Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Postavke naručivanja

Pregledajte jeste li obavili sve radnje i postavite se online kako bi vas od sada klijenti mogli rezervirati online, a vi zaboraviti na svakodnevno javljanje na telefon i bilježenje klijenata u bilježnicu.

Odaberite zadnje postavke o tome koje informacije želite da se vašim klijentima prikazuju online, kao što su cijene, email, adresa i kontakt telefon. Zatim odaberite redoslijed koji želite da se klijentima prikazuje prilikom rezervacije, tj. hoće li prvo odabrati uslugu pa zatim djelatnika ili obrnuto.

Ako ste na poslovnom planu Zoyye možete mijenjati svoju URL oznaku koju šaljete korisnicima, kako bi umjesto zadane sadržavala ime vaše poslovnice ili nešto drugo po vašem odabiru.

Zatim provjerite popis stavki u sredini ekrana. Ako ste ispunili sve uvjete pojavit će se zelena kvačica pored svake stavke, a ako ste nešto zaboravili stoji crveni X. Klikom na link odmah do njega Zoyya vaš šalje na stranicu gdje možete dovršiti postavljanje te stavke tako da ne morate tražiti po cijeloj aplikaciji gdje se nalazi.

Klikom na Objavi na Zoyya.com vaše poslovanje postavlja se online i novo razdoblje vašeg poslovanja može početi.

Ostao nam je još samo jedan korak, a to je pokazati vam kako pozvati klijente da vas rezerviraju online i kako taj cijeli proces izgleda sa strane klijenta. Vidimo se tamo!

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike