Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Kynsi
-
26.12.2021

Kako je Zoyya upotpunila iskustvo klijenta u salonu lepote Kynsi

„Kynsi je posvećen negovanju trenutaka. Svaka interakcija sa našim salonom mora biti prijatno i opuštajuće iskustvo za klijente. Odnos sa klijentima počinje pre dolaska u kozmetički salon i traje nakon tretmana, pa smo želeli da obezbedimo lak, brz i moderan način da dođu do naših usluga, a uz Zoyya email ili SMS podsetnike ne morate da brinete o pamćenju termina. Uz sve ovo, Zoyya nam omogućava da pratimo rezultate tretmana i individualni napredak svakog klijenta. Jer naši klijenti to zaslužuju."

Odlično za zaposlene, još bolje za klijente

Javljanje na telefon tokom tretmana kvari iskustvo klijenata tokom tretmana i stvara stres za zaposlene u kozmetičkom salonu. Uz aplikaciju za naručivanje kupci sve rade sami i zadovoljniji su jer im je aplikacija dostupna u svako doba dana i noći. Lakše je pronaći i zakazati željeni termin jer su svi njihovi besplatni termini bukvalno na dlanu.

Kvalitet usluge

100%
posvećenost klijentu na tretmanu

Manje stresa za zaposlene

90%
manje propuštenih upita

Zašto smo uveli aplikaciju Zoyya

„Ubrzo nakon što smo počeli da radimo, počeli smo da istražujemo aplikacije za onlajn naručivanje. Uvođenje ovakvog alata bilo nam je važno za praćenje našeg poslovanja, olakšavajući svima u Kynsi, ali i kao nadogradnju iskustva samih klijenata.

Želeli smo da se maksimalno posvetimo klijentu i nismo želeli da prekidamo tretman da bismo se javili na telefon. S druge strane, morali smo da dozvolimo klijentima da se naruče. Pronašli smo neka slična rešenja sa kojima nismo bili u potpunosti zadovoljni jer ne funkcionišu tako dobro kao Zoyya, a želeli smo pouzdano i kompletno rešenje jer, kao i naši klijenti, ne pristajemo na manje.

Prepoznali smo Zoyyu kao ideal partnera, ali ne samo zbog funkcionalnosti koju aplikacija nudi, već i zbog posvećenosti i vizije tima koji stoji iza same aplikacije. Zoyya želi da donese nešto novo na tržište i želi da poboljša kvalitet usluge, pa bismo mogli da kažemo da delimo istu viziju. Prepoznali smo partnera koji želi da promeni navike klijenata na pozitivan način i ponudi im rešenje za koje možda nisu ni bili svesni da im je potrebno, ali od kojeg svi možemo imati velike koristi."

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu

Kako su klijenti reagovali

Dobro iskustvo klijenta počinje i pre tretmana

„Da, da, klijenti su zadovoljni. Posebno im se dopada što se mogu naručiti u bilo koje doba dana i noći, kad god im odgovara. Ne moraju da zovu, samo se prijave, pogledaju slobodne termine, trajanje usluge i cenu. Lakše se i brže odluče zakazati termin. Niko ne voli kada mu je u startu nešto teško. Ukoliko otežate klijentu da dođe do tretmana, neće ga ni zakazati ili će unapred pokvariti iskustvo sa salonom. Ovako sa Zoyyom, vreme pre tretmana koje klijent provede u interakciji sa našim salonom je za njega pozitivno iskustvo.“

Bolji pregled usluga

„Preko Zoyye klijenati vide sve tretmane koje imamo, pa im je lakše da organizuju šta još žele da rade tog dana. Imaju jasniju sliku o tome šta su radili, sviđa im se ta transparentnost u aplikaciji tako da mogu da vide svoje prošle i buduće sastanke i da odmah zakažu termin za sledeći put. Zoyya nam je u tom smislu veoma dobar asistent, skoro kao još jedan član tima koji pomaže."

Kako je Zoyya unapredila naše poslovanje

„Uz Zoyyu smo se riješili propuštenih poziva, a samim time i propuštenih prilika za pružanje naših usluga. Više ne moramo prekidat tretman i javljati se na pozive. Odlična nam je i jer šalje podsjetnike našim klijentima na termin, a to je u ovom današnjem užurbanom životu važno i potrebno.  Zoyya također prati koliko je puta klijent došao, kada nije došao, zašto se nije pojavio. Više ne moramo sami svaki put upisivati usluge, napomene ili zbrajati vrijeme trajanja tretmana... U Zoyyi već imamo profil klijenta pa se ne moramo prisjećati koje tretmane tko treba ili sve pisati ručno, imamo puno više statistike i možemo sve pratiti. Prije je sve bilo manje više manualno, a sada nam je taj dio riješen i digitaliziran. Jer nije samo tretman bitan, cijela atmosfera je bitna, kompletna usluga pa i to da se klijenti mogu naručiti sami.“

Povećanje broja usluga po pojedinom klijentu

„Odlično nam je još kod Zoyye što klijenti koji su primjerice dolazili samo na trajni lak na rukama, sada preko Zoyye mogu vidjeti više naših tretmana i usluga pa se naruče i na to. Nije da dolaze isključivo na nokte, nego prošire tretmane pa dođu na lice i depilacije.“

#recenzije korisnika

Šta drugi provajderi usluga kažu o Zoyyi

Ponosni smo što pomažemo pružaocima usluga iz dana u dan da unaprede svoje poslovanje i olakšaju posao.

„Hvala za aplikaciju koja mi je bukvalno spasila život, tako savršena stvar 💜! Želim da vam se zahvalim jer je to tako dobra aplikacija, dobijamo narudžbine, a ja uopšte ne moram da se javljam na telefon.”

Natalija Rušovački
Salon manager, Nomasvello

„Koristimo Zoiiu već nekoliko meseci i veoma smo zadovoljni, kao i klijenti kojima je potrebno samo nekoliko klikova da zakažu termin. Naša produktivnost je na boljem nivou, aplikacija je jednostavna, podrška razvojnog tima je odlična, tako da se aplikacija svakim danom još više poboljšava. Preporuka!”

Marin Marinović
Vlasnik, Fizionova

„Lakoća korišćenja, transparentnost radnog vremena i slobodnog vremena, cena tretmana i očekivani rok trajanja, te mogućnost naručivanja u svakom trenutku je nešto što je danas neophodno za dobro i kvalitetno poslovanje, i zadovoljstvo kupaca.

dora
Ljiljana Perkov
Vlasnica, Dora 98

„Zoyya je veoma jednostavna aplikacija, a najveći entuzijazam je definitivno podrška koju imamo u svakom trenutku. Iako je aplikacija univerzalna, mogu reći da je potpuno personalizovana i prilagođena ne samo poslovanju već i potrebama svakog poslovnog subjekta. Za svaku preporuku!”

Mirta Jurčević
Vlasnica, Miju

„Zoyya mi je olakšala mnoge stvari. Sve je jasnije, jasnije, ljudi mogu da naruče kada im padne na pamet, možemo da unesemo kupce koji su se javili lično i imamo potpunu kontrolu nad praznim rokovima sa naglašenom jasnoćom. Preporučila bih ju svima jer je internet ionako budućnost poslovanja! ”

Ljiljana Kasun
Vlasnica, Beauty by Brunna

„Želimo da se naši klijenti osećaju posebno sa nama, šta god da radimo. Zato smo izabrali najbolju aplikaciju za onlajn naručivanje. Preporučujem Zoi svima koji pružaju usluge. Jednostavana je za upotrebu i oslobađa nas nepotrebnog rada. Srećni mi, srećni naši klijenti! ”

Maja Ivoš
Vlasnica, Hypnotic
<
>
#uspešne priče

Uspešne priče korišćenja Zoyye

Sve uspešne priče
Muzej čokolade

Zašto najslađi muzej koristi aplikaciju Zoyya za organizovanje obilazaka

Ako želite saznati sve relevantne činjenice o zanimljivom svijetu čokolade, dobra je ideja posjetiti Muzej čokolade Zagreb. Ovaj najslađi zagrebački muzej idealan je za grupna putovanja, porodična putovanja sa decom, ali i za prijateljska druženja ili romantični izlazak sa voljenom osobom. U kom god sastavu da ga posetite, poseta Muzeju biće organizovana uz pomoć aplikacije Zoyya.

100%
lakša organizacija
50%
brži odgovor na promene
Kynsi

Kako je Zoyya upotpunila iskustvo klijenta u salonu lepote Kynsi

„Kynsi je posvećen negovanju trenutaka. Svaka interakcija sa našim salonom mora biti prijatno i opuštajuće iskustvo za klijente. Odnos sa klijentima počinje pre dolaska u kozmetički salon i traje nakon tretmana, pa smo želeli da obezbedimo lak, brz i moderan način da dođu do naših usluga, a uz Zoyya email ili SMS podsetnike ne morate da brinete o pamćenju termina. Uz sve ovo, Zoyya nam omogućava da pratimo rezultate tretmana i individualni napredak svakog klijenta. Jer naši klijenti to zaslužuju."

100%
posvećenost klijentu na tretmanu
90%
manje propuštenih upita
Nomasvello

Kako je onlajn naručivanje unapredilo poslovanje centra za svetlosnu terapiju

Preopterećene svakodnevnim poslovima u salonu često odlaže potragu za savremenim alatima koji pomažu u poslovanju. Menadžeri salona tako ulaze u začarani krug stalnih gužvi, „nedostajanja”, stresa... Gube mogućnosti da privuku nove klijente, veće plate po satu rada i po klijentu, kao i mogućnosti da otkriju „rupe” u poslovanju koje su lako rešive. Natalija je prepoznala prednosti savremenog sistema za onlajn naručivanje i upravljanje vremenom i uvela ga u Nomasvello. Pročitajte njena iskustva.

20%
više termina po klijentu
90%
manje stresa i gubljenja vremena
Soba Osoba

Kako je Soba Osoba postigla bolje korišćenje radnog vremena

Prelazak na onlajn naručivanje oduševio je klijente Sobe Osobe. Više od 80% njih se sada u potpunosti naručuje preko aplikacije. Zadovoljniji su jer imaju bolji kontinuitet redovne nege kose, a zaposleni bolje organizuju vreme.

90%
bolje iskorišćenje radnog vremena
50%
više unapred zakazanih termina
Bonjour Beauty

Kako je Bonjour Beauty unapredio svoje poslovanje

Tanja Gavran, vlasnica salona lepote Bonjour, uvela je aplikaciju za onlajn naručivanje pre nekoliko meseci. Pošto redovno istražujemo Zoyyin uticaj na poslovanje naših kupaca, zamolili smo Tanju da nam kaže kako joj je Zoiia pomogla i kako su njeni klijenti reagovali na novi način naručivanja. Rezultati su oduševili i nju i nas.

85%
termina je sada popunjeno onlajn
50%
bolja organizacija vremena
#pomoć

Imate pitanja ili trebate pomoć?

Kontaktirajte nas

Naša korisnička služba je tu za vas svakog dana u nedelji. Slobodno nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas

Česta pitanja i pomoć

Pregledajte našu korisničku dokumentaciju ili potražite odgovore na često postavljana pitanja.

Česta pitanja