Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Muzej čokolade
-
26.12.2021

Zašto najslađi muzej koristi aplikaciju Zoyya za organizovanje obilazaka

Ako želite saznati sve relevantne činjenice o zanimljivom svijetu čokolade, dobra je ideja posjetiti Muzej čokolade Zagreb. Ovaj najslađi zagrebački muzej idealan je za grupna putovanja, porodična putovanja sa decom, ali i za prijateljska druženja ili romantični izlazak sa voljenom osobom. U kom god sastavu da ga posetite, poseta Muzeju biće organizovana uz pomoć aplikacije Zoyya.

Jednostavno nam je olakšala posao!

"Popunjene termini i ko dolazi možemo videti u realnom vremenu i lakše je organizovati stručno vođenje na određenom stranom jeziku. Takođe pomaže za pridržavanje epidemioloških smernica gde je važno ograničiti ukrštanje različitih grupa i voditi računa o broju posetilaca“.

Jednostavnost

100%
lakša organizacija

Brzina

50%
brži odgovor na promene

Zašto smo uveli aplikaciju Zoyya

"U početku smo pribegli jednostavnom rešenju da organizujemo sastanak - sve smo zapisali, bukvalno. Služilo je svrsi, ali je imalo mnogo nedostataka. Komunikacija u timu nije bila dovoljno brza i u realnom vremenu. Trebao nam je efikasnije, moderno rešenje.

Postoji nekoliko razloga zašto smo se odlučili za Zoyyu a ne neko drugo rešenje. Pre svega, sviđa nam se što je aplikacija razvijena lokalno što znači da podrška postoji ovde. Imate osobu po imenu i prezimenu koju možete kontaktirati a ko će odmah reagovati ako vam nešto nije jasno ili vam treba neko prilagođavanje specifičnosti poslovanja.

Kako sam procenio i uvođenje aplikacije u posao je bilo lako i odma smo počeli da radimo. Bez nepotrebnih komplikacija i gubljenje vremena na dug proces prilagođavanja kao kod nekih drugih rešenja."

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu

Kako nam Zoyya koristi

"U Muzeju čokolade imamo dosta stručnih vodiča i radionica, što znači da moramo imati stručnjake koji će ih voditi. Pored vodiča koji govore strani jezik koji je potreban u konkretnom slučaju, mora biti dostupan i čokoladar.  Grupe koje pohađaju radionice ili posetioci muzeja takođe treba da budu dobro organizovani, posebno u današnjim pandemijskim okolnostima.

Zoyya nam mnogo pomaže u organizaciji bilo kog događaja. Svi uključeni mogu da vide informacije koje su im potrebne u bilo kom trenutku, evidencija ostaje digitalna i transparentna, to je lakše pratiti broj posetilaca ili popularnost određenih dana u nedelji, popularnost događaja. Sve se vidi u izveštajima tako da možete da planirate šta je najbolje za vaše poslovanje i za vaše posetioce."

Koliko brzo smo se navikli na Zoyyu

"Ako korisnici ne prihvate aplikaciju, ona ne može da zaživi. Zaista moram da kažem da je u slučaju Zoyye, ceo proces, od prve Zoiie prezentacije do upotrebe, tekao izuzetno brzo i glatko. Jednog dana smo imali prezentaciju, u roku od 24 sata rešenje je prilagođeno našim potrebama i 48 sati kasnije počeli smo da ga koristimo u Muzeju.

Iako ima ovu opciju, nije bilo potrebe da ga instalirate na mobilni telefon ili računar, sve se može pristupiti preko pretraživača, što je odlično. Tako da je izuzetno brzo svaki zaposleni u Muzeju imao aplikaciju na uređaju koji mu odgovara, bilo na mobilnom telefonu ili računaru.

Sada sve vidim u realnom vremenu i dobijam povratnu informaciju uživo. Veoma smo srećni sa Zoyyom."

#recenzije korisnika

Šta drugi provajderi usluga kažu o Zoyyi

Ponosni smo što pomažemo pružaocima usluga iz dana u dan da unaprede svoje poslovanje i olakšaju posao.

„Hvala za aplikaciju koja mi je bukvalno spasila život, tako savršena stvar 💜! Želim da vam se zahvalim jer je to tako dobra aplikacija, dobijamo narudžbine, a ja uopšte ne moram da se javljam na telefon.”

Natalija Rušovački
Salon manager, Nomasvello

„Koristimo Zoiiu već nekoliko meseci i veoma smo zadovoljni, kao i klijenti kojima je potrebno samo nekoliko klikova da zakažu termin. Naša produktivnost je na boljem nivou, aplikacija je jednostavna, podrška razvojnog tima je odlična, tako da se aplikacija svakim danom još više poboljšava. Preporuka!”

Marin Marinović
Vlasnik, Fizionova

„Lakoća korišćenja, transparentnost radnog vremena i slobodnog vremena, cena tretmana i očekivani rok trajanja, te mogućnost naručivanja u svakom trenutku je nešto što je danas neophodno za dobro i kvalitetno poslovanje, i zadovoljstvo kupaca.

dora
Ljiljana Perkov
Vlasnica, Dora 98

„Zoyya je veoma jednostavna aplikacija, a najveći entuzijazam je definitivno podrška koju imamo u svakom trenutku. Iako je aplikacija univerzalna, mogu reći da je potpuno personalizovana i prilagođena ne samo poslovanju već i potrebama svakog poslovnog subjekta. Za svaku preporuku!”

Mirta Jurčević
Vlasnica, Miju

„Zoyya mi je olakšala mnoge stvari. Sve je jasnije, jasnije, ljudi mogu da naruče kada im padne na pamet, možemo da unesemo kupce koji su se javili lično i imamo potpunu kontrolu nad praznim rokovima sa naglašenom jasnoćom. Preporučila bih ju svima jer je internet ionako budućnost poslovanja! ”

Ljiljana Kasun
Vlasnica, Beauty by Brunna

„Želimo da se naši klijenti osećaju posebno sa nama, šta god da radimo. Zato smo izabrali najbolju aplikaciju za onlajn naručivanje. Preporučujem Zoi svima koji pružaju usluge. Jednostavana je za upotrebu i oslobađa nas nepotrebnog rada. Srećni mi, srećni naši klijenti! ”

Maja Ivoš
Vlasnica, Hypnotic
<
>
#uspešne priče

Uspešne priče korišćenja Zoyye

Sve uspešne priče
Muzej čokolade

Zašto najslađi muzej koristi aplikaciju Zoyya za organizovanje obilazaka

Ako želite saznati sve relevantne činjenice o zanimljivom svijetu čokolade, dobra je ideja posjetiti Muzej čokolade Zagreb. Ovaj najslađi zagrebački muzej idealan je za grupna putovanja, porodična putovanja sa decom, ali i za prijateljska druženja ili romantični izlazak sa voljenom osobom. U kom god sastavu da ga posetite, poseta Muzeju biće organizovana uz pomoć aplikacije Zoyya.

100%
lakša organizacija
50%
brži odgovor na promene
Kynsi

Kako je Zoyya upotpunila iskustvo klijenta u salonu lepote Kynsi

„Kynsi je posvećen negovanju trenutaka. Svaka interakcija sa našim salonom mora biti prijatno i opuštajuće iskustvo za klijente. Odnos sa klijentima počinje pre dolaska u kozmetički salon i traje nakon tretmana, pa smo želeli da obezbedimo lak, brz i moderan način da dođu do naših usluga, a uz Zoyya email ili SMS podsetnike ne morate da brinete o pamćenju termina. Uz sve ovo, Zoyya nam omogućava da pratimo rezultate tretmana i individualni napredak svakog klijenta. Jer naši klijenti to zaslužuju."

100%
posvećenost klijentu na tretmanu
90%
manje propuštenih upita
Nomasvello

Kako je onlajn naručivanje unapredilo poslovanje centra za svetlosnu terapiju

Preopterećene svakodnevnim poslovima u salonu često odlaže potragu za savremenim alatima koji pomažu u poslovanju. Menadžeri salona tako ulaze u začarani krug stalnih gužvi, „nedostajanja”, stresa... Gube mogućnosti da privuku nove klijente, veće plate po satu rada i po klijentu, kao i mogućnosti da otkriju „rupe” u poslovanju koje su lako rešive. Natalija je prepoznala prednosti savremenog sistema za onlajn naručivanje i upravljanje vremenom i uvela ga u Nomasvello. Pročitajte njena iskustva.

20%
više termina po klijentu
90%
manje stresa i gubljenja vremena
Soba Osoba

Kako je Soba Osoba postigla bolje korišćenje radnog vremena

Prelazak na onlajn naručivanje oduševio je klijente Sobe Osobe. Više od 80% njih se sada u potpunosti naručuje preko aplikacije. Zadovoljniji su jer imaju bolji kontinuitet redovne nege kose, a zaposleni bolje organizuju vreme.

90%
bolje iskorišćenje radnog vremena
50%
više unapred zakazanih termina
Bonjour Beauty

Kako je Bonjour Beauty unapredio svoje poslovanje

Tanja Gavran, vlasnica salona lepote Bonjour, uvela je aplikaciju za onlajn naručivanje pre nekoliko meseci. Pošto redovno istražujemo Zoyyin uticaj na poslovanje naših kupaca, zamolili smo Tanju da nam kaže kako joj je Zoiia pomogla i kako su njeni klijenti reagovali na novi način naručivanja. Rezultati su oduševili i nju i nas.

85%
termina je sada popunjeno onlajn
50%
bolja organizacija vremena
#pomoć

Imate pitanja ili trebate pomoć?

Kontaktirajte nas

Naša korisnička služba je tu za vas svakog dana u nedelji. Slobodno nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas

Česta pitanja i pomoć

Pregledajte našu korisničku dokumentaciju ili potražite odgovore na često postavljana pitanja.

Česta pitanja