Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Poslovni plan

Poslovni plan je unaprjeđenje besplatnog plana u smislu upravljanja timom koji radi u vašoj poslovnici i načina na koji krajnji korisnici biraju usluge i djelatnika prilikom rezervacije.

Unutar usluga dobivate opciju dodjeljivanja specijalizacija koje povezujete sa određenim djelatnicima i tako osiguravate da je jedino taj djelatnik dostupan online za te usluge. Na primjer u salonu za ljepotu samo dvije djelatnice, Ivana i Nikolina, rade nokte. Tada ćete dodati specijalizaciju pod nazivom "nokti" na sve usluge koje imaju veze sa noktima, te tu istu specijalizaciju na profilu Ivane i Nikoline. Kada se korisnici žele naručiti na uslugu uređivanja noktiju, neće moći odabrati ni jednu drugu djelatnicu osim njih dvije.

Upravljanje timom je podignuto za ljestvicu gore u poslovnom planu. Osim što sada dodajete djelatnike u svoju poslovnicu, te oni imaju vlastite podatke za prijavu i pregled svog kalendara, sada i za svakog djelatnika odvojeno možete dodati raspored radnih sati i kontrolirati kada i koliko svaki djelatnik radi. Na taj način imate još veću kontrolu nad vašim poslovanjem, kako bi maksimizirali popunjenost termina i zaradu, a sve to kroz jednu aplikaciju, i za samo 195 kn/mj.

Kako bi započeli koristit poslovni plan Zoyye kliknite OVDJE, a za više informacija kontaktirajte nas na [email protected].

Ako imate više poslovnica koje želite kontrolirati iz Zoyye preporučujemo vam napredni plan, više o njemu pročitajte u sljedećem članku.

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike