Bonjour Beauty
-
August 9, 2021

Kako je Bonjour Beauty unaprijedio svoje poslovanje

Tanja Gavran, vlasnica Bonjour Beauty salona, uvela je aplikaciju za online naručivanje prije par mjeseci. Kako redovito istražujemo utjecaj Zoyye na poslovanje naših korisnika, Tanju smo zamolili da nam ispriča kako joj je Zoyya pomogla i kako su njezine klijentice reagirale na novi način naručivanja. Rezultati su oduševili i nju i nas.

I klijentice od 95 godina se kod mene naručuju online

Tanja je prije koji mjesec uvela online naručivanje u svoj salon i sada si više ne može zamisliti povratak na staro. A ne mogu ni njezine klijentice. Čak ni one za koje bi (neopravdano) pomislili da ne vole obavljati stvari online.

Online naručivanje

85%
termina se sada popuni online

Iskoristivost vremena

50%
bolja organizacija vremena

Kako smo uveli Zoyyu

„O alatu poput Zoyye sam počela razmišljati prije godinu dana jer mi je neodostajala digitalna kartoteka. Uvijek sam smatrala da je važno i profesionalno voditi bilješke o tretmanima njege i kako oni djeluju na pojedinu klijenticu i tip kože ili noktiju.

U Zoyyi sam pronašla rješenje odnosno način da bilježim sve što radim s određenom kijenticom, sve njezine tretmane, kada su bili i koliko učestalo. Sada više ne moram prelistavati stare bilježnice ili pamtiti koja klijentica voli kakve nokte ili tretmane.

To je bio glavni razlog isprobavanja Zoyye, a kao veliki bonus sam otkrila sve čari online naručivanja i upravljanja rasporedom putem mobitela. Sada kada vidim koliko mi pomaže u organizaciji, ne mogu si zamisliti da se vratim na staro.“  

#1 Aplikacija za naručivanje

Registrirajte svoj salonSaznajte više

Kako su klijenti reagirali

Tanja nam je ispričala kako je Zoyya objeručke prihvaćena od strane klijentica. Više od 85% je odmah prihvatilo novi način naručivanja, čim su prvi put dobili informaciju da je to mogućnost.

„Svakom tko me kontaktirao sam proslijedila link na online naručivanje i drugi put su se automatski naručili putem aplikacije. Na društvenim mrežama i hats app grupama sam stavila obavijest o novom načinu naručivanja što svima preporučujem jer onda izbjegnete i ovaj inicijalni kontakt i pojedinačno obavještavanje o novom načinu naručivanja. Također, imam vizitku i plakat ispred salona s QR kodom koji vodi direktno na profil za online naručivanje, što se također pokazalo kao dobra metoda za informiranje i podsjećanje na online naručivanje.“

Zoyya je broj jedan aplikacija za online naručivanje na usluge na našem tržištu

„Da aplikacije poput Zoyye postoje sam otkrila u jednoj Facebook grupi za nas kozmetičare. Isprobala sam nekoliko aplikacija za koje sam stekla dojam da imaju sličnu svrhu, a Zoyya se definitivno pokazala kao najbolja. Ekonomski je najisplativija, ima i besplatna verzija, najjednostavnija je za korištenje, klijentice ju vole, a ima i lokalnu podršku što mi je dalo sigurnost da će mi neko pomoći ako zapnem s korištenjem ili ako slučajno što pođe po krivu.“

Koje smo rezultate postigli

Velika je ušteda vremena i energije

Bonjor Bouty je uvođenjem Zoyye postigao velika organizacijska poboljšanja.

„Imam puno bolju organizaciju, manje stresa i više vremena. Mogu se kvalitetnije pripremiti za klijentice između tretmana i uzeti pauzu u vremenu kada je to najbolje za mene i za posao. Svakako preporučujem svim svojim kolegicama da uvedu online naručivanje. Mislim da se nitko ne bi trebao vratiti na telefonskoj i whats app naručivanje. Ovo je veliko poboljšanje, olakšanje i dobitak za mene i klijentice.“

Pojačava profesionalan dojam mog salona

"Kako volim istraživati novu i bolju kozmetiku, nove tehnike koje dolaze na tržište, tako volim biti i u korak s trendovima općenito. Kroz uvođenje modernog načina naručivanja postigla sam da su klijentice i tim aspektom zadovoljne. Imam brojne klijentice koje su majke i poslovne žene, preko dana zatrpane s obvezama te se svoje njege i brige o tijelu sjete tek navečer kad se sve smiri. Sada imaju opciju naručiti se u doba kada njima to odgovara, kroz jednu cool i modernu aplikaciju."

#korisničke recenzije

Što ostali pružatelji usluga kažu o Zoyyi

Ponosni smo što iz dana u dan pomažemo pružateljima usluga unaprijediti poslovanje i olakšati posao.

“Hvala Vam na aplikaciji koja mi je spasila život doslovno, tako savršena stvar  💜 ! Želim Vam zahvaliti jer je toliko dobra aplikacija, narudžbe nam idu, a ja se uopće više ne trebam javljati na telefon.”

Natalija Rušovački
Salon manager, Nomasvello

“Koristimo Zoyyu par mjeseci i prezadovoljni smo a također i klijenti kojima do termina treba svega par klikova. Naša produktivnost je na boljem nivou, aplikacija je jednostavna, podrška od programerskog tima je super tako da se aplikacija svakodnevno još više poboljšava. Preporuka!”

Marin Marinović
Vlasnik, Fizionova

“Jednostavnost korištenja, transparentnost radnog vremena i slobodnih termina, cijena tretmana i predviđeni rok trajanja, te mogućnost narudžbe u bilo koje vrijeme je nešto što je u današnje doba neophodno za dobro i kvalitetno poslovanje, te zadovoljstvo klijenta.”

dora
Ljiljana Perkov
Vlasnica, Dora 98

“Zoyya je vrlo jednostavna aplikacija, a najvece odusevljenje je definitivno podrska koju imamo u svakom trenutku. Iako je aplikacija univerzalna mogu reci da je i potpuno personalizirana i prilagodjena ne samo djelatnosti nego i potrebama pojedinog poslovnog subjekta. Za svaku preporuku!”

Mirta Jurčević
Vlasnica, Miju

“Zoyya mi je olakšala puno stvari na bolje. Sve je preglednije, jasnije, ljudi se mogu naručiti kada im padne na pamet, i mi možemo unijeti klijente koji su zvali osobno, i imamo totalnu kontrolu praznih termina sa naglašenom jasnoćom. Ja bih ju preporučila svima jer on- line je ionako budućnost poslovanja!”

Ljiljana Kasun
Vlasnica, Beauty by Brunna

“Želimo da se naši klijenti kod nas osjećaju posebnima, što god radili. Zato smo odabrali najbolju aplikaciju za online naručivanje. Preporučujem Zoyyu svima koji pružaju usluge. Jednostavna je za korištenje i oslobađa nas nepotrebnog posla. Sretni mi, sretni naši klijenti!“

Maja Ivoš
Vlasnica, Hypnotic
<
>

#1 Aplikacija za naručivanje

Registrirajte svoj salonSaznajte više
#uspješne priče

Uspješne priče korištenja Zoyye

Sve uspješne priče
Soba Osoba

Kako je Soba Osoba postigla bolju iskorištenost radnog sata

Prelazak na online naručivanje oduševio je klijentice Sobe Osobe. Više od 80% ih se sada naručuje u potpunosti preko aplikacije. Zadovoljnije su jer imaju bolji kontinuitet naručivanja na redovita održavanja kose, a djelatnici kvalitetnije organiziraju vrijeme.

90%
bolja iskorištenost radnih sati
50%
više unaprijed zakazanih termina
Bonjour Beauty

Kako je Bonjour Beauty unaprijedio svoje poslovanje

Tanja Gavran, vlasnica Bonjour Beauty salona, uvela je aplikaciju za online naručivanje prije par mjeseci. Kako redovito istražujemo utjecaj Zoyye na poslovanje naših korisnika, Tanju smo zamolili da nam ispriča kako joj je Zoyya pomogla i kako su njezine klijentice reagirale na novi način naručivanja. Rezultati su oduševili i nju i nas.

85%
termina se sada popuni online
50%
bolja organizacija vremena
#pomoć

Imate pitanja ili trebate pomoć?

Kontaktirajte nas

Naša korisnička služba je tu za vas svaki dan u tjednu. Slobodno nam se obratite.

Kontaktirajte nas

Česta pitanja i pomoć

Pregledajte našu korisničku dokumentaciju ili potražite odgovore na česta pitanja.

Česta pitanja