Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Uređivanje osobnog profila (korisnički račun)

U donjem lijevom kutu pronađite ikonu sa simbolom vašeg računa. Klik na ikonu će otvoriti izbornik na kojem je akcija Moj račun.

Unesite:

Profilnu sliku (nije obvezno, prema želji) te upišite ime i prezime, email i broj mobitela

Ove informacije su nam važne kako bismo vam pravovremeno slali obavijesti vezane zavaš korisnički račun na Zoyya kao i informacije o rezervacijama i promjenama u aktivnostima vaših klijenata.

Ovlaštenje označava razinu prava na upravljanje aplikacijom i poslovnim računom. Vlasnik, administrator i korisnik imaju različite razine prava za korištenje aplikacijom.

Vlasnik - osoba koja je otvorila korisnički račun tvrtke. Može sve. Ima neograničena prava za rad sa svim funkcijama pa tako može i dodijeliti razinu prava Administratoru ili drugom Korisniku te raditi izmjene na pravima.

Administrator – ima sva prava za rad sa sustavom, osim promjena postavki vlasništva nad tvrtkom i drugim administratorom. Može otvarati nove Korisnike, dodavati i uređivati lokacije (poslovnice), upisivati klijente i uređivati im podatke te vršiti potvrdu rezervacije u svoje ime i uime ostalih kolega u tvrtki.

Korisnik – ovaj račun služi za najjednostavnije korištenje aplikacije. Može odobravati zahtjeve za rezervacijom termina koje su tražili klijenti kod njega... i to je to – ne opterećuje se drugim postavkama.

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike