Kalendar za djelatnike

Kalendar na Zoyyi je vaš novi najbolji prijatelj u poslovanju. U kalendaru imate dostupne razne vremenske raspone kako bi znali planirati aktivnosti u naprijed, dok na poslovnom planu svaki djelatnik se može filtrirati odvojeno kako bi vidjeli samo njegovi ili njezini klijenti za odabrani vremenski period.

U kalendaru postoje tri postavke vremena:

· Dan

· Tjedan

· Mjesec

Pregled po danu i tjednu vam daje više detalja o samim terminima u tom periodu, dok vam mjesečni pregled prikazuje lijepi grafički vizual o rasporedu zaposlenika i koliki dio radnog vremena su zauzeti.

Kao zadano kada otvorite kalendar vam se prikazuje današnji dan sa svim zaposlenicima u pregledu. Kada pošaljete poziv svojim zaposlenicima za rad preko Zoyye oni također imaju pregled svih svojih zakazanih termina u kalendaru kao i opciju dodavanja novih termina klikom direktno na vrijeme u kalendaru.

Dodavanje novog termina u kalendaru je poprilično jednostavno. Dovoljno je kliknuti na odabrano vrijeme kad se želi upisati termin, odabrati ili upisati klijenta, te trajanje termina ili uslugu. Saznajte više o dodavanju novih klijenata na listu OVDJE.

Nakon što vam se u Zoyyi upiše raspored rada, nešto što mogu samo voditelji, ne i djelatnici, aplikacija će vam to i pokazati tako da u kalendaru u stupcu svakog zaposlenika neradni dio dana označi tamnijom pozadinom, ako želite još uvijek možete dodati termin sebi ili kolegi izvan rasporeda, samo ćete prije toga dobit upozorenje da zaposlenik tada ne radi.

Ali nemajte brige, Zoyya je napravljena na način da vam ništa ne brani.

Ako vam se i dogodila promjena u rasporedu u zadnji tren vi možete dodavati termin bez ograničenja i izvan radnog vremena, korisnosti koje su navedene gore služe isključivo u svrhu kontrole kako bi minimalizirali pogreške u upisivanju termina.

Svi dodani termini se klikom u kalendaru mogu mijenjati ili po potrebi otkazati, dok je za promjenu vremena termina dovoljno ga povući na novo željeno mjesto.

Također svi klijenti koji sami naprave rezervaciju i vi je prihvatite u zahtjevima automatski se dodaju odabranom djelatniku u kalendar.

Sada znate kako u potpunosti iskoristiti Zoyyin kalendar. Pozdravite olovku i bilježnicu jer vam više nikada neće trebati.

U sljedećem koraku učimo kako upravljati zahtjevima koje dobivate od svojih klijenata. Vidimo se tamo!

Vezani članci

No items found.

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike