Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Što je to Zoyya?

Ako se vaš posao sastoji od pružanja usluga korisnicima, tada sigurno imate rokovnik, bilježnicu ili kalendar kao nezamjenjivo sredstvo za organiziranje poslovanja. Iste koristite u svakodnevnim situacijama kada vas kupac zove na telefon, pa često prekidate posao koji radite i pažnju posvećujete traženju najboljeg termina za vašeg kupca. Kada pronađete termin, upisujete ga u rokovnik ili aplikaciju, a kupac pamti dogovor, ili ga upisuje u svoj kalendar ili podsjetnik u mobitelu. Iako će vam rijetki klijenti ukazati kako im se ta praksa ne sviđa, vjerovali ili ne, to smeta većini. Osim što je neprofesionalno, oduzima vrijeme klijenta kojem ste trenutno posvećeni, ometa vas i utječe na kvalitetu Vašeg rada. Diskrecija je također upitna. S druge pak strane svakom od nas se može dogoditi da izgubi papirić ili rokovnik.

Kako bismo olakšali svoje poslovanje, ali i bolje organizirali slobodno i radno vrijeme, osmislili smo ovaj jednostavni način naručivanja, pohranjivanja i pristupa informacijama o dogovorenim aktivnostima u svako vrijeme.

Ukratko, Zoyya je platforma za win-win organizaciju poslovanja koja usklađuje vrijeme vašeg poslovanja s potrebama, vremenom i potrebama vaših klijenata.

Može li drugačije?

Itekako. Živimo u vremenu digitalne transformacije. Skloniji smo dogovarati stvari klikanjem, a ne usmeno. Prisiljeni smo štedjeti vrijeme i pojednostavniti svakodnevicu. Potrebe tržišta su drugačije, a s time i konzumenti usluga irobe. Dostupnost, vidljivost, brzina i jednostavnost na cijeni su više noikada. Klijenti očekuju poštivanje njihovog vremena, pristupačnost, dostupnosti jednostavnost u dogovoru.

Zoyya je nastala kao odgovor na te potrebe, potrebe da sve odgovore možete pronaćion-line, na Internetu. Što nas onda sprječava da tamo ponudimo i slobodne termine usluga ili vrijeme u kojemu kupac može doći i pogledati naš proizvod? Baš ništa, naprotiv, digitalizacija i nove potrošačke navike od nas traže da to učinimo što prije.

Kako to izgleda u praksi?

Vaši termini su transparentno stavljeni u slobodnu prodaju on-line. Klijent na svom mobilnom telefonu gleda raspored ponuđenih termina, te odabire onaj koji mu najviše odgovara. Klikom na termin upisuje zahtjev za rezervaciju, koju potvrđujete osobno vi ili vaši djelatnici ili to platforma radi umjesto vas. Ako imate dodatno pitanje za klijenta vezano za uslugu ili rezervirani termin, možete ga u svako vrijeme kontaktirati jer će klijent na svom profilu upisati svoje kontakt podatke, a Zoyya će provjeriti da li su ispravni. U svakom trenutku možete upravljati svojim terminima i o bilo kakvim promjenama obavještavati vaše klijente.

Kome je namijenjena platforma?

Platforma je namijenjena organizacijama koje u svom poslovanju moraju osigurati vrijeme i resurs za ispravno pružanje svoje usluge kupcima. Mogu je koristiti različite branše bez obzira na broj klijenata. Tako se primjerice možete baviti davanjem instrukcija, kozmetičkim i frizerskim uslugama ili voditi zdravstvenu kliniku. Zoyya je on-line platforma namijenjena svima koji žele imati potpunu kontrolu, preglednost, ažurnost i jednostavnost prilikom ponude svojih termina klijentima. S druge pak strane, ona je i mjesto na kojem kupci mogu sami rezervirati vrijeme i mjesto u kojem će vas posjetiti. Omogućava vam da osim vremenom i rasporedom vaših kapaciteta koje koristite za pružanje usluge, definirate i raspored rada vaših zaposlenika. Zoyya će postati vaš virtualni pomoćnik koji će vas rasteretiti zahtjevne logistike upravljanja terminima i uštedjeti vam dragocjeno vrijeme.

Kako rade on-line rezervacije?

Sustav on-line rezervacija može raditi na automatski ili poluautomatski način, ovisno o tome koji vam model više odgovara. Vi ste ti koji određujete koliko ćete termina i kada oglasiti kao slobodne. U automatskom modelu vaši kupci mogu vidjeti slobodne termine i sami upisati rezervaciju, dok u polu automatskom načinu jedan od zaposlenika mora potvrditi rezervaciju, nakon čega ona postaje prihvaćena. Otkazivanje termina s vaše strane ili sa strane klijenta, treba biti pravovremeno, a o novooslobođenom terminu će biti obaviješteni svi vaši klijenti koje imate u bazi.

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike