Moderna aplikacija
za frizerske salone

Približite vaše usluge klijentima i povećajte broj dolazaka
Kreirajte svoj račun
NAJBOLJA APLIKACIJA ZA FRIZERE

Pružite vašim klijentima
najbolje iskustvo naručivanja

Zaboravite na šumu papira i konstantno prekidanje telefona. Iskoristite energiju i vrijeme na pružanje još bolje usluge svojim klijentima.

Kreirajte BESPLATAN račun

Istaknite kvalitetu, uz moderno naručivanje

Omogućite vašim klijentima 24/7 online naručivanje na usluge, na svim uređajima, uz jedinstvenu booking stranicu vašeg salona.

Uz podsjetnike

Uz automatske podsjetnike klijenti neće zaboraviti na zakazani termin.

U bilo koje doba

Vaši klijenti mogu izvršiti rezervaciju na usluge u bilo koje doba dana i noći.

Uštedite vrijeme, uz bolju administraciju

Imajte pregled svih vaših lokacija na jednom mjestu, i evidenciju termina i rezervacija sa svih kanala.
Jednostavno upravljajte vremenom, lokacijama, osobljem i rezervacijama, gedje god se nalazili.

  • Knjiga narudžbi
  • Raspored rada djelatnika
  • Izvještavanje

Poboljšajte poslovanje, uz detaljno izvještavanje

Uz Zoyya jednostavan, ali moćan, sustav izvještavanja, u svakom trenutnu imate potpuni uvid u vaše poslovanje. Usporedite periode, pregledajte poslovanje po uslugama, prometu, vremenu ili djelatnicima.

Zoyya izvještavanje također nudi pregled dnevnih posjeta klijenata koje jednostavno možete eksportirati u Excel ili preuzeti kao PDF.

Zašto frizeri
biraju Zoyya aplikaciju

Natalija Ruškovački

“Hvala Vam na aplikaciji koja mi je spasila život doslovno, tako savršena stvar  💜 !

Želim Vam zahvaliti jer je toliko dobra aplikacija, narudzbe nam idu, a ja se uopće više ne trebam javljati na telefon.”

--Nomasvello

MARIN MARINOVIĆ

“Koristimo Zoyyu par mjeseci i prezadovoljni smo a također i klijenti kojima do termina treba svega par klikova. Naša produktivnost je na boljem nivou, aplikacija je jednostavna, podrška od programerskog tima je super tako da se aplikacija svakodnevno još više poboljšava. Preporuka!”

--Fizionova

LJILJANA PERKOV

“Jednostavnost korištenja, transparentnost radnog vremena i slobodnih termina, cijena tretmana i predviđeni rok trajanja, te mogućnost narudžbe u bilo koje vrijeme je nešto što je u današnje doba neophodno za dobro i kvalitetno poslovanje, te zadovoljstvo klijenta.”

--Dora 98

Saša španović

“Koristimo Zoyyu u našem salonu od prvog dana i jako smo zadovoljni , klijentima je jednostavna za korištenje, a nama pregledna i imamo sav raspored i rezervacije na jednom mjestu ! Velika je ušteda vremena i energije za nas i naše kupce. Brzo, jednostavno i pregledno!”

--Pets Only

MATEJ GRANULIĆ

“Dugo sam tražio aplikaciju koja bi mi olakšala naručivanje klijenata, odnosno omogućila da oni to sami rade. Vrlo jednostavno, praktično i zaista potrebno! Moje preporuke i pohvale :) ”

--Masaža Matej

MAJA IVOŠ

“Želimo da se naši klijenti kod nas osjećaju posebnima, što god radili. Zato smo odabrali najbolju aplikaciju za online naručivanje. Preporučujem Zoyyu svima koji pružaju usluge. Jednostavna je za korištenje i oslobađa nas nepotrebnog posla. Sretni mi, sretni naši klijenti!“

--Salon ljepote Hypnotic

MIRTA JURČEVIĆ

“Zoyya je vrlo jednostavna aplikacija, a najvece odusevljenje je definitivno podrska koju imamo u svakom trenutku. Iako je aplikacija univerzalna mogu reci da je i potpuno personalizirana i prilagodjena ne samo djelatnosti nego i potrebama pojedinog poslovnog subjekta. Za svaku preporuku!”

--MIJU

LJILJANA KASUN

“Zoyya mi je olakšala puno stvari na bolje. Sve je preglednije, jasnije, ljudi se mogu naručiti kada im padne na pamet, i mi možemo unijeti klijente koji su zvali osobno, i imamo totalnu kontrolu praznih termina sa naglašenom jasnoćom. Ja bih ju preporučila svima jer on- line je ionako budućnost poslovanja!”

--Beauty by Brunna

LJILJANA PERKOV

“Jednostavnost korištenja, transparentnost radnog vremena i slobodnih termina, cijena tretmana i predviđeni rok trajanja, te mogućnost narudžbe u bilo koje vrijeme je nešto što je u današnje doba neophodno za dobro i kvalitetno poslovanje, te zadovoljstvo klijenta.”

--Dora 98