online naručivanje. Preporučujem Zoyyu svima koji pružaju usluge. Jednostavna je za korištenje i oslobađa nas nepotrebnog posla. Sretni mi, sretni naši klijenti!“

Maja Ivoš
Vlasnica, Hypnotic
<
>
#uspješne priče

Uspješne priče korištenja Zoyye

Sve uspješne priče
no items found.
#pomoć

Imate pitanja ili trebate pomoć?

Kontaktirajte nas

Naša korisnička služba je tu za vas svaki dan u tjednu. Slobodno nam se obratite.

Kontaktirajte nas

Česta pitanja i pomoć

Pregledajte našu korisničku dokumentaciju ili potražite odgovore na česta pitanja.

Česta pitanja