Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Nomasvello
-
26.12.2021

Kako je onlajn naručivanje unapredilo poslovanje centra za svetlosnu terapiju

Preopterećene svakodnevnim poslovima u salonu često odlaže potragu za savremenim alatima koji pomažu u poslovanju. Menadžeri salona tako ulaze u začarani krug stalnih gužvi, „nedostajanja”, stresa... Gube mogućnosti da privuku nove klijente, veće plate po satu rada i po klijentu, kao i mogućnosti da otkriju „rupe” u poslovanju koje su lako rešive. Natalija je prepoznala prednosti savremenog sistema za onlajn naručivanje i upravljanje vremenom i uvela ga u Nomasvello. Pročitajte njena iskustva.

Veća popunjenost kalendara i manje stresa

„Pre neki dan je Zoyya primala narudžbine u 3 ujutro. Šta hoću da kažem? Da nisam imala Zoyyu, ta klijentica se možda ne bi naručila taj dan jer bi čekala radno vreme salona, zaboravila sutradan, pa odložila posetu za nedelju dana. Ta klijentica treba da dođe na određeni tretman u proseku 10 puta godišnje. Ako svaki put odloži posetu za nekoliko dana ili nedelja, dešava se da ona zapravo dolazi 7 puta godišnje i ja gubim 3 termina po redovnom klijentu."

Povećanje dolazaka

20%
više termina po klijentu

Manje administracije

90%
manje stresa i gubljenja vremena

Zašto smo uveli aplikaciju Zoyya

"Posla, hvala Bogu, ima mnogo, a kod nas su veoma popularni IPL tretmani sa dugotrajnim uklanjanjem dlaka uz pomoć svetlosti. S druge strane, to nužno znači da moramo imati veoma dobru organizaciju vremena da bi klijenti bili zadovoljni uslugom, vremenom u kojem su uspeli da zakažu i vremenom koje sam uspela da im posvetim.

Gubljenje vremena i živaca na administraciju, odgovaranje na poruke i stotine propuštenih poziva umesto da energiju posvetim pružanju bolje usluge i razvoju poslovanja više nije bio opcija. Zato smo uveli Zoyyu."

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu

Kako su klijenti reagovali na onlajn naručivanje

„Znam da moji klijenti nemaju vremena za bacanje i žele da se naruče u trenutku kada se sete. Za 5 minuta bi mogli da zaborave ili da budu ometeni nekom drugom obavezom.

Tako im je Zoyya pomogla da mogu da se naruče bukvalno kad god se sete. Ne nerviraju ih propušteni pozivi na koje nisam uvek stizala. Da ne spominjemo da u aplikaciji sada lepo vide sve usluge, sve prošle i buduće sastanke, dobijaju podsetnike putem e-pošte i tako imaju manje toga za pamćenje. Navikli su da sve rade preko raznih aplikacija, pa mi je drago što smo našli način da im to omogućimo.“

Kakve nam je koristi donela Zoyya

Zoyya je moja desna ruka

"Ranije sam zaista imala izazove u vezi sa administracijom termina i definisanjem granice između radnog i slobodnog vremena. Sada je mnogo lakše. Sa Zoyyom više ne moram da se javljam na telefon usred termina, ne moram da odgovaram na razne poruke i pozive van radnog vremena. Gubim vreme na administraciju... Zoyya sada sve to radi za mene."

Preporučujem svima onlajn naručivanje  

„Mislim da Zoyyu treba da koriste svi kozmetički, frizerski i drugi saloni koji imaju mnogo klijenata i tretmana... Šefovi koji imaju mnogo obaveza... Lično mislim da je era pisanja klijenata i zakazivanja u sveske  prošla i da taj način poslovanje salona ne može da se poboljša."

#recenzije korisnika

Šta drugi provajderi usluga kažu o Zoyyi

Ponosni smo što pomažemo pružaocima usluga iz dana u dan da unaprede svoje poslovanje i olakšaju posao.

„Hvala za aplikaciju koja mi je bukvalno spasila život, tako savršena stvar 💜! Želim da vam se zahvalim jer je to tako dobra aplikacija, dobijamo narudžbine, a ja uopšte ne moram da se javljam na telefon.”

Natalija Rušovački
Salon manager, Nomasvello

„Koristimo Zoiiu već nekoliko meseci i veoma smo zadovoljni, kao i klijenti kojima je potrebno samo nekoliko klikova da zakažu termin. Naša produktivnost je na boljem nivou, aplikacija je jednostavna, podrška razvojnog tima je odlična, tako da se aplikacija svakim danom još više poboljšava. Preporuka!”

Marin Marinović
Vlasnik, Fizionova

„Lakoća korišćenja, transparentnost radnog vremena i slobodnog vremena, cena tretmana i očekivani rok trajanja, te mogućnost naručivanja u svakom trenutku je nešto što je danas neophodno za dobro i kvalitetno poslovanje, i zadovoljstvo kupaca.

dora
Ljiljana Perkov
Vlasnica, Dora 98

„Zoyya je veoma jednostavna aplikacija, a najveći entuzijazam je definitivno podrška koju imamo u svakom trenutku. Iako je aplikacija univerzalna, mogu reći da je potpuno personalizovana i prilagođena ne samo poslovanju već i potrebama svakog poslovnog subjekta. Za svaku preporuku!”

Mirta Jurčević
Vlasnica, Miju

„Zoyya mi je olakšala mnoge stvari. Sve je jasnije, jasnije, ljudi mogu da naruče kada im padne na pamet, možemo da unesemo kupce koji su se javili lično i imamo potpunu kontrolu nad praznim rokovima sa naglašenom jasnoćom. Preporučila bih ju svima jer je internet ionako budućnost poslovanja! ”

Ljiljana Kasun
Vlasnica, Beauty by Brunna

„Želimo da se naši klijenti osećaju posebno sa nama, šta god da radimo. Zato smo izabrali najbolju aplikaciju za onlajn naručivanje. Preporučujem Zoi svima koji pružaju usluge. Jednostavana je za upotrebu i oslobađa nas nepotrebnog rada. Srećni mi, srećni naši klijenti! ”

Maja Ivoš
Vlasnica, Hypnotic
<
>
#uspešne priče

Uspešne priče korišćenja Zoyye

Sve uspešne priče
Muzej čokolade

Zašto najslađi muzej koristi aplikaciju Zoyya za organizovanje obilazaka

Ako želite saznati sve relevantne činjenice o zanimljivom svijetu čokolade, dobra je ideja posjetiti Muzej čokolade Zagreb. Ovaj najslađi zagrebački muzej idealan je za grupna putovanja, porodična putovanja sa decom, ali i za prijateljska druženja ili romantični izlazak sa voljenom osobom. U kom god sastavu da ga posetite, poseta Muzeju biće organizovana uz pomoć aplikacije Zoyya.

100%
lakša organizacija
50%
brži odgovor na promene
Kynsi

Kako je Zoyya upotpunila iskustvo klijenta u salonu lepote Kynsi

„Kynsi je posvećen negovanju trenutaka. Svaka interakcija sa našim salonom mora biti prijatno i opuštajuće iskustvo za klijente. Odnos sa klijentima počinje pre dolaska u kozmetički salon i traje nakon tretmana, pa smo želeli da obezbedimo lak, brz i moderan način da dođu do naših usluga, a uz Zoyya email ili SMS podsetnike ne morate da brinete o pamćenju termina. Uz sve ovo, Zoyya nam omogućava da pratimo rezultate tretmana i individualni napredak svakog klijenta. Jer naši klijenti to zaslužuju."

100%
posvećenost klijentu na tretmanu
90%
manje propuštenih upita
Nomasvello

Kako je onlajn naručivanje unapredilo poslovanje centra za svetlosnu terapiju

Preopterećene svakodnevnim poslovima u salonu često odlaže potragu za savremenim alatima koji pomažu u poslovanju. Menadžeri salona tako ulaze u začarani krug stalnih gužvi, „nedostajanja”, stresa... Gube mogućnosti da privuku nove klijente, veće plate po satu rada i po klijentu, kao i mogućnosti da otkriju „rupe” u poslovanju koje su lako rešive. Natalija je prepoznala prednosti savremenog sistema za onlajn naručivanje i upravljanje vremenom i uvela ga u Nomasvello. Pročitajte njena iskustva.

20%
više termina po klijentu
90%
manje stresa i gubljenja vremena
Soba Osoba

Kako je Soba Osoba postigla bolje korišćenje radnog vremena

Prelazak na onlajn naručivanje oduševio je klijente Sobe Osobe. Više od 80% njih se sada u potpunosti naručuje preko aplikacije. Zadovoljniji su jer imaju bolji kontinuitet redovne nege kose, a zaposleni bolje organizuju vreme.

90%
bolje iskorišćenje radnog vremena
50%
više unapred zakazanih termina
Bonjour Beauty

Kako je Bonjour Beauty unapredio svoje poslovanje

Tanja Gavran, vlasnica salona lepote Bonjour, uvela je aplikaciju za onlajn naručivanje pre nekoliko meseci. Pošto redovno istražujemo Zoyyin uticaj na poslovanje naših kupaca, zamolili smo Tanju da nam kaže kako joj je Zoiia pomogla i kako su njeni klijenti reagovali na novi način naručivanja. Rezultati su oduševili i nju i nas.

85%
termina je sada popunjeno onlajn
50%
bolja organizacija vremena
#pomoć

Imate pitanja ili trebate pomoć?

Kontaktirajte nas

Naša korisnička služba je tu za vas svakog dana u nedelji. Slobodno nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas

Česta pitanja i pomoć

Pregledajte našu korisničku dokumentaciju ili potražite odgovore na često postavljana pitanja.

Česta pitanja