Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Započnite s radom u 5 koraka

Ovdje pronađite kratke upute kako postaviti Zoyyu u 5 koraka, a ako vas zanimaju detaljnije upute sa opisima svih značajki i video vodičem kliknite OVDJE i započnite uspješno korištenje Zoyye sa našimm vodičem.

Korisnički račun možete otvoriti na OVOJ STRANICI, a više detalja pronađite OVDJE.

Registrirati se možete korištenjem vašeg računa društvenih mreža (Google ili Facebook) ili otvaranjem korisničkog računa na Zoyyi.

Korisnički račun na Zoyyi je u isto vrijeme vaš osobni račun putem kojeg se možete naručiti kod ostalih partnera i vaš poslovni račun kojim upravljate organizacijom pružanja usluga u Zoyyi.

Molimo potvrdite vašu e-mail adresu i broj mobitela. Važno je da vam Zoyya šalje obavijest kad netko zatraži rezervaciju termina.

Na vaš e-mail ćete dobiti poruku za potvrdu e-mail adrese. U poruci je potrebno kliknuti na link za potvrdu i dovršiti postupak registracije.
Ako ste u sustav upisali i vaš broj mobitela, u SMS poruci ćete dobiti aktivacijski kod. Kod koji dobijete u poruci ćete iskoristiti u postupku registracije za potvrdu ispravnosti vašeg broja mobitela.

 
Upišite podatke vaše poslovnice

Upišite osnovne podatke o vašoj organizaciji, poput vaše adrese, e-mail adrese i telefonskih brojeva za kontakt. Upisani podaci će biti prikazani na početnoj stranici vaše trgovine u Zoyyi

Sve detalje o postavkama vaše poslovnice pročitajte OVDJE.

Kreirajte usluge

U katalog usluga upišite sve vaše usluge. Usluge koje želite da budu dostupne u online naručivanju označite odgovarajućom oznakom.

Više o radu s katalogom usluga pročitajte OVDJE.

Ponudite termine

Napravite raspored u kojem nudite online naručivanje. Raspored može biti cijelo radno vrijeme zaposlenika ili poslovnice, ili možete odrediti razdoblja u kojem je online naručivanje dostupno. Više o definiranju rasporeda pročitajte OVDJE.

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike