Soba Osoba
-
August 9, 2021

Kako je Soba Osoba postigla bolju iskorištenost radnog sata

Prelazak na online naručivanje oduševio je klijentice Sobe Osobe. Više od 80% ih se sada naručuje u potpunosti preko aplikacije. Zadovoljnije su jer imaju bolji kontinuitet naručivanja na redovita održavanja kose, a djelatnici kvalitetnije organiziraju vrijeme.

Radim pametnije, a ne više

Sintija je tražila bolje, modernije rješenje za svoj salon jer joj dosadašnje upisivanje termina u bilježnicu nije bilo efikasno. Pročitajte kako joj je Zoyya u tome pomogla.

Planiranje profita

90%
bolja iskorištenost radnih sati

Opetovane posjete

50%
više unaprijed zakazanih termina

Zašto smo uveli Zoyya aplikaciju

"Aplikaciju za organizaciju termina i online naručivanje uveli smo iz dva razloga.

U Soba Osoba se trudimo osigurati ugodnu atmosferu i pružiti top uslugu u svakom aspektu poslovanja. Zato se usred tretmana nećemo javiti na telefonski poziv za rezervaciju termina, niti ćemo ostaviti klijenticu da čeka dok odgovaramo na Whats App poruke. To je otežavalo naručivanje klijenticama koje su htjele termin.

S druge strane, upisivanje termina u bilježnicu nije bilo efikasno. Nisam htjela u slobodno vrijeme nositi bilježnicu okolo, niti je ona mogla biti kod dvije osobe istovremeno. Htjela sam neko bolje, modernije rješenje."

#1 Aplikacija za naručivanje

Registrirajte svoj salonSaznajte više

Kako su klijenti reagirali

Više od 80% ih se naručuje preko aplikacije

"Klijentice su jako zadovoljne. Sigurno ih se preko 80% naručuje u potpunosti preko aplikacije jer su shvatile da lakše dobiju termin i da im je to zgodno. Prestale su zvati i slati silne poruke putem Whats App-a. Sve svoje prošle i buduće termine sada vide transparentno, brzo i lako dostupno u svom mobitelu. Dobivaju i podsjetnike na termin što je super i njima i nama. One ne zaborave na termin, a samim time meni ne propadne vrijeme koje sam mogla dati nekom drugom."

Nove klijentice koje se uklapaju u filozofiju Soba Osoba

"Iako mi to nije bio prvi cilj, primijetila sam da preko Zoyye dolaze i nove klijentice. Kako mi je tamo istaknut profil među drugim salonima, žene pretražuju, svidi im se slika, izgleda privlačno i naruče se. Kako je kod mene naručivanje obvezno, Zoyya se pokazala dobrim kanalom za priljev novih klijenata koji cijene takav način rada. Samim time dobivam klijente koji se uklapaju u filozofiju poslovanja i lakše je postići dugoročno zadovoljavajuću suradnju."

Koje smo rezultate postigli

Više dolazaka po klijentu i kvalitetnija usluga

"Umjesto da ulažem trud u marketing i privlačenje novih klijenata, ja radije radim više i kvalitetnije sa postojećim lojalnim klijenticama. Kada klijentice na mobitelu imaju aplikaciju za naručivanje, dok joj završavam tretman možemo se dogovoriti za sljedeći termin i ona ga odmah bukira. Tako se ne može dogoditi da za 4 tjedna ne uspije dobiti termin jer smo zauzeti i dođe na red tek 5. tjedan ljuta jer 10 dana hoda s izrastom ili sjedim vlasima koje su izbile. Primijetila sam da na taj način umjesto 10 puta godišnje, određena klijentica dođe 13 puta. Osim toga, postižem bolje rezultate s njihovom kosom, jer održavamo bolji kontinuitet njege."

Bolja organizacija i manje stresa

„Sada su mi konačno dostupni svi termini u kalendaru kad god to poželim. Jako je praktična stvar imati sve na mobitelu. Prije sam upisivala u bilježnicu koju nisam nosila izvan salona, pa sam morala čekati da dođem u salon i vidim slobodne termine, a to mi je radilo nervozu. I ostali djelatnici imaju pristup aplikaciji na svom mobitelu, pa sada svi bitni uvijek imaju pregled poslovanja. Baš se osjeti razlika u organizaciji.“

#korisničke recenzije

Što ostali pružatelji usluga kažu o Zoyyi

Ponosni smo što iz dana u dan pomažemo pružateljima usluga unaprijediti poslovanje i olakšati posao.

“Hvala Vam na aplikaciji koja mi je spasila život doslovno, tako savršena stvar  💜 ! Želim Vam zahvaliti jer je toliko dobra aplikacija, narudžbe nam idu, a ja se uopće više ne trebam javljati na telefon.”

Natalija Rušovački
Salon manager, Nomasvello

“Koristimo Zoyyu par mjeseci i prezadovoljni smo a također i klijenti kojima do termina treba svega par klikova. Naša produktivnost je na boljem nivou, aplikacija je jednostavna, podrška od programerskog tima je super tako da se aplikacija svakodnevno još više poboljšava. Preporuka!”

Marin Marinović
Vlasnik, Fizionova

“Jednostavnost korištenja, transparentnost radnog vremena i slobodnih termina, cijena tretmana i predviđeni rok trajanja, te mogućnost narudžbe u bilo koje vrijeme je nešto što je u današnje doba neophodno za dobro i kvalitetno poslovanje, te zadovoljstvo klijenta.”

dora
Ljiljana Perkov
Vlasnica, Dora 98

“Zoyya je vrlo jednostavna aplikacija, a najvece odusevljenje je definitivno podrska koju imamo u svakom trenutku. Iako je aplikacija univerzalna mogu reci da je i potpuno personalizirana i prilagodjena ne samo djelatnosti nego i potrebama pojedinog poslovnog subjekta. Za svaku preporuku!”

Mirta Jurčević
Vlasnica, Miju

“Zoyya mi je olakšala puno stvari na bolje. Sve je preglednije, jasnije, ljudi se mogu naručiti kada im padne na pamet, i mi možemo unijeti klijente koji su zvali osobno, i imamo totalnu kontrolu praznih termina sa naglašenom jasnoćom. Ja bih ju preporučila svima jer on- line je ionako budućnost poslovanja!”

Ljiljana Kasun
Vlasnica, Beauty by Brunna

“Želimo da se naši klijenti kod nas osjećaju posebnima, što god radili. Zato smo odabrali najbolju aplikaciju za online naručivanje. Preporučujem Zoyyu svima koji pružaju usluge. Jednostavna je za korištenje i oslobađa nas nepotrebnog posla. Sretni mi, sretni naši klijenti!“

Maja Ivoš
Vlasnica, Hypnotic
<
>

#1 Aplikacija za naručivanje

Registrirajte svoj salonSaznajte više
#uspješne priče

Uspješne priče korištenja Zoyye

Sve uspješne priče
Soba Osoba

Kako je Soba Osoba postigla bolju iskorištenost radnog sata

Prelazak na online naručivanje oduševio je klijentice Sobe Osobe. Više od 80% ih se sada naručuje u potpunosti preko aplikacije. Zadovoljnije su jer imaju bolji kontinuitet naručivanja na redovita održavanja kose, a djelatnici kvalitetnije organiziraju vrijeme.

90%
bolja iskorištenost radnih sati
50%
više unaprijed zakazanih termina
Bonjour Beauty

Kako je Bonjour Beauty unaprijedio svoje poslovanje

Tanja Gavran, vlasnica Bonjour Beauty salona, uvela je aplikaciju za online naručivanje prije par mjeseci. Kako redovito istražujemo utjecaj Zoyye na poslovanje naših korisnika, Tanju smo zamolili da nam ispriča kako joj je Zoyya pomogla i kako su njezine klijentice reagirale na novi način naručivanja. Rezultati su oduševili i nju i nas.

85%
termina se sada popuni online
50%
bolja organizacija vremena
#pomoć

Imate pitanja ili trebate pomoć?

Kontaktirajte nas

Naša korisnička služba je tu za vas svaki dan u tjednu. Slobodno nam se obratite.

Kontaktirajte nas

Česta pitanja i pomoć

Pregledajte našu korisničku dokumentaciju ili potražite odgovore na česta pitanja.

Česta pitanja