Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Rezerviranje termina

Na početnoj stranici u aplikaciji možete pregledavati sve dostupne pružatelje usluga na Zoyyi te ih filtrirati prema gradu u kojem se nalaze i prema vrsti usluge koje nude.

Svi pružatelji usluga kod kojih napravite rezervaciju preko Zoyye će vam se pojaviti pod Moja mjesta, kako bi ih na što lakši način mogli pronaći ponovo kada vam bude trebao novi termin.

Nakon odabira željenog salona otvara vam se njegova početna stranica gdje možete dobit informacije o istome, poput adrese, kontakt informacija, zaposlenika i radnog vremena. Klikom na zatraži termin započinjete proces rezervacije termina.

Prvo odabirete usluge koje su vam potrebne, a zatim i djelatnika kojeg želite da vam pruži uslugu. Ako nemate preferencija kliknete na prvi slobodan termin kako bi vam se ponudio prvi slobodan termin, bez obzira na djelatnika.

Odaberite željeni datum i jedan od dostupnih termina za taj dan. Za sami kraj dobijete pregled traženih usluga, ukupno trajanje termina i njegovu cijenu. Klikom na potvrdite zahtjev vaša rezervacija se šalje salonu koji je zatim pregleda i prihvati, a u slučaju preklapanja vaš može nazvati te izmijeniti ili odbiti zahtjev.

Treba napomenuti da će vam se pri prvoj rezervaciji pojaviti još jedan korak za verifikaciju broja mobitela kako bi osigurali da je ispravan i da vas salon može kontaktirati u slučaju promjena.

Nakon što salon prihvati vaš zahtjev dobijete mail za obavijest, a u Zoyyi pod Termini ćete vidjeti vašu rezervaciju i oznaku Potvrđeno kod iste.

U idućem koraku ćemo vidjeti koje druge funkcionalnosti možete pronaći u Zoyyi

Vezani članci

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike