Osim toga, zalijepite ovaj kôd neposredno nakon početne oznake :

Djelatnici

Ako ste na poslovnom planu sa Zoyyom imate opciju dodavati zaposlenike kako bi imali svoj jedinstveni pristup odabranim dijelovima aplikacije kao i pregled vlastitog rasporeda i termina koji su dodijeljeni njima.

Prvo je potrebno dodati kontakt podatke o djelatniku, nakon toga možete odabrati i opciju slanja pozivnice djelatniku na email koju on mora prihvatiti. Ako se to ne dogodi uvijek pozivnicu možete ponovno poslati klikom na gumb s desne strane ekrana na popisu svih djelatnika. Kada djelatnik prihvati pozivnicu njihovo ime na popisu poprimi tamniju boju, dok se oni koji nisu prihvatili prikazuju svjetlijim slovima.

Ovlaštenje predstavlja razinu pristupa koju dajete tome djelatniku. Vlasnik odnosno administrator ima pristup svim dijelovima aplikacije, dok je za korisnika ograničen pristup postavkama pretplate i plaćanja.

Svakome djelatniku možete dodijeliti posebnu boju kako bi se u kalendaru lakše raspoznavali, odabrati želite li uopće da se pojavljuje u kalendaru te hoće li biti dostupan za online naručivanje.

Na kraju, ako je potrebno, možete svakome djelatniku dodati i specijalizaciju za određenu vrstu usluge. Više o specijalizacijama pročitajte OVDJE.

Nakon što je korisnik dodan u Zoyyu u sljedećem koraku mu treba dodati i raspored rada. Vidimo se tamo!

Podijelite ovaj članak

Info icon
BONUS: Saznajte kako drugi uspješni pružatelji usluga koriste Zoyyu. Saznajte više

Pretplatite se na članke

Nikada ne šaljemo spam, samo korisne informacije i sadržaj.

Thank you. Your submission has been received.
Oops! Something went wrong.
Search icon

Tražite nešto drugo?

Pretražite ostale članke i pronađite važne informacije o Zoyya aplikaciji.
Email icon

Još uvijek trebate pomoć?

Uvijek smo tu za naše korisnike. Obratite nam se za pomoć. Odgovaramo na svaku poruku u roku od 24 sata.
Kontaktirajte službu za korisnike