Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Upravljačka traka

Upravljačka traka se nalazi na lijevoj strani vašeg ekrana i služi za navigaciju kroz Zoyyu. Bez obzira na kojem ste dijelu aplikacije ona se uvijek nalazi na istome mjestu kako bi imali pristup sve što trebate u bilo kojem trenutku.

Na vrhu trake se nalazi gumb za početnu stranicu Zoyye o kojoj smo već pričali u prošlome segmentu.

Ispod njega nalazimo gumb za kalendar koji nam daje pregled svih zapisanih termina podijeljenih po djelatnicima za odabrani period. Više o kalendaru saznajte OVDJE.

Sljedeći gumb na vodi na stranicu sa zahtjevima gdje će se pojaviti svi zahtjevi za terminima koje vaši klijenti sami naprave putem aplikacije. Više o tome kako klijentima omogućiti samostalno rezerviranje saznajte OVDJE.

Nakon zahtjeva nalazimo i gumb za stranicu sa klijentima. Na ovoj stranici se listaju svi klijenti koji su sami napravili rezervaciju, ili ste ih vi dodali u Zoyyu. Također možete uređivati postojeće i dodavati nove klijente na ovoj stranici. Detaljnije o ovoj temi pročitajte OVDJE.

Izvještaji su posebna stranica Zoyye prilagođena za voditelje poslovanja. U njoj nalazimo razne alate za praćenje poslovanja i usporedbu poslovnih rezultata sa prošlim tjednima ili mjesecima. Detaljni opis svih alata na ovoj stranici pronađite OVDJE.

Stranica postavke nam daje pristup upravo postavkama vašeg objekta. Unutar ovog segmenta možete upravljati sa svim detaljima vezanim za vašu tvrtku i cijelo poslovanje. Detaljnije o postavkama pročitajte OVDJE.

Posljednja četiri gumba su vezana za vaš korisnički račun umjesto za poslovnicu koju ste postavili na Zoyyu.

Prvi vam daje kratke obavijesti o novostima u Zoyyi, novim funkcionalnostima ili opcijama koje su vam dostupne.

Drugi gumb vas vodi na pregled vaših poslovnica. U slučaju da vodite posao na nekoliko različitih adresa imate opciju postaviti odvojene poslovnice kako bi lakše pratili rezultate u svakoj.

Treći gumb vam otvara naš chat preko kojeg možete pretraživati članke slične ovima za odgovorima na pitanja koja možda imate ili se možete javiti jednom od naših agenata koji će vam se u najkraćem mogućem roku javiti sa odgovorom.

Posljednji gumb vodi vas do postavki računa gdje možete upravljati svojim korisničkim računom, izmijeniti svoje podatke ili lozinku ali i mijenjati jezik sučelja, instalirati Zoyya aplikaciju na svoje računalo ili pametni telefon, pa čak pregledati i mijenjati vaše pretplate.

U sljedećem koraku upoznajemo početnu stranicu Zoyye i njene funkcionalnosti. Vidimo se tamo!

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike