Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Rad s kalendarom

Zoyya kalendar je vaš novi najbolji prijatelj u poslovanju. Sadrži sve buduće i sve izvršene termine koji su dodijeljeni vama, vašem timu ili prostorijama u kojima se izvršavaju. Omogućava vam da efikasno planirate vaše vrijeme i upravljate poslovanjem na zaslonu vašeg telefona, gdje god da se nalazili.

Kalendar omogućava tri vrste prikaza:

· Dan

· Tri dana (samo na mobilnom uređaju)

· Tjedan

Pregled dana prikazuje sve termine u danu po djelatnicima i rezerviranim prostorijama, dok pregled tjedna prikazuje termine odabranog djelatnika za cijeli tjedan.

Ako želite možete cijelom vašem timu omogućiti rad s kalendarom, pa će i oni moći vidjeti svoj raspored, upisati novog klijenta ili rezervirati vrijeme za termin.

Dodavanje novog termina u kalendaru je jako jednostavno. Dovoljno je kliknuti na vrijeme kada će početi termin, odabrati klijenta s popisa ili upisati novog i upisati željene usluge. Saznajte više o dodavanju novih klijenata na listu OVDJE.

Kalendar prikazuje raspored rada zaposlenika i odmah je radno vrijeme svih zaposlenika za odabrani dan ili odabrani tjedan. Kada pokušate upisati termin izvan radnog vremena zaposlenika, kalendar će vas upozoriti da djelatnik ne radi u to vrijeme.

Ali nemajte brige, Zoyya je napravljena na način da vam ništa ne brani.

Ako vam se i dogodila promjena u rasporedu u zadnji tren, svejedno možete dodavati termin bez ograničenja i izvan radnog vremena. Upozorenja koja prikaže aplikacija služe isključivo u svrhu kontrole kako bi minimalizirali pogreške prilikom upisivanja termina.

Sve pojedinosti termina možete mijenjati ili po potrebi otkazati termin.

Također svi klijenti koji sami naprave rezervaciju i vi je prihvatite u zahtjevima automatski se dodaju odabranom djelatniku u kalendar.

Sada znate kako u potpunosti iskoristiti Zoyyin kalendar. Pozdravite olovku i bilježnicu jer vam više nikada neće trebati.

U sljedećem koraku učimo kako upravljati zahtjevima koje dobivate od svojih klijenata. Vidimo se tamo!

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike