Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Upravljanje zahtjevima za rezervacije

Osim što vam Zoyya može koristiti kao digitalni kalendar za vaše poslovanje, također služi kao novi kanal prodaje. Svi naši klijenti, bez obzira na odabrani plan i naravno ako to žele, dobiju svoj prostor u našoj online ponudi kako bi se klijenti mogli sami naručiti na odabranu uslugu.

Sve takve rezervacije koje klijenti naprave vama će se pojaviti pod zahtjevima. Kao dodatno osiguranje od duplih rezervacija prije same potvrde imate mogućnost provjere te prihvaćanja ili odbijanja zahtjeva. Treba napomenuti da se termini koji su već zauzeti u vašem kalendaru automatski zatvaraju i neće biti dostupni za online naručivanje.

Uz obavijest na vašem emailu, obavijest u Zoyya aplikaciji, te pop-upu sa brojem novih zahtjeva, budite sigurni da vam ni jedan novi zahtjev neće promaknuti.

Kada kliknete na novi zahtjev, Zoyya vas vodi na kalendar, gdje se novi zahtjev nalazi u odabranom vremenskom terminu, ali sa svjetlijom pozadinom, kako bi bilo što lakše razlikovati zahtjeve i potvrđene rezervacije.

Klikom na zahtjev dobijete sve potrebne informacije o istome, ime klijenta, vrstu usluge, odabranog djelatnika, trajanje usluge i njenu ukupnu cijenu. Naravno imate i jednostavni pristup kontakt informacijama klijenta ako su vam potrebne dodatne informacije prije prihvaćanja zahtjeva.

Na kraju odabirete ili prihvaćanje ili odbijanje zahtjeva uz poruku klijentu s razlogom odbijanja.

Nakon što prihvatite zahtjev klijent dobije potvrdu na email, a vama se u kalendaru zahtjev pretvara u rezervaciju termina.

Sad kad znamo kako prihvatiti zahtjeve, idemo vidjeti kako upravljati Klijentima, te koje sve informacije o njima možete prikupljati u Zoyyi. Vidimo se tamo!

Vezani članci

No items found.

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike