Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :
Bonjour Beauty
-
26.12.2021

Kako je Bonjour Beauty unapredio svoje poslovanje

Tanja Gavran, vlasnica salona lepote Bonjour, uvela je aplikaciju za onlajn naručivanje pre nekoliko meseci. Pošto redovno istražujemo Zoyyin uticaj na poslovanje naših kupaca, zamolili smo Tanju da nam kaže kako joj je Zoiia pomogla i kako su njeni klijenti reagovali na novi način naručivanja. Rezultati su oduševili i nju i nas.

I 95-godišnji klijenti se kod mene naručuju online

Tanja je pre nekoliko meseci uvela onlajn naručivanje u svoj salon i sada više ne može da zamisli da se vrati na staro. A ne mogu ni njeni klijenti. Čak i oni koji bi (neopravdano) mislili da ne vole da rade stvari na mreži.

Online naručivanje

85%
termina je sada popunjeno onlajn

bolje korišćenje vremena

50%
bolja organizacija vremena

Kako smo uveli Zoyyu

„Počela sam da razmišljam o alatu kao što je Zoyya pre godinu dana jer su mi nedostajali digitalni fajlovi. Uvek sam smatrala da je važno i profesionalno voditi beleške o tretmanima nege i kako oni utiču na individualnog klijenta i tip kože ili noktiju.

U Zoyyi sam našala rešenje ili način da snimim sve što radim sa određenom klijenticom, sve njene tretmane, kada su i koliko često. Sada više ne moram da listam stare sveske niti da se sećam koji klijent voli kakve nokte ili tretmane. To je bio glavni razlog da isprobam Zoyyu, a kao veliki bonus otkrila sam sve čari naručivanja onlajn i upravljanja rasporedom preko mobitela.

Sada kada vidim koliko mi to pomaže u organizaciji, ne mogu da zamislim da se vratim na staro."

#1 Aplikacija za naručivanje

Zakažite probu

Kako su klijenti reagovali

Tanja nam je rekla da su Zoju klijenti rado prihvatili. Više od 85% odmah je prihvatilo novi način naručivanja, čim su prvi put dobili informaciju da je to opcija.

„Prosledila sam link za onlajn naručivanje svima koji su me kontaktirali, a drugi put su se automatski naručili preko aplikacije. Na društvenim mrežama i WhatsUp grupama postavljam obaveštenje o novom načinu naručivanja, koje preporučujem svima, jer tada izbegavate ovaj početni kontakt i individualno obaveštenje o novom načinu naručivanja. Takođe imam vizit kartu i poster ispred salona sa QR kodom koji vodi direktno do profila onlajn naručivanja, što se takođe pokazalo kao dobar način da informišem i podsetim klijente da se naručite onlajn.”

Zoyya je aplikacija broj jedan za usluge onlajn naručivanja na našem tržištu

„Otkrio sam da aplikacije kao što je Zoyya postoje u Facebook grupi za nas kozmetičarke. Isprobala sam nekoliko aplikacija za koje sam stekla utisak da imaju sličnu namenu, a Zoyya se definitivno pokazala najboljom. Najisplativija je, postoji besplatna verzija, najlakša je za korišćenje, klijenti ju vole i ima lokalnu podršku, što mi je dalo poverenje da će mi neko pomoći ako počnem da ju koristim ili ako nešto pođe po zlu ."

Kakve smo rezultate postigli

Velika je ušteda vremena i energije

Bonjour Beauty je postigao velika organizaciona poboljšanja uvođenjem Zoyye.

„Imam mnogo bolju organizaciju, manje stresa i više vremena. Mogu bolje da se pripremim za klijente između tretmana i napravim pauzu u vreme kada je najbolje za mene i za posao. Svakako preporučujem svim svojim kolegama da uvedu onlajn naručivanje. Mislim da niko ne bi trebalo da se vrati telefonskom i WhatsApp naručivanju. Ovo je veliko poboljšanje, olakšanje i korist za mene i moje klijente."

Pojačava profesionalni utisak o mom salonu

„Kako volim da istražujem novu i bolju kozmetiku, nove tehnike koje dolaze na tržište, tako volim da pratim trendove uopšte. Kroz uvođenje modernog naručivanja postigla sam da klijenti budu zadovoljni ovim aspektom. Imam mnogo klijentica koje su majke i poslovne žene. Preko dana su zatrpane obavezama a svoje nege i nege tela se sete tek uveče kada se sve smiri. Sada imaju opciju da se naruče u vreme kada im odgovara, kroz modernu aplikaciju."

#recenzije korisnika

Šta drugi provajderi usluga kažu o Zoyyi

Ponosni smo što pomažemo pružaocima usluga iz dana u dan da unaprede svoje poslovanje i olakšaju posao.

„Hvala za aplikaciju koja mi je bukvalno spasila život, tako savršena stvar 💜! Želim da vam se zahvalim jer je to tako dobra aplikacija, dobijamo narudžbine, a ja uopšte ne moram da se javljam na telefon.”

Natalija Rušovački
Salon manager, Nomasvello

„Koristimo Zoiiu već nekoliko meseci i veoma smo zadovoljni, kao i klijenti kojima je potrebno samo nekoliko klikova da zakažu termin. Naša produktivnost je na boljem nivou, aplikacija je jednostavna, podrška razvojnog tima je odlična, tako da se aplikacija svakim danom još više poboljšava. Preporuka!”

Marin Marinović
Vlasnik, Fizionova

„Lakoća korišćenja, transparentnost radnog vremena i slobodnog vremena, cena tretmana i očekivani rok trajanja, te mogućnost naručivanja u svakom trenutku je nešto što je danas neophodno za dobro i kvalitetno poslovanje, i zadovoljstvo kupaca.

dora
Ljiljana Perkov
Vlasnica, Dora 98

„Zoyya je veoma jednostavna aplikacija, a najveći entuzijazam je definitivno podrška koju imamo u svakom trenutku. Iako je aplikacija univerzalna, mogu reći da je potpuno personalizovana i prilagođena ne samo poslovanju već i potrebama svakog poslovnog subjekta. Za svaku preporuku!”

Mirta Jurčević
Vlasnica, Miju

„Zoyya mi je olakšala mnoge stvari. Sve je jasnije, jasnije, ljudi mogu da naruče kada im padne na pamet, možemo da unesemo kupce koji su se javili lično i imamo potpunu kontrolu nad praznim rokovima sa naglašenom jasnoćom. Preporučila bih ju svima jer je internet ionako budućnost poslovanja! ”

Ljiljana Kasun
Vlasnica, Beauty by Brunna

„Želimo da se naši klijenti osećaju posebno sa nama, šta god da radimo. Zato smo izabrali najbolju aplikaciju za onlajn naručivanje. Preporučujem Zoi svima koji pružaju usluge. Jednostavana je za upotrebu i oslobađa nas nepotrebnog rada. Srećni mi, srećni naši klijenti! ”

Maja Ivoš
Vlasnica, Hypnotic
<
>
#uspešne priče

Uspešne priče korišćenja Zoyye

Sve uspešne priče
Muzej čokolade

Zašto najslađi muzej koristi aplikaciju Zoyya za organizovanje obilazaka

Ako želite saznati sve relevantne činjenice o zanimljivom svijetu čokolade, dobra je ideja posjetiti Muzej čokolade Zagreb. Ovaj najslađi zagrebački muzej idealan je za grupna putovanja, porodična putovanja sa decom, ali i za prijateljska druženja ili romantični izlazak sa voljenom osobom. U kom god sastavu da ga posetite, poseta Muzeju biće organizovana uz pomoć aplikacije Zoyya.

100%
lakša organizacija
50%
brži odgovor na promene
Kynsi

Kako je Zoyya upotpunila iskustvo klijenta u salonu lepote Kynsi

„Kynsi je posvećen negovanju trenutaka. Svaka interakcija sa našim salonom mora biti prijatno i opuštajuće iskustvo za klijente. Odnos sa klijentima počinje pre dolaska u kozmetički salon i traje nakon tretmana, pa smo želeli da obezbedimo lak, brz i moderan način da dođu do naših usluga, a uz Zoyya email ili SMS podsetnike ne morate da brinete o pamćenju termina. Uz sve ovo, Zoyya nam omogućava da pratimo rezultate tretmana i individualni napredak svakog klijenta. Jer naši klijenti to zaslužuju."

100%
posvećenost klijentu na tretmanu
90%
manje propuštenih upita
Nomasvello

Kako je onlajn naručivanje unapredilo poslovanje centra za svetlosnu terapiju

Preopterećene svakodnevnim poslovima u salonu često odlaže potragu za savremenim alatima koji pomažu u poslovanju. Menadžeri salona tako ulaze u začarani krug stalnih gužvi, „nedostajanja”, stresa... Gube mogućnosti da privuku nove klijente, veće plate po satu rada i po klijentu, kao i mogućnosti da otkriju „rupe” u poslovanju koje su lako rešive. Natalija je prepoznala prednosti savremenog sistema za onlajn naručivanje i upravljanje vremenom i uvela ga u Nomasvello. Pročitajte njena iskustva.

20%
više termina po klijentu
90%
manje stresa i gubljenja vremena
Soba Osoba

Kako je Soba Osoba postigla bolje korišćenje radnog vremena

Prelazak na onlajn naručivanje oduševio je klijente Sobe Osobe. Više od 80% njih se sada u potpunosti naručuje preko aplikacije. Zadovoljniji su jer imaju bolji kontinuitet redovne nege kose, a zaposleni bolje organizuju vreme.

90%
bolje iskorišćenje radnog vremena
50%
više unapred zakazanih termina
Bonjour Beauty

Kako je Bonjour Beauty unapredio svoje poslovanje

Tanja Gavran, vlasnica salona lepote Bonjour, uvela je aplikaciju za onlajn naručivanje pre nekoliko meseci. Pošto redovno istražujemo Zoyyin uticaj na poslovanje naših kupaca, zamolili smo Tanju da nam kaže kako joj je Zoiia pomogla i kako su njeni klijenti reagovali na novi način naručivanja. Rezultati su oduševili i nju i nas.

85%
termina je sada popunjeno onlajn
50%
bolja organizacija vremena
#pomoć

Imate pitanja ili trebate pomoć?

Kontaktirajte nas

Naša korisnička služba je tu za vas svakog dana u nedelji. Slobodno nas kontaktirajte.

Kontaktirajte nas

Česta pitanja i pomoć

Pregledajte našu korisničku dokumentaciju ili potražite odgovore na često postavljana pitanja.

Česta pitanja