Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Klijenti

Velika prednost Zoyye je baza podataka sa klijentima. U njoj se automatski spremaju informacije o svakom klijentu koji sam napravi rezervaciju online ili kojeg vi sami unesete u sustav. To znači da kada istome klijentu drugi put radite rezervaciju nema potrebe za upisivanjem svih podataka, već je dovoljno izabrati ime sa popisa.

Na taj način štedite vrijeme u unosu rezervacija, ali i znate da su sve informacije o klijentima sadržane na jednom mjestu.

Uz osobne i kontakt podatke o svakom klijentu koje možete pronaći, Zoyya također automatski prikuplja sve informacije o prošlim i budućim rezervacijama povezanim sa ovim klijentom, tako da na jednome mjestu možete vidjeti koliko često klijent koristi vaše usluge, da li često otkazuje rezervirane termina, čak i pregled recenzija nakon korištenja usluge, pomoću kojih možete pratiti zadovoljstvo sa uslugama.

Na pregledu liste klijenata nalazi se ime klijenta, kontakt podaci, a ako je unesena email adresa klijenta na desnoj strani se nalazi gumb pomoću kojega možete poslati pozivnicu klijentima sa linkom na vašu online stranicu na Zoyyu kako bi ubuduće mogli sami napraviti rezervaciju online. Ako vas zanima što sve trebate napraviti kako bi ispunili uvjete za online rezervacije kliknite OVDJE.

Kada kliknete na jednog od klijenata otvara vam se prozor u kojem možete mijenjati i dodavati informacije o odabranom klijentu, ili po potrebi izbrisati tog klijenta iz svoje baze podataka.

Sada kad znate upravljati klijentima želimo vam pokazati i sve vrste izvještaja koje vam Zoyya nudi kako bi držali svoje poslovanje pod kontrolom. Vidimo se tamo!

Vezani članci

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike